לא מקבל אישור למייל

0 נשר 0

New member
לא מקבל אישור למייל

שלום.. אני רוצה לפתוח חשבון במו אונליין muonline.com פתחתי והכל טוב הורדתי את הקליינט והתקנתי אבל אני תקוע בקטע הזה שהוא צריך לשלוח לי אישור למייל ואז בגלל זה אני לא יכול לשחק גם אני חושב כי שאני מתחבר הוא אומר לי שהחשבון שלי חסום זה כבר מאתמול אני מחכה ואין לי אישור למייל מה לעשות?

yadiday

New member
אולי יש לך ספאם-פילטר על המייל ?

תנסה לחפש את המייל עם האישור בתיקית הספאם לפעמים המיילים החשובים האלו מגיעים לשם

0 נשר 0

New member
אמממ לא..

בדקתי זה לא שם.. יכול להיות אולי שצריך להירשם עם המייל של הספק? רשמתי בהרשמה מייל של וואלה, יכול להיות צריך מיילים רישמיים?

yadiday

New member
זה לא משנה איזה מייל

....אולי יש באתר אפשרות לשלוח מחדש את המייל הזה - זכור לי משהו כזה

0 נשר 0

New member
הנה מוזר..

נרשמתי עכשיו עם המייל של הספק הרישמי שלי ותוך כמה שניות הגיע לי אישור למייל.. מוזררר

yadiday

New member
כןןןן - לפעמים זה ככה

כי האימיילים של הזפקים הלא רשמיים - מסננים אימיילים מאתרים כאלה - ואם אתה לא נכנס תוך 24 שעות מקבלת המייל - ומאשר אותו - הוא פשוט נמחק....

0 נשר 0

New member
טוב יש לי בעייה אחרת עכשיו..

ככה,, ניסתי להוריד את client מהאתר עצמו אבל הוא עושה לי בעיות.. הקלייט הוא 366 מגה ואני מתחיל להוריד ואז אחרי איזה כמה מגה שהוא מוריד הוא מפסיק פתאום באמצע.. ככה סתם, לפעמים הפסיק לי ב 30 מגה לפעמים 50 , 115... לא יודע מה הבעיה.. אז אחרי זה הורדתי את קלייט מפה: http://www.fileplanet.com/156445/150000/fileinfo/MU-Online-Client שלפי מה שאני רואה הוא אותה גירסה ושוקל אותו דבר.. אבל אני מנסה להתחבר הוא לא מתחבר לי.. הוא אומר שהזמן שלי עבר או משהו כזה.. ואז לחצתי על הסרבר של ה Test ואז שם היה כתוב לי שאני צריך לשנות גירסה.. אז זה אומר שאני צריך להוריד את הקלייט המקורי מהאתר המקורי אבל הוא עושה לי בעיות הוא מפסיק לי באמצע.. מה לעשות?? :( תודה לעוזרים..

yadiday

New member
תנסה להוריד עם

תוכנות-ניהול-הורדות - כמו GETRIGHT ודומיו....

0 נשר 0

New member
אוקי הורדתי עכשיו..

ניסתי עוד פעם להוריד רגיל דרך האתר וזה הוריד עכשיו טוב והכל.. התקנתי את הקליינט, אני מתחבר לסרבר אחד מתוך השניים.. ואני לא הצלחתי ליצור שחקן.. כל שם שאני עושה.. הוא אומר שאני משתמש בתווים לא חוקיים או שהשם קיים, אבל לא יכול להיות.. אני הכנסתי המון צירופים של אותיות באנגלית כמו: safncs או ofkvnebt כדי לבדוק אם בכלל ניתן ליצור דמות, וזה לא נותן לי, זה רושם לי את אותה ההודעה שהמשתמש קיים או תווים לא חוקיים.. נכנסתי לסרבר של ה test שם והוא אומר לי שוב שדרוש גירסה חדשה יותר.. ואז יצא לי מהמשחק.. ניסתי שוב להתחבר,נכנס לסרבר, מתחבר והוא רושם לי הודעה: "your individual subscription time is over" ולא מתחבר לי,.. נכנסתי שוב לסרבר test והוא רושם לי שאני צריך גירסה חדשה... מה קורה פה? שיחקתי בעבר לפני איזה שנה וחצי במו הזה, אני עכשיו רוצה קצת לחזור, לא יודע למה אי אפשר, מי משחק פה את ה muonline? תודה yadiday שאתה עוזר לי.. אתה יודע מה אני אמור לעשות? תודה

yadiday

New member
אז ככה :

לפני כשנה המשחק הפך מחינמי - ל"בתשלום" היתה תקופת מעבר בה יכולת להעביר את הדמויות וכל השאר לשרתים החדשים - התקופה הסתיימה מזמן. האפשרות החינמית היא לשחק עד שיש לך שחקן רמה 60 - ואז אם לא תשלם - החשבון נמחק לאחר חודשיים. באותה נקודה - היתה נהירה המונית מהשרת הגלובאלי - לשרתים פרטיים....

0 נשר 0

New member
אהה מה אתה אומר..

אז עד 60 זה חינם ואז מעבר כבר צריך לשלם? באסה, חבל שעושים את זה, מאוד חבל אז רגע למה אני לא יכול להתחבר? איך זה קשור לזה? פתחתי חשבון חדש

yadiday

New member
יכול להיות ש"העברת" את החשבון הישן שלך

ועכשיו אתה מנסה להתחבר איתו - לאחר שעבר זמן ה"התנסות" ?

0 נשר 0

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת "העברתי"? פתחתי חשבון חדש.. אני רושם שם לדמות ושום דבר לא מצליח עכשיו הבנתי רק שצריך לעשות שמות עם אות גדולה בהתחלה ואותיות קטנות בהמשך, רק ככה ושאני בא לנסות שוב לעשות דמות הוא אומר שהזמן שלי עבר.. איך זה עוד לא פתחתי דמות אפילו...? :(

למעלה