לא מצפה שתבינו

ארטיימר

New member
אני מבינה

את צודקת שאנחנו צריכים להכיר את מקומנו. ויחד עם זה, נתתי לך נקודה למחשבה שכינית את עצמך כך, חריגה. וזה האיפיון המרכזי שהצגת את עצמך בו. יש לכל דבר סיבה חמודונת

ארטיימר

New member
מקדישה לך שיר..

יום אחד זה יקרה.. בלי להרגיש משו ישתנה.. משו יגע בנו, משו ירגע בנו.. ולא יהיה ממה לחשוש.. וזה יבוא...

מלי79

New member
ואני נשואה ו....חריגה

יש לי רק שני ילדים ואני נשואה כבר 11 שנים ..עם בעית פוריות משמעותית שלא תחשבי שאנשים אחרים שנראים נורמלים הכל טוב אצלם, בחברה החרדית שלנו הכל צריך להיות לפי הספר... כמו כולם... ואם יש פרח שפורח מאוחר הוא כבר נהיה חריג, לדעתי אם תדעי לקבל את עצמך ולהתאהב בעצמך החיים יאירו לך פנים והמגרעה שלך תהיה ממש לא משמעותית, הכי חשוב שתשלימי עם המציאות הזו, ברגע שתהיי חזקה מספיק תוכלי להראות בביטחון מה יש לך להציע, וזה גם ישכנע את הצד השני, כולנו עוברים ניסיונות יש את אלה שעוברים את זה בתחילת החיים שלהם ויש את אלה שעוברים מאוחר יותר , אבל כולם ללא יוצא מן הכלל מתמודדים! אהה.. ועוד משהו אחרי שנישאתי גיליתי שיש לי בעיה בפוריות ושאני לא מושלמת מה לדעתך זה אומר עלי?? שאני חריגה?? ברוך ה' אם את חייה עם המגרעה שלך והיא לא מורגשת בחיי היום יום שלך , את במצב טוב יקירתי

אחרי הכל

הגעתי למסקנה שאני בהחלט במצב מעולה. למרות שאני חריגה. אבל כשאת מגיעה לבנות בית החתן צריך לדעת את החריגות הזו. מה שאני יודעת שהרבה לא יקבלו. למרות שהשד לא נורא כל כך. לא יקבלו כי זה לא מקובל. ולכן אני עדיין מחפשת את אותו אחד ובמקביל מוצאת את עצמי מחדש כל יום.

קליט

New member
את צריכה רק אחד

וישנם דרכים שונות למצוא אותו, יש שדכנים למצבים שונים, אפשר לשים אולי מודעה בעיתון... טוב שיש תקוה

מושי 58

New member
מציע לך להתמקד בפתרון הבעיה ולא בבעיה עצמה.

אם בכלל ישנה בעיה אמיתית. יש כאן דימוי עצמי שלילי ותחושת ערך עצמי נמוך. אפשר לצאת מזה. צרי קשר עם י.נ.ר בירושלים או באתר של י.נ.ר. יש להם מאגר של פסיכוטרפיסטיות מנוסות. אחת ודאי תתאים לך. כדאי לטפל כמה שיותר מוקדם בטרם הדפוס השלילי יתקבע ויחמיר. ללא ספק תוכלי לאחר טיפול להתחתן ולהקים בית. בהצלחה.

קובי 9

New member
אז

תחפשי בחור חריג כמוך,שיבין אותך וינסה לעזור במקום להקשות עלייך!

למעלה