לא מוערך מספיק

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

atkinson

New member
הייתי בטוח שסיפרת בדיחה...

עם ההבדלה בין אדם הזאב לזאב אדם.

Ferenheit

New member
על סמך מה את אומרת את זה?

זה נשמע הגיוני, שהמקור יופיע קודם, אבל למיטב ידיעתי אין קונצנזוס בנושא.

panters

New member
גם לא נכון

במקרה קראתי את המיתולוגיה היוונית לפני איזה שבועיים זאוס היה אביו של המינוטאור ואמו של המינטאור הייתה אירופה אם אני לא טועה מה שקרה זה שזאוס הפך לשור ובעל אותה...

תחליף את הספר שלך

זאוס רק חטף את אירופה בצורת שור, חצה איתה את הים, והביא בה בצורת אל. אמו של המינוטאור הייתה פסיפאה אשת מינוס, שהתאהבה בפר כעונש מהאלים, ומימשה את תאוותה בכך שהסתתרה בתוך פרת עץ שדדלוס בנה לה.

מירטל

New member
אתה בטוח שמדובר על המיתולוגיה

היוונית? כי במיתולוגיה היוונית, בדרך כלל, הבנים של זאוס הם גיבורים ששרים עליהם אגדות, לא המיפלצות שנכלאות במבוכים על ידי בני אדם נחותים מהם. הרעיון שבנו של האל יכול להיות קורבן הוא די... אהההם.... לא שייך למיתולוגיה היוונית. ואם כבר פרים ופרות - איך אתה יודע שהוא לא הבן של איו? ולמה קוראים לו מינוטאור אם הוא בא מאירופה?

atkinson

New member
בספר של המילטון...

כתוב שאירופה היא האמא של מינוס. זאוס באמת בעל אותה בתור שור אבל לא כתוב בפירוש שהוא האבא של מינוס וראדאמנתוס. אז אם אני מבין נכון, היא הסבתא של המינוטאור (ואולי זאוס הוא הסבא שלו?).

DDN

New member
הסבר למיטב הבנתי

(ממה שהבנתי מהמדורה השנייה של מוד"מ) אדם-זאב הוא ליקנתרופ. אדם ש"נדבק" במחלה שגורמת לו להפוך לזאב. איש-זאב הוא משנה צורה שיכול להפוך לזאב או להכלאה בין השניים. אם אני לא טועה, במהדורה שלישית ויתרו על השילוב והמחלה של הליקנתרופיה הרבה פחות מוזרה ממה שהייתה במהדורה השנייה. דווקא יצא לי להשתמש פה ושם באדם-דוב, אדם-נמר, אשת-שועל ואדם-חזיר.

רמשטיין

New member
אפקטים מגניבים

רעיון טוב, ביצוע גרוע! רמת תסריט, דיאלוגים ומשחק מוגזם להחריד!! של הדמויות

Ihavenonick

New member
תודה שיש שם לפחות סצנה טובה אחת

כשהם %$#@$%^. כך או כך, קייט בקינסייל נראית טוב. רק חבל שהיא משחקת בד"כ בסרטים מאפנים.

DDN

New member
למי אתה קורא סרטי מעאפנים?

גם UNDERWORLD (שניהם) וגם "ואן הלסינג" סרטים נהדרים! הערך הקומי של ואן הלסינג לא יסולא בפז!

ואן הלסינג? סרט חרא!!

תקראו את הספר "דרקולה" המקורי, שם ואן הלסינג לא היה מלאך צייד מפלצות, אלה הרופא של הכפר, ובזמן האחרון הרבה מאנשי הכפר מתו ולכל הגופות היה סימן נשיכה על הצוואר, ובעת שואן הלסינג בדק גופה אחת הגיע הלילה, ואז הגופה התעוררה וואן הלסינג היה צריך להילחם בה, אם זכור לי נכון הוא חבט בה עם פמוט כסף, זרק עליה שום וניסה להרחיק אותה עם צלב עץ, ובסוף (לא זוכר איך) הוא איך שהוא גילה את דרקולה והטירה שלו, חדר לשם (עם מעט עזרה מהכפריים בשלבים הראשונים), הגיע לחדרו של דרקולה, פתח את ארון הקבורה ותקע לו צלב עץ מחודד בלב וחיסל אותו ואיתו את כל הערפדים שהוא יצר

DDN

New member
ואן הסלינג? סרט נהדר!

אין לו שום קשר לסיפור המקורי של דרקולה ולדמות האמיתית של ואן הלסינג (שבמקרה כן קראתי לפני זמן רב), אבל הוא נהדר. דרקולה בסרט פשוט דמות נהדרת (עושה את הסרט), וגם איגור (עוד שניים שלא קשורים אחד לשני)

דרקולה בסרט (ספוילר)

אמר (אני לא מצטט כי אני לא זוכר בעל פה) "אני לא מרגיש כלום, לא כאב לא שמחה לא צער ולא כעס (בלה בלה בלה)" מיד אחרי שהוא מתעורר בזעקת כאב "מיוריקההההה" (או איך שקוראים לה) ויש עוד הרבה הפגנת רגשות בסרט. מגוחך לא?

DDN

New member
אבל עדיין נהדר.

חוצמזה, כשהוא קם בצעקת ה"מרישקה", ראו איך הוא מיד מתאושש מה"עצב", מה שמראה שהוא פשוט יותר מדי דרמטי.

למעלה