לא מצליחה להתמודד

princesa4

New member
לא מצליחה להתמודד

אני חייבת לשתף אתכם ברגשות שלי . הייתי בקשר עם מישהו במשך שנה . קשר זה התבסס על מין בלבד משהו כמו 3 פעמים. הוא היה הראשון שלי. הוא גרוש ויש לו ילדים . כל הזמן שאתי עצמי למה הוא לא רוצה להיות איתי בקשר וכל פעם עסוק , וכל פעם קויותי שנהיה חברים יום אחד. הכרתי אותו במקום עבודה שעבדתי והתפטרתי משם לפני כמה חודשים. אחרי תקופה של שלוש שבועות של צלצולים וחוסר יחס התקשרתי אליו , לשאול אם בא לו להצטרף אלי עם חברה שלי לים. כמובן רציתי לראות אותו . הוא שאל אותי "מה עם החברה שלך ההיא שסיפרת לי , היא עדיין בתולה? ואז המשיך "לא נראה לך שהגיע הזמן לפתוח אותה? אני הייתי קצת בהלם וניסיתי לשנות נושא . ואז דיברנו על המועדפת שעשיתי בצבא, שאני רוצה לחזור לעבודה. הוא התחיל לשאו כמה כסף יש לי בבנק וזה נראה לי טיפה מוגזם. ואז אמר טוב , תלכי תעשי קניות . אמרתי לו שכבר קניתי הכל , ואני לא צריכה את הכסף הזה (סתם התלהבתי) כדי לדבר איתו כי אין על מה לדבר. הוא אמר שהוטא היה מזמין אותי אליו אבל אני עם חברה.אז קבענו ביום שישי בלילה שאתקשר אליו ביום א בערב ושאני לא אשכח והייתי בעננים. ביום א בבוקר בשעה 9 הוא התקשר. חזרתי אליו לאחר שעה כשהיא נסעה . כבר הייתי בים , כולי שמחה שנדבר עלינו ומה שמעתי ממנו?!? "+++ את שומעת , אני צריך ממך טובה . חבר שלי ואני רוצים לטוס לטורקיה וחסר לנו (או לחבר שלו )2500 שח לא ממש הבנתי . ישר התנגדתי. התבאסתי קשות שהוא מתקשר לא כדי שנדבר עלינו אלא כי הוא רוצה ממני משהו . ישר עניתי שאני לא יודעת שבשבילי התשובה הזאת היא לא תוך כדי התחמקות מבקשה. הוא התעצבן אמא שאם אני מסרבת שאני לא אתקשר אליו בכלל . שהוא יחזיר לי את הכסף בחודש הבא . אמרתי שאני צריכה לחשוב על זה , והוא אמר שאין מה לחשוב זה כן או לא וקהענו לדבר בערב ..באמצע השיחה הוא ניתק כי ניסיתי והסברתי לו "מה אתה משתמש בי? ומה עם להיפגש איתי והוא אמר כן ניפגש ותביאי את הכסף . זה עוד יותר הרתיח אותי. הוא אמר שניפגש אבל הוא חייב לדעת תשובה. בערב התקשרתי אליו וכן הסכמתי ויום למרת בערב ניגשנו. הוא ישר לחץ על הכסף , הבאתי לו ואז שאל אני רוצה להצטרף אליהם . אמרתי שאני מפחדת והוא אמר שאין לי מה לדאוג שאני יהיה בחדר לבד , ושאם אני מפחדת שאני יביא את החברה שלי. הסברתי לו שאין לה כסף , התבאסתי שהוא בא רק בשביל הכסף והתלבשתי יפה והכל . הוא אמר שאת ההלואה הוא יחזיר בתחילת חודש כשיחזור. ואז עברנו לדבר עלי , שאני צריכה חבר להתחתן . אמרתי לו שאני רוצה רק אותו (דיברתי בצורה קצת ילדותית כי הייתי נבוכה). הוא אמר שיש לו בלאגן בחיים , שהוא כל הזמן עובד . שהוא לא בחור רציני. שיום אחת הוא יכול להיות עם מישהי אחת ולמחרת עם אחרת . שהוא היה נשוי והתגרש . אמרתי לו שאני בחורה טובה וכדאי לו , והוא אמר שהוא יודע אבל הוא לא בחור טוב . המשכתי להתווכח אותו ולשכנע אותו לתת לי צאנס ובסוןף ויתרתי. קשה לותר עליו הוא הראשון שלי. אחרי זה שלחתי לו הודעה שאני כן רוצה להצטרף אליהם. הוא התקשר בצהריים היום, שאל אם הייתי במשרד הפנים לעשות את הדרכון ואמר שכדאי שאני אמהר (טסים בסוף החודש) , ושאלך אפילו מחר. שלחתי לו הודעה בערב שאמא מסכימה(שיקרתי לה שאני טסה עם חברה) ושמחר אני ילך. בזמן הזה תחושת הבטן הציקה לי אז דיברתי עם מישהו מהאינטרנט שאני מתכתבת איתו כמה חודשים. לפי הסיפורים שלי , הוא אמר לי ש2500 ש"ח אני מממנת להם לטיסה . שהם רוצים שאני יצטרף כדי להשקות אותי , לנצל אותי מינית(אורגיה יכול להיות) וכמובן כספית . הוא אימת את הפחד , ואני רועדת. כבר פעם אחת באתי אליו והוא השקה אותי למרות שידעתי שנישכב (בפעם נאחרונה) ולא ממש הייתי שתוייה אבל זרמתי. חוץ מזה מעולם לא הייתי בחו"ל , והם שני בנים. הוא יכול להתחיל עם בנות אחרות ואת החבר שלו אני לא מכירה . אין לי ביטחון. אין לי עם מי לטוס כדי שאני יהיה באמת מוגנת . הוא אמר(הידיד הוירטואלי) לי שמשקה אחת והוא מקבל מה שהוא רוצה (כסף ומין). אז אני בבעיה. הייתי רוצה למצוא שותפה משהו , שאוכל לסמוך עליה שתמנע ממני ליפול . כי בשיחה היום בצהריים , כששאלתי אם ניפגש הוא אמר שהוא לא יודע איך יסתדר לו בעבודה , שעדיף שאני אדא בקשר לדרכון לשם שיהיה כייף שם. חשבתי לדבר איתו על החששות שלי . כי מה שהדיד אמר זה גם מה שאני מרגישה אבל אולי אני מגזימה? הידיד הציע לי לדבר איתו על אבא שלי שהוא חולה ושאני צריכה לעזור לו , כדי לראות מה התגובה שלו . בכל מקרה אני אבודה.. בסוף החודש אני אמורה לקרבל מחזור ככה שגם ככה לא אוכל להינות מהים והכל . חשבתי לקחת גלולות לעיקוב( לקחתי רק פוסטינור פעם אחת בחיים וזהו). אבל אחרי השיחה איתו אני חוששת ושאולי עדיף להיות בהמחזור ככה הסכנה קטנה יותר , לא?

לנושנוש

New member
לא תוכלי לקחת גלולות

לעיקוב, כי זה צריך לעשות מתחילת מחזור קודם......לגבי כל השאר.........לכי לפסיכולוג לטיפול קבוע. את זקוקה לאוזן כשבת וחיזוק קבוע. לא ניראה לי שכדאי לך להמשיך להסתובב עם הבחור הזה, אבל ניראה שכן תמשיכי עד שירסק לך ת'צורה סופית ויפגע בך כהוגן. זאת דעתי כמובן וקיבלת תגובות דומות בפורומים נוספים..........

נראה לי שהסכנה תקטן אם בכלל לא תכניסי את עצמך

למיטה חולה-נשמע שהוא רק מתכוון לנצל אותך. אני לא הייתי נפגשת איתו או עם חבר שלו ובטח ובטח שלא נוסעת איתם לחו"ל. יש להם בעיה כספית-שיפנו לבנק.

נסיכונת תתרחקי ממנו ומהר

עדיף שתתרחקי ממנו , הוא מנצל אותך מינית וכספית הידיד שלך צודק זה מסוכן עבורך לנסוע איתו לחו"ל בשום מצב למה את נותנת לו להוביל אותך לדרך ללא מוצא , זה ניצול לשמו אל תתקשרי אליו ולא תדברי איתו ומצאי לך מישהו שיסביר לך איך מתנהלים עם חבר אמיתי ולא עם גבר הרוןצה לנצל את התמימות שלך , הוא נהנה לשכב איתך כי את היית בתולה היית אתגר עבורו ועכשיו הסחיטה הכספית מצביעה על כוונות לא טהורות כלפייך , אז מה אם הוא היה הראשוןן? זה אומר שאת צריכה להיות הקורבן שלו? לספק אותו לספק לו חברות שלך וגם כסף משלך ? תשימי לב הוא נוהג בך כשם שהסרסור נוהג באשה שמשפיל אותה לאין שמשפיל ואת משקרת לאמך ועוזרת לו ???? חומד תתעוררי תחזרי לחיים אגדות זה רק בספרים במציאות תתרחקי מהבחור כמה שיותר מהר לנתק מגעים כי הוא גבר שמנצל אותך תרתי משמע ותדברי עם חברה טובה שתתאר לך איך מתנהלת חברות נורמלית בין גבר לאשה איך גבר מתנהג , גבר נורמלי לא זה הרוצה להשפיל אותך , ידיד הורטואלי שלך רוצה להגן עליך תקשיבי לו הוא מאיר את עיניך ואיכפת לו ממך , אל תעשי שטות שממנה תצאי עם הריון לא רצוי וילד בלךי אבא

Mystic Circle

New member
אני הייתי נותנת לו כאפה במקום כסף

בקיצור - לעזוב אותו ומהר!!! ולקחת ממנו את הכסף!

BuffY9

New member
אני מקווה בשבילך שהוא יחזיר לך את הכסף

באמת למה עשית את זה ?:S 2500 שח לא באים ברגל וכמובן שאל תטוסי איתם לכי תדעי מה הוא אמר לחבר שלו עלייך.

princesa4

New member
כן..

דיברתי איתו למחרת בקשר לחששות שלי . הוא התעצבן ואמא "אל תשגעי אותי , טוב? את רוצה לטוס , תטוסי , לא רוצה אל תטוסי. " העיקר שלא תפחדי. אמרתי לו שאני מפםחדת שישתמשו בי בי והוא ענה "מי ישתמש בך , מה את מליינית, בסך הכל ביקשתי הלוואה של 2500 ש"ח. אמרתי לו שהוא צריך לשמור אלי והוא בסוף אמרת "אני ישמור עלייך, לכיתוציאי דרכון ותתקשרי אלי אחרי זה". מהשיחה איתו התוודאתי מחששות שקיבלתי באינטרנט והוא זילזל בזה ונתן לי להרגיש כאילו אני חיה בסרט וזסה כולי טיסה וגם אמר. "כל יום טסים לשם אנשים, ממה את מפחדת. היום גם התקשרתי אליו ושאלתי בקשר לטיסה ולמלון איזה טסים , והוא ענה שהוא וחבר שלו מחכים לסוף החודש שהמחירים ירדו קצת. ואני הלכתי לרופא נשים לקחת תרופה שתקפיא לי את המחזור לכמה זמן. אני צריכה מ20 לחודש כשבוע לתחילת מחזור לקחת 2 כדורים ביום רצוף. אני חוששת לדבר איתו עלז ה, שאני צריכה להיות בטוחה שלא יחליט פתאום לדחות לחודש הבא . אז קבענו שכשדרכון יהיה מוכן להתקשר אליו. לחא נעים לי לדבר איתו בקשר למחזור וזה .ומצד שני יש טעם לבקש ממנו לדחות כמה ימים שזה יהיה כשיגמר המחזור(וגם יהיה תחילת חודש שהוא צריך להחזיר הלוואה):<<? בכל מקרה חברה דיברה איתי על שפעת העופות , הפחידה אותי קצת. הייתי מעדיפה אם לא לטוס איתו, לטוס לבד לספרד . שם אני יבין הכל כי יש לי את המפתח שזה השפה ובטורקית אין לי שמץ.

אני בעד שתתחילי לחפש קשר אחר

קשר של חברות רציפה וחיזור של גבר ואשה הוא לא מתאים לך יקירה , את תמימה מאד ולא הייתי רוצה שתשבשי את המחזור בגללו זה לא בריא לגוף לשחק בהורמונים זה האמהות שלך בעתיד אל תשחקי עם זה והחברה שלך צודקת שפעת החזירים מתפשטת בעולם, עדיף לא לנסוע אלא להשאר בארץ שלנו

אופירA

New member
מנהל
כי את לא יודעת מה את רוצה

כשתדעי מה את רוצה מהחיים, תצליחי להתמודד איתם. את לא מבינה מה את רוצה, ולכן את לא מבינה מדוע הבחור לא מתנהג לפי הכללים שאת מעוניינת שיתנהג... את הכללים שעל פיהם הוא מתנהג לא ניסית להבין כלל, אולי כי מפחיד אותך לגלות שאת צריכה להתרחק ממנו, ואז לא יהיה לך עם מי להיות. מה שבטוח - עפ"י הכללים שלו, את והרצונות שלך הם לא ממש גורם חשוב במיוחד.

princesa4

New member
רועדת מפחד המשך..

אני יושבת בבית וחושבת , ואני באמת חושבת שארגיש פחות רע אם אבקש בחזרה את הכסף . אני לא חושבת שמשהו טוב צפוי לי בארץ זרה. אני נורא מפחדת שינסו לעשות עלי אורגיה, שיסממו אותי וינצלו או יזניחו אותי לבד בחדר בזמן שהם נהנים להם בארץ . אז יש לי כיוןני מחשבות , האחד מרעיד אותי והשני אומר לי שאני סתם לחוצה . עכשיו למשל אני רוצה את הכסף בחזרה עכשיו, טרם נסע הוא בטוח לא יחזיר לי(ולא אכפת לי לדרוש כי גם ככה הוא אמר לי שהוא לא רציני ושאני צריכה מישהו אחר, גם ככה אכזב אותי נורא שרק בא לקחת את הכסך וקיפח אותי וכל התקופה שבכיתי בגללו כי לא ענה להודעות ולא מעוניין בי ). עכשיו הקטע שאני מהעדות השמרניות וההורים שלי לא יודעים כלום שאני לא בתולה. אני מפחד שאם אאים עליו הוא עלול להפחיד אותי שיספר הכל ואז ההורים שלי , בימיוחד האבא עלול להרוג אותי ולמות בעצמו כי הוא לא יעמוד בזה שאני בושה למשפחה. חוץ מזה , אני חוששת שהוא בכלל איך שישמע שאני רוצה את הכסף, עלול לבוא לי בתירומים ואפילו לסנן ואם אערב משטרה יערבו גם הורים שלי בטח ואני נורא לחוצה. יש גם הפחד שלא יקבלו אותי בחזרה לעבודה אז בכלל אני צריכה לשכוח ממנו כי הוא יכול לחסום אותי בשיחות. מצד שני אולי אני סתם בסרטים? האם יש מצב שיחזיר לי את הכסף? וגם אם אטוס לא ינסו להשתמש בי? כי יותר מפחיד אותי מה שהם יכולים לעשות לי מבחינה מינית(מחלות והריון) מאשר כסף שגם הוא חשוב לי

לנושנוש

New member
פסיכיאטר! לא יעזור לך אהדה שאני אפגין כלפיך

הראש שלך רץ ואין לך כל שליטה עליו. אין אפס, את חייבת לטפל בעצמך!

אופירA

New member
מנהל
ברור מאליו שאסור לך לנסוע עם זרים

ברור מאליו שזו סכנה, ושאין טעם שתקחי סכנות כל כך רציניות! לשם מה, לכל הרוחות? בשביל אחד שרק רוצה לשכב איתך, וגם זה בצורה לא מסודרת?... חסרים במקומו גברים שירצו רק לשכב איתך, בלי לאיים עלייך?

princesa4

New member
אני שוקלת ברצינות

לא לטוס לשם, גם אין טעם . אם היינו נותנים לי לבחור ארץ לא נראה לי שהייתי בוחרת לטוס לשם . אחרי שהוא הבהיר לי שהוא לא רציני ,, זה עוד מכשול. וכן , אתם בפורום מצליחים להשפיע עלי, עד כדי ככה שאני מתחילה לשנוא את עצמי שבכלל הבאתי לו את הכסף , שהוא לא יחיזר ושא החתמתי אותו על שום טופס . לגבי המחזור אני אשאר איתו, אני לא אשבש לי אותו. וזהו , אני חושדבת על זה המון והכל נגד שאוטוס , אני לא ירוויח מזה כלום. רק הלחוואי שיחיזר לי את הכסף ואני מבטיחה לעצמי לנתק איתו כל קשר . זה באמת נורא אדומה בשבילי . לא צריכה אחד כזה .

למעלה