לא מפסיקה לבכות

פרמלה

New member

אני גם חושבת שאם תשברו את מעגל הבושה ותסבירו בברכה שאין לכם, כל ההתנהלות בעולם תהיה קלה יותר כשאין סוד מעיק.

shtuli

New member
מצטרפת לקודמותיי...

אנחנו עדיין סוחבים איתנו גרורות של עסק שלא הצליח.
זה לא פשוט ויהיו עליות ומורדות. העיקר שהכיוון יהיה חיובי.

מישהו מקצועי מלווה אתכם בתהליך?

מאיהתי

New member
חבר טוב נתן לנו צ'ק דחוי

וחבר אחר לא נתן כלום והבנו לגמריי. שמחנו שהוא בא לחגוג איתנו. אני חושבת שבין חברים מידע כזה כן חשוב לשתף, גם אם לא להכנס לפרטים.

גיסי מתנדב בעמותת פעמונים, מקווה שגם לכם יש ליווי כזה כי הם נהדרים.

המון בהצלחה בתהליך
מאיה

קורה לא מעט בתקופה הזו

בחתונה שלנו היה זוג חברים שאנחנו מאוד אוהבים שלא הביאו, התחילו להסביר ואנחנו ממש לא ראינו צורך בהסבר ושמחנו באמצ על שהגיעו.
עד היום אנחנו חברים טובים וכשאנחנו צריכים אותם או הם אותנו אנחנו זה לצד זה גם אם לא בעזרה כלכלית.

חברות שורדת זוטות כאלה. לכי ותהני איתם

באמת מצב קשה. אני מצטרפת לחכמות מעלי, תלכי לחתונה.
חברים טובים מבינים הכל, ואת בוודאי זוכרת את חתונתך שכל מה שרצית זה שאנשים ישמחו בשמחתך ובוודאי רצית את חברותייך איתך.
תכתבי מכתבך מרגש (אני שומרת עד היום את הברכות שקיבלתי לחתונה) ותסבירי את המצב.

מקווה שהלכתם

בחתונה שלי זוג חברים טובים הגיעו וסיפרו ששכחו את המעטפה בבית. ושיביאו אותה בהזדמנות.
כמובן שלא עשינו עניין.
הרי אחרי שהכל נגמר... מי בכלל זוכר את זה?
לא נפגשנו הרבה זמן אחרי.
ואז קבענו - והם ביטלו, ושוב קבענו, ושוב ביטלו.....
ואז בעלי שאל אם עשינו משהו, אם פגענו בהם - למה הם מתחמקים?
ואז סיפר החבר שהם לא שכחו את המעטפה, אלא שהיה להם כבד כלכלית, והם כל הזמן אמרו לעצמם, שעד שניפגש שוב, כבר בטח יהיה להם יותר קל ויצליחו לתת..... אבל הנה עברה חצי (!) שנה כמעט, ועדיין אין להם....

היינו בשוק.
חצי שנה הם מתחמקים מאיתנו בגלל צ'ק?
ולא מדובר בחברים ה-כי טובים, אבל טובים בהחלט.
אמרנו שזה ממש לא מטריד אותנו,
אחרי עוד איזה חודש הם הוזמנו לארוחת חג או משהו דומה והביאו מתנה.
והאמת?
לא היה שום צורך במתנות האלה.
זה אפילו קצת הביך אותנו שהם הרגישו כל כך מחוייבים לתת ולא האמינו לנו שזה באמת לא מהותי לנו.

אז אני מקווה שהלכתם...
ותכל'ס, זה רעיון טוב. מה שהחברים שלנו עשו -
כי ביום החתונה עצמה הם לא עשו מזה אישיו, לא שיתפו אותנו ביום החתונה במצב הכלכלי שלהם, ואחרי זמן מה סיפרו. בנקודת זמן שכל עניין החתונה, כסף ומתנות נראו לנו כל כך חסרי חשיבות....

למעלה