לא מסתדר עם החשמלית

Howlin Wolf

New member
לא מסתדר עם החשמלית

לא יודע, אני מרגיש שאני הרבה יותר טוב על האקוסטית או על חשמלית בלי מגבר. או שהמגבר ישן ולא שולט בעוצמות שלו, או שאני צריך לעבוד על הרגש שלי, לא יודע מה זה, אבל אני נשמע זוועה עם חשמלית. הרבה צלילים/רעשים לא מכוונים, עוצמת סאונד לפעמים חזקה לפעמים חלשה, לא מצליח להתאזן, בכלל, לא מרגיש בנוח.

זה רק אני או שחייב לעשות ווליום חזק בשביל להרגיש את השפעת הפדל? (מגבר 100 וואט ישן)

מישהו מבין על מה אני מדבר?

יוסיחן78

New member
קח שיעור

תלמד לחסום את המיתרים כמו שצריך עם שתי הידיים ולשלוט בצליל שיוצא בעזרת דינמיקת פריטה... זה משהו שקשה מאוד לתפוס מסרטונים, צריך מורה שישב איתך, יראה את הטעות, ויתקן אותך שוב ושוב עד שתנגן נכון.
לפעמים כמה שיעורים אצל מורה טוב יכולים לתקן טעויות והרגלים רעים של שנים. ממליץ לך על יבגני ברגר, מורה וגיטריסט מדהים.
אגב, זה שאתה מודע לזה זה כבר טוב. יש כאלו שמנגנים מלוכלך וחושבים שהם וואי. גם אני הייתי כזה

Howlin Wolf

New member
שיעורים לא על הפרק כרגע

אני שמח לראות שמישהו הבין על מה אני מדבר ואני לא חריג.

בקשר לווליום הגבוה מישהו יודע משהו? זה באמת נכון שחייב ווליום חזק בשביל להרגיש את האפקטים של המפדל? ככה אמרו לי ואני באמת לא מצליח אחרת.

זה נורא ככה, כאב לי הראש אחרי זמן מה.

pril

New member
באיזה מגבר/אפקטים מדובר?

במגברי מנורות דיסטורשן (מהמגבר) תלוי גם בווליום. אם זו הבעיה, מגבר עם פחות וואט יכול לעזור, או מגברים דיגיטליים.

בקשר לרעשים לא רצויים, כן, זה חלק לא קטן ממה שצריך לעבוד עליו בחשמלית, במיוחד עם דיסטורשן. תנסה להבין מה הגורמים לרעש, ואיך לטפל בהם. יותר השתקה של מיתרים שלא צריכים להישמע, מעבר יותר נקי בין מיתרים, וכו'.

יוסיחן78

New member
אם אתה באזור ת"א

אני מוכן להפגש איתך לאיזו חצי שעה להדגים במה מדובר ולתת לך כמה טיפים... פרי אוף צ'ארג'

orenhadad1

New member
יכול ליהיות מהמון סיבות

שלום ידידי,אני מאוד מבין אותך גם אני נתקלתי באותה הבעיה,זה דיי מורכב ויכול ליחהיות שאתה צריך לשפר כל מני דברים כמו דינאמיקה,פיתוח שמיעה,טכניקה נכונה ועוד,במקום ליהיות מתוסכל ולבזבז זמן יקר הייתי ממליץ לך לקחת שיעורי גיטרה,אני לא יודע מאיזה איזור אתה,אבל ממליץ לך להכנס לאינטרנט ולחפש,אני לוקח שיעורים עם מורה לגיטרה ברחובות ואני מרוצה מהתוצאות,
הוספתי קישור

ilanmar

New member
שאלות והשערה

לא ברור בדיוק לאיזה מצב נגינה אתה מתכוון. גיטרה למגבר? אפקט כלשהו בדרך? איזה אפקט?

ומכאן - אתה מתייחס לשתי בעיות שונות. אחת - אתה לא מקבל את הסאונד שאתה רוצה. שניה - אתה לא מצליח לנגן "נקי".
הבנתי נכון?
אולי תבהיר ואז יהיה אפשר להתייחס לכל צד בצורה המתאימה.

לגבי הנגינה שלך, יש לי תחושה שזה נובע מממחסור בשעות מגבר...
כמה זמן בשבוע אתה מתאמן בסך הכל? כמה מתוך זה עם מגבר וכמה בלי?

למעלה