לא מפריע לכן שמשנים

broken child

New member
ואאאייייייי ../images/Emo23.gif ♥ ../images/Emo23.gif !!!!!

הם מדהימייייייייייייייים
כל כך... כל כך, כל כך
אושר. אושר אושר אושר. איזה כיף להם שיש להם אותך. ואיזה כיף לך שיש לך אותם. מ ד ה י מ י ם

Amanda Gris

New member
דווקא יש מה לעשות

להתקשר אליהם ולהתלונן אני עשיתי את זה לפני 3 ימים כי גם את טלנובלה בע"מ שאמא שלי רואה בפעם הראשונה דחפו מ - 23:00 ל - 24:30 אז היום קיבלתי מהם "תשובה" : בגלל שינויים בלוח השידורים, והכנסת תכניות חדשות (ומשעממות) לפריים טיים הם נאלצו להזיז את התכניות לשעה יותר מאוחרת (סליחה, אבל 2 פרקים ברצף של פרייזר זה לא בדיוק להכניס תכנית חדשה ) בקיצור הם ממשיכים לזלזל בצופים שלהם והתירוץ שלהם הוא שאת טלנובלה בעם אפשר לראות בVOD (לא לכולם יש !וזה גם עולה כסף) ושיש שידור בשמונה (שקר וכזב - בשמונה יש טופ מודל - אפילו את לוח השידורים שלהם הם לא מכירים) על מתחילות מחדש הוא אפילו לא ניסה להסביר, הבחור החצוף , התווכח איתי שזה תקין הזזת השעות ושכל הערוצים עושים את זה -הגישה הישראלית הידועה, אם כולם חרא גם לי מותר. אם הרבה אנשים יתקשרו להתלונן הם יתחילו לקחת את זה יותר ברצינות אסור לנו להיות פראיירים ולשבת בשקט, זה הכסף שלנו והם צריכים לתת לנו שירות מתקבל על הדעת.

t a m i 2 5

New member
לא יודעת...

שלחתי להם מייל וחזרו אלי ואמרו שהם יבדקו מה ניתן לעשות בקשר לתוכנית בבוקר... מאז הם העבירו את התוכנית מ 1:30 ל 2:10 ואני לא היחידה שעשתה זאת... יש להם ת'שיקולים שלהם אולי יותר אנשים אוהבים טלנובלות בבוקר או שאין מספיק רייטינג או לא יודעת מה....... אני אשלח להם שוב מייל אם יזיז משהו יופי ואם לא - לא נורא לא מצפה לכלום

מפריע אבל נמאס

להלחם בהם, הם אטומים כמו קיר!!! ניסיתי גם לדבר איתם מאה פעם והם כל הזמן טוענים "שאין מה לעשות ושככה זה נקבע" ודווקא לתוכנית הזאת שיש לה רייטיניג יחסית טוב משודרת בשעה לא נורמלית ויש תוכניות אחרות שאיש אינו צופה בהן שמשעמומות לי את החיים עם אפס אחוז רייטינג ואותם משדרים בשעה נורמלית...למה?... אין עם מי לדבר...עלאק "הלקוחות תמיד במרכז" איפה.... לכו תעשו פרסומות של "הלקוחות בכלל לא חשובים" וזה מכעיס אותי מאוד.

Y. Welis

New member
גבירותיי - וידאו

הפשוט ביותר שניתן לתכנת שיקליט - 389 ש"ח בזאפ. אם יש מחשב סביר, אז ניתן למצוא כרטיס טלוויזיה שמקליט ב-250 (אבל רק מהכבלים באופן נוח. בלוויין צריך לתכנת גם את הממיר) .

t a m i 2 5

New member
תשובה (נוספת) מ HOT

שלום רב, כרגע אין אפשרות להזיז את שעת השידור ל-10:45 אבל בהחלט יש אפשרות שימצא שיבוץ נוח יותר, ואולי כן יתאפשר מרתון בסוף השבוע. הנושא ייבחן בקפידה מבטיחה שאם וכאשר יימצא פיתרון שיבוצי, אדאג לעדכן את הפורום. בברכה, יהודית לוי - פניות הציבור Judith Levy Customer Service נראה עם הזמן אם ישתנה משהו

broken child

New member
תמי מקסימה, תודה !

ואסור לנו לוותר. חייבים להמשיך להציק להם עד שנקבל שעות הוגנות. [ומרתון בסופשבוע !!!
זה יהיה מעולהההה :) ] תודה לך,
.

t a m i 2 5

New member
מצידי שיקימו ערוץ מתחילות מחדש

העיקר שישדרו... האמת לא משדרים כל תוכנית כל כך הרבה פעמים ביום אם אין דרישה לזה... פשוט השעות של השידורים החוזרים לא נורמאליות... נקווה שהם ימצאו פיתרון בקרוב... לפי התגובה שלה הם כן מודעים לעיניין... אולי באמת שווה לשלוח להם מיילים... שיהיה לחץ

אכן..

אבל דווקא הפריע לי ששינו את 10 בבוקר. בהתחלה ראיתי את השידורים החוזרים. כרגע כל באופן, אני יכולה לראות בשעה המקורית כך שזה בסדר.

מ ש כ י ת

New member
אני פשוט ויתרתי...

אם אני עובדת אחה"צ, אני מוותרת לראות, כי אני נשארת עד אחת וחצי שתיים ערה אבל להשאר ערה עד 3 זה כבר מעבר לכוחותי, ובבוקר, אין מצב שאני אקום כל כך מוקדם... אז דלגתי על כל כך הרבה פרקים בשבועיים שלושה האחרונים שנראה לי לוותר בכלל וזהו... ממש עצוב לי, אני מאאאד אוהבת לצפות בסדרה אבל אם ערוץ 3 מצפצף עלינו, מה אפשר לעשות? באמת הם חושבים שיש לסדרה רייטינג בשלוש בלילה? ומילא שהיו לפני זה תכניות מעניינות, סתם כל מיני שידורים חוזרים של שידורים חוזרים של תוכניות שכוחות אל וקהל...
ארררררררררררררררר, מעצבן

למעלה