לא מוכן

צייר

New member
לא מוכן

לא מוכן לוותר עלייך אהבה היא מקרבת אותנו יותר ויותר אנחנו במצב של איחוד אחד משלים את השני מוכן לעשות הכל עבורך להביא לך כוכבים מהשמים לטפס ולהביא לך פרח נדיר מהאלפים השמים הם הגבול לא מוכן לאבד את אהבתך כי שנינו אוהבים אחד את השני שפתייך על שפתיי נשיקותייך כל כך עדינות השמיים עם תכולים והכוכבים זורחים את הכל , שרציתי שיהיה לי חיוך שלך מדליק את לבי מצית אותו אין כמו אהבה טהורה

Crossface

New member
אל תוותר

אני וויתרתי, לא הייתי צריך לוותר, אולי לא הייתי צריך אבל וויתרתי

Mוניk

New member
קרוסי השמיע קול

געגעתי המונננננננ

טאKילה

New member
צייר יאמייייייייי..../images/Emo24.gif

אל תוותרו עליכם, אל תוותרו על האהבה שלכם. ,,כתוב נהדר..

צייר

New member
גופך הענוג

גופך הענוג כקטיפה יופייך כחזיון כאשר אני מתקרב, את מתרחקת שיערך מתבדר ברוח החמימה טיפות הקרח מוצאות את דרכן על גופך האלוהי זורמות בין 2 אפרסקייך הזקורים ומחליקות לאזור אהבה , ונעלמות להן בקשה לי אלייך אהבי אותי הלילה התעלסי איתי אל מול צל ירח בבקעת התשוקה לצד נחל הזירמה

צייר

New member
הדליקי בי

הדליקי בי את אבן התשוקה הציתי בי את אהבה אל תשחקי ברגשותיי התעלסי איתי אל מול הטבע על מרפסת מול הים החושני נשכב על הרצפה ללא כסות נטעם את אהבה ונחוש את הגלים גלי הים מול גלי האורגזמה ממש אידיליה שכזאת חבקי אותי עם המון אהבה זקוק לך עכשיו

liat1953

New member
נהדר../images/Emo140.gif

איזה כייף שיש לה אותך, כמה טוב יפה ונעים שאתה יודע להביע את אהבתך העזה במילים כה חמות ויפות, מרגשות ומהממות. איחולי שתמשיך האהבה הנפלאה בינכם, כי אין כמו אהבה טהורה... (לצערנו היא ממש נדירה) הרבה טוב-לעד

צייר

New member
פרפר שלי

פרפר שלי טעם את טעמי לקק את צופי כנס לתוכי וענג רק אותי הראה לי נפלאות הזכר לי נשכחות אזרע בי את זרעך כי בך אני רוצה

Mוניk

New member
יאמי ממי

איזה מילימממ שיאווו צייר מקסימ מילותך בשירים זה משהוא מדהיממממ

צייר

New member
מוניק יקרה

הרי לך נשיקה ממני נשיקה של אהבה ושמחה של חברות וידידות לשון אהבה היא נימפת התשוקה היא שוחה וצולחת בהצלחה שוחה בפיות נושמת את הבריאות קולטת אהבה יורדת לתשוקה שוחה בתעלת אהבה טועמת כל דבר מענגת כפתורים מוצצת דברים מלקקת ואוספת חום תשוקה והמון אהבה לשון אהבה היא דבר נפלא

Mוניk

New member
אמממממממ......צייר שיאוו

אין ניפלא יותר מאהבה אהבה כנה חודרת ת'גוף ואת הנפש ממוססת לחלקיקים קטנים של תשוקה תאווה וייצר בילתי נילאה רגשות תחושות מגעים ריחות רטבימ זהוא מתכון האוהבים
צייר ת'מקסים

צייר

New member
מואאאאאאאאאאאאאאאה למוניק

אל תגידי מילה לחשי רק אהבה את גניחותייך אני שומע ותשוקותייך אני מרגיש שאי את גופך קמרי אותו מולי את אברי בך אחדיר קבצי השרירים סחטי את השרביט הוציאי את הרטיבות שבי נוזל התשוקה בך יזרום כנהר שוצף קוצף בך חשקתי אותך רציתי לאהבה צייר

צייר

New member
ליידי יקרה ליידי חמודה

גופי כובש את גופך מבטך מהפנט את מבטי שואב אותי לתוכך רוקם מזימות של אהבה יוצר מעגלי תשוקה מביט בחלומך רואה זוג אוהבים וחושקים רק אהבה מקיפה אותם שקועים בעצמם אור של בן ערביים מלטף את גופם מענג כל איבר הרמוניה מתמשכת ללא הפסקה אור הדמדומים מתערבל עם נפשותינו ואהבה חוגגת בינינו

צח 4

New member
איזה רומנטי

אם הייתי חברה שלך כבר היינו ממזמן במיטה

למעלה