לא מעצבן?

Wiccan

New member
לא מעצבן? ../images/Emo46.gif

שלום, כבר כמה זמן שאני קורא בפורום הזה "כמו זבוב על הקיר" ואני חייב לשאול: אני מניח שרוב הכותבים פה עוסקים במאגיה בצורה רצינית (וויקה, דרואידים וכו'), לא מעצבן אתכם ש-90% מהשרשורים פה הם שרשורים על שיקויי ולחשי אהבה ("איך עושים שיקוי/כישוף אהבה?", "איך אני אדע אם עשו עלי כישוף אהבה?", "איך נפטרים מכישוף אהבה?" וכו')? זה מצביע על בורות בנושא ומוריד, לטעמי, את רמת הפורום...

Diableror

New member
מה שמצביע על בורות

הוא העובדה שאתה מתייחס לעוסקים במאגיה בצורה רצינית כוויקאנים,בעוד שלא כל הוויקאנים עוסקים במאגיה בצורה רצינית.בקשר לדרואידים איני בטוח,אך אם אתה מחפש "רציניים"(a.k.a פאגנים) אתה מוזמן לפורום "פאגניזם בישראל".אם אתה רוצה לדון במאגיה(ולהעלות את רמת הפורם ע"י דיונים רציניים) אתה מוזמן לפתוח הודעה בפורום זה. Diableror

ToryMaster

New member
לא

מבורות לומדים. אם לא תהיה בור - לא תהיה חכם, זו משוואה די פשוטה. הדיונים שטחיים? בבקשה, אתה יותר ממוזמן לנסות להעלות דיונים "רציניים".

gdisrael

New member
ויקי מצאתי לך פתרון !!!

אולי תעשי כישוף שיצמיח לך פין !!!

gdisrael

New member
להצהיר כל הזמן "אין לי פין"

חוצזמה את יודעת.. אם היה לך פעם פנטזיות מסויימות מאוד.. זה יכול להיות פתרון טוב .. ולאו דווקא מיניות !

ToryMaster

New member
זה בחתימה שלי

אני לא יכולה לסהן את זה. וזה אחלה מנגנון נגד זה שאנשים מתייחסים אלי כאל זכר.

RainBird

New member
לא יודע... יותר מעניין מקללות לדעתי עכשיו ברצינות, למאגיה ולאהבה קשר הדוק. הרבה דברים במאגיה נעשו בשביל אהבה או בשל אהבה. מכיוון שאהבה זה אחד הרגשות היותר דומנטיים בחייהם של בני האדם, ומכיוון שכה קשה לנווט במים הסוערים שבה- מאוד קל לפנות למאגיה בנושא הזה. עכשיו בניגוד ללחשי האהבה שכולם חושבים: "בוא תתאהב בי" יש לחשי אהבה חיוביים לחלוטין, כמו חיזויים של אהבה (יש את הלחש הקלאסי עם קליפת התפוח שנופלת בצורת האות הראשונה בשם של בן הזוג) או למשל לחשים שמתקנים את נזקי הזמן בקשר רומנטי, שמשככים מריבות ואפילו משמידים מטרד של צלע שלישית. *כל* הלחשים האלו, ניתן למצוא אותם בחיפוש הכי פשוט בגוגל. לאף אחד בפורום אין סבלנות לתת לחשים מספר הצללים שלו תוך כדי שהוא מסביר למה זה עבד לו, מה שגם אלו נושאים פרסונליים- וגם, לחלק מהפורום אין בעיה מוסרית עם הטלת לחשים אהבה שמושכים בן זוג ספציפי זה או אחר. לא כולם וויקאנים פה. והדרואידים לא היה איכפת להם להשתמש בלחשי אהבה מאוד קשים בשביל להשתלב בפוליטיקה וכלכלה מקומית. ככה שאני חושש שנושא של מאגיה ואהבה הוא ענף מידי בשביל לקצצו או להגבילו. ארדן.

ההגמון

New member
שני צדדים מאוד מאוד שונים.

ולארדן, התכוונתי, שלא רק אהבה היא משהו שמניעה עיסוק במאגיה אצל אנשים. אלא גם הרבה, הרבה שינאה.

RainBird

New member
תראה, קשה לי לראות אדם שרץ, לומד ומתאמן במאגיה רק בגלל שהוא שונא או כועס על מישהו. אבל זו לא הנקודה דיברו על לחשי אהבה ולא על שום דבר אחר. ארדן.

gwizard

New member
לא מאוד מאוד

אהבה ושינאה הם אותו תדר אנרגטי, רק האפנון הפוך לחלוטין. אם תראה זאת בעזרת גל סינוס, אז אהבה זה החצי עיגול מעלה ושינאה מטה. אהבה, כמו שינאה לא מניעה את האנשים לתקופה ארוכה. לתקופות רגעיות כן, אבל ממש להשקיע ? לא. כל זאת בגלל שאהבה כמו שינאה הם רגשות לתווך קצר. אתה לא הולך עכשיו להשקיע 10 שנה ללימוד מאגיה כדי לעשות על מישהו קללה או כדי לקשור אליך מישהי שאתה רוצה, נכון ? אני מבין למה אתה אומר את מה שאתה אומר. הכל בגלל בני הטיפש עשרה שמציפים את כל הפורומים ורוצים כישוף אינסטנט. הכל בגלל אגו. חבל שפורום זה לא יוצא דופן.

ההגמון

New member
אני דווקא חושב

ששנאה, או לפחות כעס על משהו מסויים או גוף מסויים יכולים להניע אנשים ללמוד מאגיה אפילו במשך 20 שנה. אתה אומר שאני בן טיפש עשרה עם אגו?

ההגמון

New member
שני צדדים מאוד מאוד שונים.

ולארדן, התכוונתי, שלא רק אהבה היא משהו שמניעה עיסוק במאגיה אצל אנשים. אלא גם הרבה, הרבה שינאה.

פרקליטו של השטן

ובמקרה זה, אני אהיה הפרקליט והשטן הם כישופי אהבה. כמו שכבר ציינו לפני, אהבה היא אחד הדברים שהכי מעסיקים את המין האנושי. אז למה כישוף לאהבה (ולא משנה כרגע מאיזה מין או צבע הוא) הוא פחות טוב מכישוף לפרנסה? כישוף לפוריות? כישוף להגנה? קללה? הם השכיחים ביותר במשך אלפי שנים. הצצה חטופה לאורך היסטוריה של כשפים מראה כמה ביקוש היה לכך - וגם לא פחות היצע. בינינו, עד המאה ה-20, אהבה היתה די פריבילגיה שהיתה שמורה למעטים. העם שלנו הכיר את לא פחות טוב מעמים אחרים. אז מה רע היה בזה שאישה תרצה שבעלה, זה שהכריחו אותה להתחתן איתו, יאהב אותה ולא יחפש אחרות לאהוב (להתגרש לא היתה אופציה כמו שהיא היום). אז בודאי תגידו כי היום זה שונה, היום זה לא ככה, היום מותר לאהוב וכל אחד יכול לבחור בעצמו. חלקכם צעירים מדי מכדי לענות תשובה שבאה מנסיון. היותר מנוסים יכולים לחשוב רגע ולראות איפה הם התפשרו, איפה הם ויתרו על אידיאל האהבה שלהם - ואיפה הם למדו לאהוב את מי שהם כרגע אוהבים. כל זה, אולי כדי להסביר לחלק מחברי הפורום שחושבים שהם רבי-מגים ומעל לאדם הפשוט - תחזרו קצת לעולם הרגיל. שאלות בנושא כישופי אהבה לא מצביעים על בורות ולא מורידים את רמת הפורום. תפסיקו להיות סנובים. אז נכון, שרשורי ה"אני רוצה כישוף אהבה" ממלאים את הפורום ומציקים לעין - ואני נוטה להתעלם מהם כי הם לא מעניינים אותי. לרוב הם גם לא באמת מעניינים את מי שכתב אותם. הסיבה האמיתית שבשלה הם מציקים לעין היא שאנשים נוטים להגיב כאן תגובות מתלהמות וטפשיות לא פחות (סליחה, אבל אני לא רואה איך בת 14, שאולי היו לה חבר אחד וחצי, יכולה לייעץ בנושא אהבה לנשואה +2). ובקיצור - אתה רוצה דיונים שמעניינים אותך יותר? אל תתבייש, תפסיק להיות זבוב על הקיר, ותתחיל לכתוב. אם לא, אז גם אין לך זכות להתלונן.

תגיד, אתה מנסה לומר משהו?

לא כי זה ממש לא מצחיק, ותדע לך שהקטע של הגיל ממש אבל ממש לא קובע. אולי אצלך כן אבל יש לי הודעה בשבילך שגם אנשים בני 14 חווים רגשות בדיוק כמו אנשים בני 20 ו30. הקטע הוא שאתה אומר שאנשים מתנשאים כשאתה בעצמך די מתנשא בידע שלך ושל "תביא לי הוכחה" וכל מני מילים שאנשים שמתעסקים בתחום *שלך* מבינים. אז אל תמהר לכתוב דברים כאלה כשאפשר להפנות אותם ישר עליך, מר אילן היקר

למעלה