לא מצפה שתבינו

לא מצפה שתבינו

אבל אני חריגה. אם תביטו סביב, תראו אותי בדיוק כמו כולן. בחורה טובה, לבושה צנוע, עבודה טובה, משפחה טובה. אבל, אין דבר כזה 100% וחייב להיות אחוז אחז שהוא שונה ולא טוב (?!) גם אני רוצה משפחה ובית וילדים. גם לי יש כמיהה להתחתן. אבל, כנראה שזה לא יקרה. למה? אמרתי לכם, אני חריגה.

קליט

New member
אולי יש דברים שאינך יודעת ? . . .

גם אם נגיד שאת חריגה במשהו אז יש הרבה פיתרונות למצב תקוע . ברכה והצלחה

לא חשבתי

שאין פתרון. אני אפילו בטוחה שיש פתרון. השאלה היא שונה: על מי בדיוק אני עובדת?! על עצמי? על המיועד? על המשפחה שלי? שאלה כבדה שחוסמת.

למה עובדת??אם `מטפלים` או משתנים (

תלוי מזה) באותו עינין למה שיהיה בעיה?במיוחד שאת אומרת שיש פיתרון...תצליחי!

לא הכל

נפתר בהוקוס פוקוס. יש דברים שאי אפשר לשנות. אבל אפשר לטפל בכדי להגיע לשלווה והשלמה וצמיחה מתוך הבעיה.

קליט

New member
יש כאן ענין של לבטים אז בבקשה

תלכי ליעוץ . לא טוב לשמור דברים בבטן ולהזניח מצוקות נפשיות . יש למשל את אירגון "פעמונים" של הפסיכולוגית הידועה יפה בלומנטל מאשדוד, הן מייעצות דרך הטלפון בחינם, ואפשר להתיעץ איתן במחיר סביר

יש לי יעוץ

ממישהי שאני סומכת עליה במליון אחוז. מטפלת מדהימה. שמבינה ומכילה ולא שופטת ולא מאשימה. אבל הכל עניין של בחירה. וכדי לבחור בחלק השלם, אני צריכה בשלות פנימית.

קליט

New member
יופי, `כל יום חדש` יקרה

אם אנחנו הולכים בדרך ה` אז אנחנו שלמים עם עצמינו , יתכן גם מצב שכרגע עדיין לא הגענו לשלימות ובכל זאת אנחנו עושים את המירב האפשרי . אשרינו :)

כואב... ):

ואני יכולה להזדהות איתך באיזשהו מקום... אבל תיהי בטוחה, במיליון אחוז שגם לך זה יקרה!!! גם את יום אחד תקימי משפחה לתפארת...
הצלחות...והכי חשוב, לסמוך עליו...

מושי 58

New member
דפוסי מחשבה שליליים.

את מקובעת בדפוסי מחשבה שליליים. זה מה שחוסם אותך. פרפקציוניזם, הכללה(אני לא מוצלחת). מבטיח לך שהרבה דברים עשית בהצלחה. הדבקת תוית עצמית שלילית. אלו הן מחשבות דכאוניות. מציע לך לטפל מוקדם ככל האפשר אצל מאמנת אישית או פסיכולוגית בשיטת הפסיכולוגיה החיובית. זה יעזור לצאת מדפוסי החשיבה הדכאוניים ויפה שעה אחת קודם. בהצלחה.

קליט

New member
זה מאוד מאוד נדיר שמישהיא לא תוכל להתחתן בכלל

והרפואה והיעוץ מאוד מפותחים היום . נקוה לטוב

ארטיימר

New member
חמודה

זה לא נכון. את מי שאת מציגה שאת. את יכולה להסתכל על עצמך כבחורה חריגה, ואת יכולה להסתכל על עצמך כבחורה טובה מבית טוב. לכולנו יש את המאפינים היחודיים שלנו. כולנו עולם מלא. השאלה איך את בוחרת לעצמך תדמית, ואיך את מתיחסת לעצמך, וממילא, מציגה ומשדרת את עצמך בעיני אחרים. המון הצלחה חמודה! זה בידיים שלך

ארטיימר

New member
את נצמדת

לזה. כשאדם נצמד למשו, יש לו מזה רווח פסיכולוגי. תחתרי ותגלי מה את מרויחה עם עצמך , איזה הרגשה או תחושה או תגובה טובה זה מספק לך התדמית הזו, כדי שמשם תוכלי לנתב את זה למקום חדש, במידה ואת רוצה בכך. תאורטית במקום הזה את יכולה להיות כל דבר. החיים לפניך, הבחירה בידייך איך לחיות אותם. ואחרים הם השתקפות של מה שמאפשרים להם להתיחס אלינו. ואת נשמעת חמודה ברוכה הבאה

תראי רגע.

יש מציאות. נקודה. מציאות שבתנאים הקיימים היא חריגה. יש לי בחירה להתעלם ממנה ואז לאמלל את עצמי ומי יודע, אולי לאמלל גם את הזוגי שלי ואת הילדים שיהיו לנו ועוד לפני זה את המשפחה. יש לי בחירה להבין את המציאות, לקבל אותה ולמצוא מישהו שבאמת יבין את החריגות ולא יירתע ממנה. כרגע, על פי התנאים, יהיה קשה למצוא מישהו כזה. כולם רוצים מישהי שתהיה לפי מה שמקובל. וגם אם מדובר במשהו שאמור להיות בינו לבינה ואף אחד לא יידע חוץ משניהם, יש הרבה שנרתעים מזה. אז אני חיה את חיי כרגע בצורה הטובה ביותר. עם כל הכמיהה והרצון, אני מבינה שזה משהו בלתי מקובל ולא אהפוך את עצמי לאסירת ה'ככה כולם' ו'ככה מקובל'. יש מטרה אבל לא כל דרך מקדשת את האמצעים.

למעלה