לא מפסיקים להפתיע...

אMור

New member
לא מפסיקים להפתיע...

גם אחרי שחשבת שראית הכל... הסלוגן המפורסם של adias: "Nothing Is Impossible" זוכה לגירסה חדשה בחנות ספורט סינית שצמודה לחנות של adidas... "לא נגענו..."

אMור

New member
יאללה, מזמן לא היה שירשור תמונות עסיסי...

דוכן בתערוכה הקבועה ב- yi yu, zhejiang. אגב, תמונת ה- adidas צולמה ב- hangzhou...

guanyin

New member
ככה זה כשמחירי החזיר עולים...

אם הבנתי נכון את התמונה

GnomeBubble

New member
הפעם זאת דווקא אנגלית תקינה!

נשבע. יש גם מילה כזאת stowage. זה לאפסן, שזה כמעט אותו הדבר כמו לאחסן, רק יותר נדיר ופלצני כזה. אז אולי הם סתם אימצו מבטא של אלמוו פאד וזה יצא להם בטעות, אבל יכול להיות שזה באמת מה שהם מצאו קודם במילון

אMור

New member
OMIZ

תמונה שצילמתי בשבילך בקארפור חדש שנפתח בננשאן ליד המשרד שלי. לתשומת לבך...

Omiz

New member
דווקא נראה לי

שזה אמיתי... אין לי יותר מדי לתרום לשירשור הזה חוץ מרשימה של דברים שאסור להביא איתך לתחנת אוטובוס בסין, שצילמתי פעם ב-SUZHOU, וגם יש לי הרגשה שהעליתי אותה לפורום בעבר.... שימו לב לרשימה החלקית של חומרים רדיואקטיבים, שלא תגידו "לא ידעתי"....

GnomeBubble

New member
שמתם לב שברשימה

בין הנפצים, האורניום, האלקליים, אבקת האלומיניום והציאניד, אסור להכניס לאוטובוס גם כותנה?
מעתה והלאה תדאגו להוריד את הבגדים לפני שאתם נכנסים פנימה... נסיעה נעימה! חוץ מזה, צריך לנקות את הנעלים אם דורכים על הכביש לפני שעולים לאוטובוס, כי אסור להכניס פנימה אספלט (אפילו לא בכמויות מזעריות!). גם דו-תחמוצת הפחמן אסורה איסור חמור, ולכן אל תעזו לנשוף החוצה אוויר מן הראות פן תוציאו החוצה את החומר האסור! ואחרון חביב, שימו לב לכך שאסור בתכלית האיסור להכניס אל תוך האוטובוס הוגי דעות (thinkers) - אלה עלולים, חס וחלילה, להפיץ בתוך המרחב הסגור רעיונות חתרניים הפוגעים במוסר העם ונוגדים את רוח ה[הכנס את המיותר] עם המאפיינים הסיניים.

guanyin

New member
פלסטיק אספלט, התכוונת!

(מה שזה לא יהיה). ואל תשכח צבע (שחורדיניות - נא להתגלח לפני העליה לאוטובוס!) לפחות למדתי עכשיו שיש דבר בשם alkyd. ואני חשבתי שהם המציאו חומרי חדש!

GnomeBubble

New member
גם פלסטיק אספלט?

ועכשיו שמתי לב שיש שם עוד חומר חדש שבאמת ראוי למקום ברשימה - גז מציתים! אולי זה סוף סוף אומר שלא נצטרך לסבול את הריח של הסיגריות...

Augenapfel

New member
נוסיף משהו, משירותים של מסעדה מול שוק הפנינים

הגיוני.

guanyin

New member
אם היית בשוק הפנינים

זה אומר שרגליך דרכו בבייג'ינג? שאפר רשמים בבקשה??? דרך אגב - מה שהכי מטריד בשרשור הזה (אולי חוץ מהחקיינים של OMIZ) זה שאתה נכנס עם מצלמות לשרותים... גנום - בטעות התפלקה לי תשובה למקום הלא נכון, איתך הסליחה!

למעלה