לא מצאתי לאן לשרשר..

soosapir

New member
לא מצאתי לאן לשרשר..

יש תמונות של גמר ליגת בצפר(29.4) בפט נט..לכל מי שרוצה לראות.. (אל תתיחסו לתמונה הראשונה משמאל..בעע.. אני נראית נורא..

cowgirl Ms

New member
כי אני לא חושבת../images/Emo80.gif

שהצילומים שלהם ברמה מספיק גבוהה כדי להציב רף, כמו שהם עושים. מכיוון שהם אחד הגופים היחידים בארץ שמצלמים סוסים, הם מציבים רף מאוד, מאוד נמוך שכל אחד יכול לעשות עם מצלמה יקרה. וזה פוגע בכל תחום הצילומי סוסים... מה לשדעתי נקרא, שרלטנים. וזה לא שאני אומרת שאני הרבה יותר טובה מהם או משהו, אבל פור גאד סייק, אני מחזיקה מצלמה שנה וחצי, עם הציוד הכי זול והכי גבולי שיש ומוציאה תמונות טובות מהם, אז.... פשוט עצוב.

כן, את הרבה יותר טובה

לא יודעת, התמונות שלהם יש כאלה מטושטשות ויש כאלה שהם כאילו סתם קפצו לאיזה מקום פנוי במגרש שבו התחרות וברגע שסוס קפץ לחצו על הכפתור במצלמה. אני לא מומחית בזה אבל זאת דעתי.

cowgirl Ms

New member
משהו כזה...../images/Emo80.gif

ואני לא הרבהיותר טובה מהם, רק יצאו לי כמה טובות :)

alon oak

New member
מסכים איתך-!

אני חושב שאם חזקה כה גדולה כשלהם-זו פשוט חרפה לזלזל כל כך במקוצוע צילום הסוסים בארץ.

התמונות שלהם נורא נורא

קטנות אתה בקושי רואה משהוא הם גם לא כאלה טובים יש להם פשוט מצלחה נוורא יקרה וטובה סתם תמונה שצילמתי

וזואת יותר טובה?!

סתם סתם, היא הרבה יותר טובה. בתמונה שלך אפשר לראות כל משהו בה בצורה ברורה. אותה אפשר להגדיל.

cowgirl Ms

New member
התמונות שלהם קטנות../images/Emo80.gif

רק בגלל שהם לא רוצים שאנשים יורידו תמונות מהאתר ולא יקנו מהם אחר כך... יש להם את התמונות באיכות גבוהה שניתנות רק לאנשים שמשלמים עליהן.

סוני DSCH1

New member
עם את לא יודעת אז כן כולם צריכם

פרנסה וזה הדרך היחידה שלהם לקבל את הפרנסה שלהם ובכלל עם לא שמת לב הכול בעולם הזה עולה כסף

כן, אבל שישימו גם תמונות טובות באתר

ושיעשו אבטחה כמו באתר סוס. באתר סוס אם תלחץ על מקש ימני (=העתקה) אז יש לך הערה שאסור ואיום על הגשת תלונה. ביעשו את זה גם בפטנט על הגלריות שלהם אבל שישימו תמונות טובות. ואז הם גם יוכלו למכור תמונות טובות וזה יהיה בסדר.

למעלה