לא מומלץ-לא מומלץ

scizo

New member
לא מומלץ-לא מומלץ

טרקטורוני-דישון:לא מומלץ לכול המעוניין לנפוש בצפון ולהנות כדאי לקרוא עד הסוף השנה החלטנו לנפוש בצפון אני ומשפחתי גם בעקבות המצב ובעיקר בכדי לתרום לתושבי הצפון,ארזנו תיקים ויצאנו כולנו במצב רוח מרומם . הגענו לחדרי האירוח שלא היו מדהימים ,אך זה לא היה קריטי עבורנו רצינו להנות מהאטרקציות בעיקר. הפעילות הראשונה שיצאנו אליה היתה חווית טרקטורונים חוויה שאף אחד מאתנו לא חווה הגענו לאתר שנקרא טרקטורוני דישון ,שילמנו כול אחד 155 שקלים על טיול טרקטורונים וראפטינג משפחתי. בזמן ההמתנה שמעתי את עופר שהוא אחד הבעלים של המקום אומר לאחד המדריכים שים דגש על הריינג'ר ,הריינגר הוא סוג של רכב שטח שאינו דומה באופיו לטרקטרון ,ואינו מספק את הריגוש שיש בטרקטורון. המדריך ניסה "למכור" לנו את היתרונות של הריינג'ר אך אנו התעקשנו על טרקטורונים. אני לא יודע מה הסיבה האמיתית לזה שניסו לתת לנו ריינג'רים,אך מה שבטוח לא רצו לתת לנו טרקטורונים,בשלב הזה נכנס לתמונה עופר הבעלים ותסלחו לי על הביטוי עופר התחמן הוא החליט לעשות לנו מבחן שליטה על הטרקטורון מה שלא מוזכר באתר שלהם,באתר כתוב: "לאחר אימון קצר יוצאים לשטח". במבחן השליטה עופר ישב על הטרקטורון מאחורה ולא הפסיק להציק ולהעיר שאנחנו לא מסוגלים לנהוג,שאנחנו צריכים מדריך,ועוד כול מיני טיעונים מפגרים למיניהם. עופר היה מניפולטיבי ושקרן בצורה גועלית במיוחד,הוא הכשיל אותנו במבחן השטח עוד לפני שהספקנו לעלות על הכלי. אני נכשלתי כביכול במבחן השטח רק שתבינו: אני בן 34 נהגתי על ג'פים במילואים בשטח הררי מסוכן מאוד,אני נוהג על אופנועים כבדים ואופנועי שטח כול חיי,ויש לי רשיון נהיגת מירוצים על קארטינג וכמובן משתתף בליגת קארטינג. אין לי ספק שיכולתי להתמודד עם טרקטורון,אך עם עופר לא יכולתי להתמודד הוא הבעלים. בכדי לא להרוס למשפחתי את הטיול החלטתי לבלוע את העלבון,לקחת ריינג'ר ויצאנו. הנסיעה הייתה כמעט כמו לנסוע על שביל לאופניים בפארק הירקון,חצי ממנה הייתה בכלל על כביש,והמסלול היה קצר בערך 20 דקות נסיעה לא מאתגרת. אזכיר גם שבמהלכו אמא שלי שברה את הרגל ולא היה חובש במקום והיא לא קיבלה שום טיפול. אם אתם יוצאים לצפון ומתכננים לעשות טרקטורונים עשו טובה לעצמכם אל תעשו טרקטורונים אצל טרקטורוני דישון. בתודה :שרון

tomig

New member
ממש עצוב לשמוע!

גועל נפש של התנהגות ומזה מבחן שטח איזה שטויות במיץ !

למעלה