לא מצאתי לאן לשרשר..

fliperit

New member
ו...

את מוזמנת להפסיק להיות כ"כ צינית. לא מעניין אותך משהו שמישהו כותב- אל תקראי ואל תגיבי.

ואת מוזמנת להפסיק

להגיד לי כל הזמן מה לעשות את לא אמא שלי ולא אבא שלי ובטח שלא אחי הגדול יופי? יופי. כי אם יבוא לי- אני אהיה צינית כמה שבא לי ואני חושבת שממזמן כבר הבהרתי שאני לא שואלת אותך

חכו רגע. במקום להתחיל לריב תנסו

למצוא פתרונות לבעיה שלכן. הבעיה היא שפליפרית טענת שאת צינית ואת טוענת שפליפרית לא יכולה לומר לך מה לעשות. אז במקום להתחיל לריב תנסו לחשוב ולהציע פתרונות שיעזרו לכן להשלים.

fliperit

New member
את לא חייבת לקבל את ההזמנה

אבל אני חושבת שדעוד כמה חוץ ממני יזמינו אותך.

fliperit

New member
אני אסביר לך, כי כנראה באמת קשה לך.

כשאני נמאת בפורום זה חורה לעין לראות שיש מישהי ממש לא נחמדה כמוך, ששואבת את הנאתה מ"לרדת" על אחרים. זה מפריע לי- ומכאן שזה ענייני.

זה הרבה יותר קל לי מלך

במיוחד כשזה בקטע של הבנה. ככה שאת מוזמנת לקחת את ההצעות הנפלאות שלך וליישם אותם בעצמך זאת אומרת לא לקרוא את התגובות שלי או לעשות איתן משהו שאני לא אפרט פה. ועדיין, בכל זאת, המעשים שלי הם לא ענייניך כל עוד אין לך קשר אלי. מובן? או שזה קשה לך מידי ואת צריכה בדידים?

די! בתור מגשרת (אמנם בבית הספר

אבל יודעת לעשות גישור) אני לא יכולה להתעלם מזה. הבעיה אצלכן אם אני מבינה נכון היא שפליפרית אמרה מה מפריע לה לפעמים בתגובות שלך והיא ביקשה ממך להפסיק (אמנם לא בצורה כל-כך מנומסת אבל עדיין אפשר להביט בזה על צורה של בקשה) להיות צינית. את אומרת שאין לה זכות לומר לך מה לעשות או מה לכתוב. במקום להתחיל לריב על זה תנסו למצוא פתרונות שיפתרו את הבעיה. למשל ששם משתמש תפוס תפסיק לכתוב או תכתוב פחות הודעות ציניות ופליפרית לא תעיר לה כל כך. אתן יכולות לנסות למצוא עוד פתרונות או לקבל את הפתרון שהצעתי.

fliperit

New member
את חמודה אבל

אנחנו ממש לא צריכות גישור. מעולם לא חיבבנו אחת את השניה, ובטח שלא היינו חברות. וזה לא נורא אם מדי פעם אנחנו רבות

דופניך

New member
כפרה עליך פליפרית, תודה על הגיבוי..

אבל אני לא מגיבה, היא תתקע עם הציניות שלה ושתהיה בריאה... וכמובן גם את....

למעלה