לא מפריע לכן שמשנים

Amanda Gris

New member
לא מפריע לכן שמשנים

את השעה בשידורי הלילה? כל כמה שבועות זה זז בחצי שעה עכשיו משדרים את זה ב 2:15 בלילה גם ככה היה קשה להשאר ערה עד 1:30 כדי לראות, אז מה עכשיו.? ב4 אני בעבודה ואין מצב שאני אקום ב6 בבוקר

פיפיטה

New member
כןןןןןןןןןןןןןןן

אני חושבת שערוץ 3 זוממים משהו לאט לאט הם מקרבים את השידור לשעה 6:00 לשידור החוזר עכשיו 3:00 בלילה מה קורה להם? אני ממש כועסת וקשה להכעיס אותי אבל יש גבול לכל דבר כל שבוע מכניסים סידרה אחרת לערוץ 3 חוץ מזה שהיה פרק יפה ונוגע ללב

נגההההה

New member
אפשר להסביר לי משהו?

איך אפשר לצפות מבנאדם שעובד להצליח לתפוס את הסדרה הזאת!? 6:00 בבוקר 16:40 ו 2:15 בלילה ואין שידורים בסופשבוע! ערוץ 3 מעולם לא ניסה לקבור סדרה יותר עמוק בשעות מסריחות כאלה!

t a m i 2 5

New member
../images/Emo45.gif

אולי הם סומכים על זה שאנשים מכורים יצפו גם בשעות האלה... בגלל שזה מצליח כבר... אבל זאת באמת הגזמה... אני פיספסתי מלא פרקים מאז ששינו את השעה

זה מחרפן!

צריך לעשות משהו בנידון! רק שאין מה

מה?????... הם לא נורמלים

ניראה להם שאני אשב עד 3 בלילה ערה? אוחח איתם מה הם מנסים באמת לבדוק אותנו ? וחבל שלחתי להם את העצומה. :(

אותי זה מוציא מדעתי

בתחילת החופשת לידה שלי היה שידור חוזר בבוקר והייתי מבסוטית. היום, אם אני לא מספיקה לראות בעשרים לחמש אז אני לא מספיקה, לפעמים אני מקווה שהתינוק יקום לאוכל בשעה שיש את השידור החוזר הלילי אבל הוא חושב דווקא אחרת

vivian k

New member
יאללה -עוד עצומה ../images/Emo88.gif לפחות פעם

לפחות פעם ביום בשעה נורמאלית -ב23.00 !

t a m i 2 5

New member
העצומה הקודמת עזרה כל כך שצריך אחת

נוספת? לא נראה לי שמזיז להם למרות שהם אמרו שזה יטופל..מאז שהם אמרו את זה השידור נדחה ל 1:55 אני לא יודעת למה הם עושים את זה אני חושבת שהם פיספסו המון צופים בשעות הבוקר בגלל זה...או שאני טועה ואנשים אוהבים פשוט יותר טלנבלות ולא עוקבים אחרי התוכנית של מתחילות מחדש..

../images/Emo6.gif אין ספק שהבייבי קודם כל...

אבל הוא בוחר תמיד להתעורר בסביבות שלוש ולא שתיים

broken child

New member
חחחח מתוקי ../images/Emo95.gif ../images/Emo28.gif

יש לו שעות משלו... ♥ לקטנצ'יק.
לפשוש ו-
לך !!

../images/Emo25.gif תודה, ואם כבר, העלית לי את

חוש השוויצריות
אז הנה היפים שלי סתם ככה לפתוח ת'בוקר בחיוך

למעלה