לא מרגישה טוב (שוב)

לא מרגישה טוב (שוב)

כל שנייה טוב, לא טוב, טוב, לא טוב, לא טוב, לא טוב, גרוע, קצת טוב, גרוע, גרוע, וכו'... כל כך מעייף, אני כל כך עייפה, גם פיזית, מרגישה שמתחיל לי איזה צינון. חולשה. אין לי כוח לכלום. אני עושה למרות שאין לי כוח, אבל אין לי כוח. לא רוצה יותר להתמודד. רוצה להיות קטנה ושהיא תלטף לי את הראש ותגיד לי שהכול יהיה בסדר ואני אאמין לה, והעצב הקבוע הזה קצת יוקל. אני נחנקת. אני צריכה תמיד עוד. עוד ועוד ועוד. עוד אוכל. עוד אהבה. עוד מילים טובות. שיקדישו לי עוד זמן. אני עושה מבחנים לאנשים ולא תמיד מצליחה לשלוט בזה, לא תמיד אני מודעת וגם כאשר אני מודעת אני לא תמיד מצליחה לעצור. קשה לעמוד בי, בפני הצרכים שלי, בפני המחשכים והחסכים והמכתשים והבורות שאני יודעת שלעולם לא יתמלאו. הם יכולים להתמלא זמנית, חלקית, לגרום לאופוריה, ל"היי", אבל גם להתרסקות שצמודה אליהם ובדרך כלל לא מאחרת לבוא (כמו עכשיו).

רכבות הרים, זה כל מה שאני מכירה. אין אמצע. הכדורים עושים את זה שטוח לפעמים, או שאני מתפצלת בדה ראליזציה / דה פרסונליזציה (לא יודעת מה גרוע יותר...).

כואבת לי הבטן. אני קונה "חומרים" שאסור לי להכניס לגוף שלי ואוכלת אותם בלי רצון בכלל, הם לא טעימים לי כמעט בכלל, הם מתוקים מדיי (אמנם ללא סוכר, אבל עדיין) או שמנוניים לי מדיי או מלוחים מדיי, כל זה אסור לי ואני דוחפת בלי הכרה, רק כדי לא להרגיש. אני פוחדת לקחת יותר מדיי כדורי הרגעה ולהתמכר לסטלות. אין לי כוח להתמודד עם החיים האלה. למישהו יש הוראות הפעלה? בתכנית יש הוראות הפעלה, אבל אני לא מצליחה לבצע. אולי גם לא רוצה (עדיין).

מנסה לזכור את דברי הרופאה מאתמול - שזה משבר וזה יעבור ואני נהדרת. אני משתדלת מאוד להאמין.

תודה רבה, אני משתדלת

אני המומה מהרשעות והחוצפה

של מישהי שקוראת אותי פה ופתחה כינוי חדש רק כדי לקנטר אותי ולכתוב לי מעיקה ומציפה ומכבידה וילדותית ושאני משניאה את עצמי מרוב שאני זקוקה לאהבה, ובכלל שאתבגר כבר למען השם. חבל שלא היו לה ביצים לכתוב מי היא באמת ומה הקטע שלה, ועוד יותר חבל לי עליה שהיא כל כך חסרת חיים שהיא בוחרת להיטפל לאנשים שזקוקים לאמפתיה ולעזרה ולמקום לפרוק בו במקום פשוט לדלג על ההודעות שלי אם הן כל כך מעיקות עליה, חצופה שכמותה.

ובאשר אליי, אני אמשיך לכתוב כאן על אפה ועל חמתה, דווקא, כי ככה בא לי וכי זה מה שעוזר לי ועושה לי טוב, ואני לא פוגעת באף אחד. ואם למישהו לא מתחשק לקרוא אותי שיעשה לי טובה וידלג על ההודעות שלי במקום לכתוב לי הודעות פוגעניות חצופות.

מייפלס

New member
כל הכבוד על הגישה

הייתי מקללת אותה , אבל זה לא יפה ... אז אחסוך מכן את הקללה ...

תודה, יקירותיי

לא מוצאת את האייקונים של הפרחים דרך הסמארטפון, אז תדמיינו פה פרחים.

מייפלס

New member
חחחחחח ... אני צריכה לייצג את החתימה שלי

בכבוד ... אבל יש אנשים שזוכים לצרור קללות עסיסי בצדק ( מה לעשות ? ) ...

אני מקווה שאת לא מדברת על משהו שקרה

בפורום שלנו.

ובאמת, יש כל מיני אנשים שמוצאים סיפוק בלפגוע באחרים,
זה בדרך כלל כי מאוד רע להם בעצמם,
ובטח שלא שווה להתעסק בזה או לתת לזה להכנס אלייך.

רק בפורום שלנו

אחרת לא הייתי כותבת את זה כאן. רק כאן אני פותחת את הלב בגילוי כזה ו"מציפה" ו"מכבידה". וגם זה משהו שאני לא נוהגת לעשות בתקופות יותר טובות שלי. זה הכאיב לי ופגע בי מאוד.

תודה, רחלי

איתך לגמרי !!

היא ממש חצופה!!!

ואת תמשיכי לכתוב ככל שאת צריכה!!
גאה בך על הדרך בה התמודדת עם זה

שולחת המון כוחות וחיזוקים..
חיבוק ענק ענק
והמון המון המון אהבה אור יקרה שלנו

שוב לא מסוגלת לווסת את עוצמת הרגשות שלי

אני לא יכולה יותר עם הרגשות האלה!!!!!!!

לפני כמה דקות קיבלתי את הציון של המבחן ואת הציון הסופי של הקורס - 98 בשניהם. הייתי המומה, כי באמת הרגשתי שהלך לי רע ועשיתי את זה תוך כדי התמוטטות נפשית, אתם יודעים. וכל כך הופתעתי, אני פשוט בהלם, באמת.

ואז היה לי סכסוך קטן עם השותפה שלי שלא רוצה להשתתף אתי בתיקון של האינסטלטור והיה טון קצת צורם ואני ישר מפחדת שלא אוהבים אותי ושכועסים עליי ועכשיו היא בטוח תרצה לעזוב ובשביל מה הייתי צריכה להעלות את זה, זה כולה 100 שקל ועכשיו היא תחשוד בי ולא תהיה יותר לארג'ית אתי ובכלל למה לא בדקתי את זה מקודם עם החבר העו"ד שעשה לנו את החוזה מי צריך לשלם וסתם התנפלתי עליה והיא התנפלה בחזרה (סתם, זו לא התנפלות, אבל ככה זה מרגיש לי, כל כך עוצמתי ובלתי ניתן לריסון). אז כולה היה ויכוחון קטן, אבל עכשיו היא תשנא אותי ותכעס עליי ובסוף גם לא תשלם לי ואני מעוצבנת מזה מאוד, כי בתכלס היא זו שבגללה הסתימה הזו נגרמה כי היא אף פעם לא מספיק מנקה אחריה ואחרי החבר שלה את השערות מהמקלחון (כבר כתבתי על זה פה הרבה).

למה אני לא יכולה להיות סתם נחמדה ולסתום את הפה ולפגוע בעצמי וזהו? אני חייבת שהכול יהיה גדול, ענק, דרמתי. למה??? אולי אני אלך להתנצל בפניה? (אבל על מה בדיוק?) אם החבר העו"ד יגיד לי שטעיתי, אני אתנצל, אבל אם לא אז מה אני אעשה? ומחר היא טסה לחו"ל לכמה ימים... ועכשיו היא תשנא אותי, קיבינימט

אז כל הטוב שהיה לי מהציון פתאום התאדה ואין שום באלאנס ואין לי שקט נפשי ואני לא מסוגלת להיות בתוך הגוף הזה עם כל הבולמוסים האלה וכל הטלטלות האלה, אין לי כוחות!!!!!!! פשוט אין!!!!!

הכי קשה אלו הרגעים האלו שהכל כל כך מוצף...

רק שאיתך...
סליחה שאין לי יוצר מילים מעודדות...
רק שמחבקת חזק חזק..

הסערה הזו תעבור בסופו של דבר..
היא חייבת...
אוהבת אותך המון..

אין לי אוויר, ממש פיזית, אני נחנקת

לא מתאים לי המתיחות הזאת בינינו (אני והשותפה) ואני מתה מפחד שהיא תכעס עליי (היא כבר כועסת) ובכיתי מולה מקודם לצערי הרב. אני לא יודעת מה עושים, איך נרגעים, אני לא מרגישה טוב!!!!!!! אני לבד. כל כך לבד. יש לי חרדה נוראית, ממש שמשהו רע עומד לקרות לי. אני לא יכולה לסבול את החרדה הזאת, ולא יודעת כבר מה לעשות. לא רוצה להתמכר לכדורי הרגעה, להתמסטל מאוכל כבר התמסטלתי מספיק היום, לפגוע בעצמי אני לא רוצה (מתאפקת בכל הכוח), אז מה כן? מה כן לעשות? הבטן מתהפכת לי. אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה, אולי גם נמאס כבר לקרוא אותי, אבל אני מצטערת מאוד, ובעצם יודעים מה? אני לא מצטערת מאוד! כבר סיכמנו שמי שלא רוצה לקרוא שלא יקרא, נכון? הרי יש פה מספיק אנשים שמדלגים על ההודעות שלי וזה בסדר גמור, גם אני לא נכנסת להודעות של כולם ולא מתחברת לכולם... מספיק עוזר לי שאני כותבת, וכל מי שמגיב לי מבחינתי זה בונוס (עוד לא נרגעתי מהחצופה שכתבה לי מוקדם יותר היום), אז למה אני מתנצלת כל הזמן? אני מרגישה רע בגוף, בקרביים, בנפש, הכול הפוך לי והכול לא ברור לי והכול חד וזורק אותי ממקום למקום, מנקודה לנקודה, אני לא יכולה להתמודד עם הרגשות האלה וגם לא יכולה כל הזמן לסמם אותם כי בסוף אין בררה וצריך להתמודד אתם, אבל אין לי היכולת להכיל, אני באמת באמת לא יודעת איך מווסתים, איך מרגיעים, איך מפסיקים להתקפל ולהתנצל, ומצד שני גם לא להיות אגרסיבית. אני כל כך רוצה שלווה בחיים האלה, אבל כדי להשיג אותה חייבים לעבור דרך הרגשות ודרך הפחדים ודרך הכאב, ואני לא מסוגלת לעשות את זה לבד... אני זקוקה לעזרה. מי יעזור לי? אתם חושבים שאני בן אדם רע שביקשתי ממנה להשתתף אתי בתיקון הסתימה? יש כאן חבר'ה שגרים בדירות שכורות עם או בלי שותפים? אתם יודעים איך זה הולך? כאילו, לא מספיק שהיא לא משלמת בכלל על המים (ומתקלחת לפחות פעמיים ביום, וגם חברות שלה וגם בן הזוג שלה), לא משלמת ארנונה, לא משלמת על האינטרנט, חשמל משלמת רק 35%, אז גם זה לא??? זה מרתיח אותי, כי נכון, בשבילה 100 ש"ח זה הרבה, אבל גם בשבילי זה הרבה, אבל אני לא רוצה לריב על זה... לא יכולה שהיא תכעס עליי, היא או מישהו אחר...

רע לי. הציון של המבחן כאילו נמחק, לא חשוב. הבכי שלי. הכול מוגזם, הכול יותר מדיי, אני לא יכולה לשלוט בזה, אני זקוקה לעזרה, לחיבוק, למשהו. איך נהיים בני אדם טובים יותר?

טריגר

סליחה. באמת שסליחה, אבל יש לי בחילה. בחילה נפשית, לא באמת מאוכל, אני חושבת. מחר אני צריכה לאכול תזונה מאוד מוגבלת, דברים שאסורים לי באיסור חמור באופן רגיל, וזה בגלל שאני צריכה לעבור בדיקה מסוימת ביום חמישי. הו מיי גוד, שכחתי לקחת כדורים!!!! (של הסוכרת וכל מיני) וחייבים אוכל בשביל זה... שיט שיט שיט, כשאני בחרדה אני לא מסוגלת להכניס לפה אוכל בכלל. עכשיו, אני לא מקיאה, אני אפילו פוחדת נורא מהקאות, אבל אני מרגישה שנסתמות לי הריאות הנפשיות... (יש דבר כזה?) שהושט או קנה הנשימה נסתמו לי והכול מתערפל... כואבת לי הבטן... מה יהיה אתי? אני צריכה לאכול בגלל הכדורים... כבר פעם שנייה או שלישית שאני שוכחת (אבל בסוף חייבת להיזכר, הכול מסודר לי שבוע מראש בקלמר תרופות שאני מסדרת, כי פשוט יש כל כך הרבה). מה עושים עם הפחד הזה? איך מתמודדים עם פחד שמישהו כועס עליך ועלול לעזוב? זה אחד הפחדים הכי קשים שלי, ובסוף באמת כולם עוזבים ואני לבד, לבד. אני לא יכולה לסבול את זה אפילו שנייה אחת. אני לא רוצה לפגוע בעצמי, אבל אני לא יודעת איך למתן את זה, אני פשוט מאבדת את השפיות שעוד קצת נותרה לי. מה עושים? נראה לי שאכנס להתקלח (המקום הטעון בבית). ולא עשיתי את המשימה של הפסיכיאטרית ואני חייבת להזיז את זה כבר... רוצה לנסוע לעבוד שם מחר... אני רועדת כולי... אני רוצה להיות במיטה, עטופה בפוך, רגועה, אבל איך אני ארגע??? כולי מבוהלת, שפוכה פה. בסוף היא תעזוב בגלל המאה שקל העלובים האלה, ואיך שהיא ראתה אותי מתקפלת ומתנצלת ובוכה, ועל מה??? על מה? זה מעצבן. היא בחורה כזאת מקסימה וזה ממש מפתיע אותי ומביך אותי שאני בכלל צריכה לדבר על הדברים האלה ולהתחנחן... מתי הסבל הזה ייפסק כבר? זרם המחשבות הבלתי פוסק, זרם העוצמות הרגשיות... אנשים לא יודעים להעריך מה שיש להם עד שהוא נלקח... וכל מה שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו זה הפחד מהעימות אתה, אלוהיםםםםםם זה כל כך קשה. איזו דרמה אני עושה מזה. אבל מה עושים? אני באמת לא מצליחה להירגע. ואני חייבת ללכת לאכול בגלל הכדורים ובגלל שמחר צריכה תזונה מיוחדת ואסור את מה שיש לי עכשיו... איך שכחתי יא אללה. הכול הפוך לי, איך אני אצליח לאכול עכשיו??? בשביל מה הייתי צריכה לבלמס היום כך שעכשיו אין לי מקום להכניס שום דבר אמיתי? רע לי, ואני רק מעצימה את הרע הזה עם הלופ הזה ולא מצליחה לשלוט בו, אני לא מצליחה לצאת מזה

levshavur

New member
לגביי תחושות נפשיות

אור שלום
יש כזה דבר ריאות נפשיות או בחילה נפשית. באירידולוגיה (האיבחון על פי העיניים) יש שתי מפות האחת פיזית ואחת נפשית והן משתלבות ביחד לדוגמה אם מסומן אזור הריאות השאלה המתבקשת היא מי לוקח לך את החמצן בחיים? או כשהמורה איבחנה את העיניים שלי (והיא לא ידעה על החיים שלי שום דבר) והופיעו סימנים על אזור העיניים ואזור השמיעה והיא שאלה אותי מה בחיים לא רצית לראות ולשמוע? הייתי מופתעת איך היא ידעה...בזכותה הלכתי לעשות בדיקת שמיעה ואכן היה לי ליקויי קטן בשמיעה (כיום המצב חמור בהרבה...
)
לגביי הבחילות זה יכול להיות בזמן דיכאון (הגעתי למיון רגיל) והם אמרו שהמצב הזה הוא על רקע נפשי...
לגביי הפחד שמישהו יעזוב : היה לי הפחד הזה כלפי האקס שלי שרצה להתגרש אז נורא פחדתי להיות לבד והלבד הזה היה מפחיד נורא ובאמת כשהייתי לבד הדיכאון שלי החמיר.
חשוב שתיקחי את הכדורים ואת האוכל שצריך שלא לעשות לך נזק מיותר.
זה חשוב שתדברי עם השותפה
לבשה.

אור.. את אדם טוב..

וזה בסדר ונכון לעמוד על שלך...
ואין בכלל דבר כזה טוב או לא טוב בהקשר הזה...
אז נכון את מוצפת ואמוציונלית..אז מה????...
זה הופך אותך לאדם לא טוב?...
אני חושבת שזה הופך אותך לאדם מיוחד ואינדיבידואלי..
למישהו שהולך על פי עצמו ומה שהוא מרגיש.. וזה הכי בסדר בעולם...
הדבר היחיד שחשוב כאן זה איך את מנסה לקבל את זה בעצמך ולהשלים עם זה מבלי לפגוע בעצמך או להאשים את עצמך על מי ומה שאת..
כי את מדהימה..
את כל כך מדהימה...
והלוואי שתוכלי להפנים את זה יום אחד...
מחבקת חזק חזק...

אוהבת המון המון..

תודה, יפה שלי

הגבתי לך בשרשור שלך. אני אוהבת אותך.
אני מקווה לראות את הרופאה שלי מחר, אני מתכוונת לנסוע לעבוד שם על הטקסט שקיבלתי, כמו שסיכמתי אתה. ושלחו לי עוד טקסטים מההוצאה לאור, אז לפחות יש לי קצת שקט מהעבודה השיקומית שהערב בקושי הצלחתי להישאר בה עד הסוף.
עוד מעט נגמר הלילה, ואור השמש קצת מקל, קצת משפר.
ומקלחת. אני חוזרת ואומרת תמיד שאין שום בעיה בעולם שמקלחת לא יכולה להקל אותה.

נ"ב היא הלכה לישון בלי להגיד לי לילה טוב. כיבתה את האור בחדר. זה לא קורה אף פעם. ניסיתי להתחנף ולהציע לה מהתבשיל שלי, אבל היא כבר צחצחה שיניים ולא רצתה. עכשיו אני בסרטים למה היא לא אמרה לי לילה טוב והיא בטח כועסת. החבר העו"ד שלי אמר לי שהיא צריכה לשלם לי, אבל שבגלל מצבי הנפשי אני צריכה לבחור את המלחמות שלי בתבונה, ושעדיף לוותר באופן זמני על ה-100 שקל האלה לטובת השלווה הנפשית שלי. וכמו בדרך כלל, הוא צדק גם הפעם. וזה עזר לי להרגיש יותר טוב.

את חשובה לי.

למעלה