לא מוצאת את עצמי

tailka

New member
לא מוצאת את עצמי

טובאז לשם שינוי החליטו לעשות את האזכרה של השנה של אימשלי ליד הביתצ אז היה באפשרותי לחתוך למחשב .. אני מרגישה מוזר .. עמדתי במרחק כמו שאני רגילה בבית קברות ועדיין הרגשתי שאני צריכה להחזיק במשהו .. אני לא מרגישה בנוח באירועים האילו בכלל... בכלל מוזר לי בימים האחרונים יש לי כזה "בא לי " לידיים וחיבוקים .. בלימודים כל הזמן חיפשתי בנות שרוצות שאני עישה להם נעים בגב ודפקא היה קל למצוא .. משהי אמרה לי שהידיים שלי ממש מרגיעות אני מרגישה מבולבלת .. לא ממש מבינה איך עבר לי הזמן .. לא בא לי לחזור לשם כולם שם רק יושבים צוחקים ואוכלים בורקס בא לי לישון ... בא לי חיבוק ...

../images/Emo24.gifחיבוק וירטואלי לבינתיים.

גם לי היו תקופות שהייתי מכורה. חברים שלי צוחקים עליי שאיפה שאני לא אנחת, תוך 24 שעות יהיה מישהו מאחוריי שיעשה לי מסאז'.

הזכרת לי את השיר של גלי עטרי- "חבק אותי לאט"

שולחת לך חיבוקים וחיזוקים, את תראי שיהיה בסדר, וזה בסדר לגמרי לפרוש ולהתאבל בדרכך שלך
.

tailka

New member
לא מוצאת את עצמי המשך ..

אוף אז עבר יום אנחנו מאחורי כל החגיגות .. והיום זה השקט שאחרי הסיערה .. אז הלכתי לישון פשוט היה לי ממש קשה להתמודד עם שצף הרגשות .. והיום בבוקר קמתי כל כך עייפה שלא יכולתי לעשות כלום .. אז ביטלתי את כל התוכניות להיום כולל את המסאג' בת"א כי ממש לא התחשק לי לנסוע כל כך רחוק ... חשבתי לבוא היום ולעשות את התצפית בגן ..ופשוט לא התחשק לי .. לא בא לי על כלום .. הדבר היחידי שבא לי זה לשבת ולאכול ... התיישבתי לעשות את ההמחשות לגן.. שהתחלתי לעשות והספקתי ללכת למספרה .. יש מלא בלאגן בחדר שלי וערימות של כביסה ... אתמול שיצאנו מהבית קברות דודה שלי דיברה עם בעלה על זה שבעוד כמה שנים אפחד לא יבוא אליה.. הרגשתי שאני כל כך לא קשורה .. וכל דודה שיצאה אמרה לי .. "תשמרי על קשר .. " ואני חשבתי לעצמי שאפחת לא אמרה שהיא תתקשר .. מילא תתקשר .. תשלח אס אם אס .. הכל סלטי כזה עכשיו אוף ... אני לא יודעת מה אני מרגישה .. אני כועסת ואין לי כוח .. ולא יודעת .. אווווף אני צריכה להזיז את עצמי? או ללכת לישון ?

לדעתי, פשוט תני לעצמך לנוח אבל אל תכנעי

לרחמים העצמיים, תנסי למצוא את המקום שבו תרגישי שלווה ורגועה עם המחשבות שלך. אנחנו פה עבורך, זכרי זאת.

למעלה