לא מחסדי זהבי עצבני

שמלת תחרה1

Well-known member
הפעם מסכימה איתו.
ויש לי שאלה, איך הדתיים מצלחים לעצבן, ולהשאר שלווים?

השדרן לא חסך קללות מהמאזין שהשיב בקול רגוע שבזכות המבצע הצבאי ברצועת עזה "לפחות לא נפלה הממשלה". הוויכוח תפס תפנית דתית כשזהבי והמאזין גלעד התווכחו על מה אלוהים אחראי ועל מה לא. זהבי סיכם את הדיון בציטוט של המדען היהודי אלברט אינשטיין שאמר: "יש שני דברים אין סופיים - היקום והטמטום". האזינו לראיון המטורלל.

שמלת תחרה1

Well-known member
הפעם מסכימה איתו.

השדרן לא חסך קללות מהמאזין שהשיב בקול רגוע שבזכות המבצע הצבאי ברצועת עזה "לפחות לא נפלה הממשלה". הוויכוח תפס תפנית דתית כשזהבי והמאזין גלעד התווכחו על מה אלוהים אחראי ועל מה לא. זהבי סיכם את הדיון בציטוט של המדען היהודי אלברט אינשטיין שאמר: "יש שני דברים אין סופיים - היקום והטמטום". האזינו לראיון המטורלל.

סקר אחרי המבצע, יש לגוש הימני סיבה לדאוג

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הפעם מסכימה איתו.

שיווווווו איך שזהבי הזדקן
הרי ידוע שאנשים מבוגרים הופכים לעת זקנתם להיות מרירים וכועסים
וזהבי גם בצעירותו היה כעסן מופלג
אז צאי ולמדי שבזקנתו הוא לא יהפוך לפתע להיות הרגיעון של המדינה.
חוצמזה לדעתי יש כמה חברה חובשי כיפות סרוגות ששמו להם למטרה לעצבן את זהבי עד שילך "להחזיר ציוד".

שמלת תחרה1

Well-known member
שיווווווו איך שזהבי הזדקן
הרי ידוע שאנשים מבוגרים הופכים לעת זקנתם להיות מרירים וכועסים
וזהבי גם בצעירותו היה כעסן מופלג
אז צאי ולמדי שבזקנתו הוא לא יהפוך לפתע להיות הרגיעון של המדינה.
חוצמזה לדעתי יש כמה חברה חובשי כיפות סרוגות ששמו להם למטרה לעצבן את זהבי עד שילך "להחזיר ציוד".
חחחח, לכן אינם מתעצבנים?
נם משגעים אותו לאט ובטוח.

אפרת10512

Well-known member
הפעם מסכימה איתו.

נתן זהבי הוא אחד השדרנים הכי אמינים שיש. לגבי המאזין גם אני התביישתי לשמוע שאנשים מחפשים איזו אמונה דבילית. אנשים עברו טראומה בשביל לחשוב שהיתה איזו התערבות אלוהית. די תתפכחו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אנשים עברו טראומה בשביל לחשוב שהיתה איזו התערבות אלוהית. די תתפכחו.
התפכחות זה עניין יחסי. אישית אני סבור שמי שלא מאמין באלוקים צריך להתפכח.
אז לא האזנתי לראיון ולא לגמרי הבנתי מה המאזין או זהבי אמרו בדיוק בעניין, כך שלא אוכל להתייחס לגופו. אבל צורך להתפכח זה בעיני המתבונן.

למעלה