לא מצליחה לשכוח

museandhex

New member
לא מצליחה לשכוח

היי לכולם אני מקווה שתוכלו לייעץ לי בעניין שלא מניח לי הרבה זמן. לפני כמה חודשים הכרתי בחור שנראה בסדר גמור, בואו נאמר שלא חשדתי בכלום.. התחלנו לצאת והיה נהדר עד שהתחילו ההתקפי קינאה שלו. בשלב מסויים הבנתי שאני רוצה לעזוב את כל העניין הזה... אבל החלטתי את זה קצת מאוחר מדי. ישנתי אצלו ואמרתי לעצמי שמחר אני הולכת ושאין לי כוח לשטויות שלו. הוא העיר אותי מתוך השינה עם סטירות, כשניסיתי להבין מה קורה בכלל כל מה שהצלחתי לקלוט זה אותו צועק ועצבני, צורח עלי ללא הפסקה "מה זה הSMS הזה?? מה זה הSMS הזה?? כשהוא אוחז בפלאפון שלי. ניסיתי לתפוס את הפלאפון שלי ואמרתי לו שיחזיר לי אותו ושאני רוצה ללכת... אבל כנראה שממש טעיתי כשעשיתי את זה. הוא לא הפסיק להרביץ לי, בעט בי, דחף אותי על הריצפה, ניסיתי לפתוח את הדלת של החדר שלו ולברוח אבל הוא בעט בי שוב וגרם לי ליופל ואחרי זה משך אותי לתוך החדר ונעל אותו. לא יכלתי להגן על עצמי... הלוואי והייתי מצליחה באותו רגע אבל הוא היה חזק ממני. בכל אופן, עברו כמה חודשים מאז. הרשע הזה הצליח לגרום לחברים המשותפים שלנו להיות בצד שלו בטענה שהוא הקורבן... בחיי. כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו זה איך אני נוקמת בו. ד"א... הוא הכה עוד 2 בחורות לפני אבל שתיהן ממש מפחדות לעשות משהו... ולמען האמת, כשאני לבד בכל הסיפור הזה, גם אני. אז משטרה יצאה מהפרק. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי.. muse
 

אופירA

New member
מנהל
היה טוב מאוד להגיש תלונה על תקיפה

מדוע את מפחדת בגלל ש-2 בחורות נוספות מפחדות? יוציאו נגדו גם צו הרחקה, ואת מעצמך לא תתקרבי לאיזור שלו בכלל. הרשע הצליח לחבר אליו את החברים המשותפים שלכם. מצוין - מרגע זה גם אין לכם חברים משותפים יותר. אין לך שום מגע איתו ואת לא מכירה אותו יותר. אלא אם כן את מתקשה לוותר על לנצח אותו בכל מחיר. בכל מחיר, כמובן! אני מציעה לך לוותר על לנצח אותו. מדובר ביצור חולה, שאין לך מה לנצח אותו. העונש שלו זה שהוא הוא, וזה העונש הכי חמור. לשים תלונה על תקיפה במשטרה זה דבר טוב מאוד, אבל אם את לא יכולה מאיזו שהיא סיבה - אני לא אשכנע אותך. אני כן אומר לך להתרחק ממנו בכל צורה, כי אם אינך יכולה להתלונן עליו, אינך יכולה להתגונן ממנו בשום צורה, ולכן עלייך להתרחק ממנו ומחבריו בכל דרך שהיא. תמצאי חברים חדשים עם הזמן. את לא צריכה חברים שהם חברים שלו... אנשים שמשוכנעים שהוא קורבן, אלו אנשים שמרגישים שזה לגיטימי להכות מישהו בצורה קשה מאוד בלי התגרות אלימה מצידו. את לא צריכה בכלל אנשים כאלה סביבך. אפשר לחיות בלי אנשים כאלה סביבך, תאמיני לי. וכמובן, לעתיד - לומדים לזהות אנשים כאלה מהתנהגויות קודמות, ומתרחקים מהם גם לפני שהם מוציאים את הרוע שלהם בכמות הכי גדולה. גם כמות קטנה זו סיבה להתרחק מהם. נסי לבדוק עם עצמך מדוע את נמשכת לאדם מסוג כזה, ומדוע אינך מוכנה לוותר מראש על כל אדם מסוג כזה, יהיה מגרה ומפתה אשר יהיה, בהתחלה.
 
וואו, סיפור לא קל ../images/Emo201.gif

לדעתי, משטרה זה כן כיוון טוב. אני יודעת שזה מפחיד ולא קל, אבל אם זה כבר קרה לו בעבר, זה כנראה יקרה שוב וכדאי למנוע זאת. על ידי הגשת התביעה תוכלי להתמודד עם זה בעצמך ולנסות לסגור ככל שניתן את הפרק הזה.
 
למעלה