לא מוותר

לא מוותר

שלושה ימים בלי לשמוע את הקול הזה שלך הקול המרגיע,המחמם והחייכני.הלוואי וידעת כמה אני באמת אוהב אותך,ואז היית מבינה מה עובר לי בראש ובלב. אנחנו חיים בעולם ציני,מאוד ציני המון חברים סביבי אבל אף אחד לא ממש חבר. אני מת להיכנס לחנות הפרחים ההיא ולשלוח לך את הזר הכי גדול והכי יפה-אולי זה יעשה לך משהו,יזיז עוד אבן. אני יודע שאת שם,אולי חושבת עליי,כשאת איתו בהופעה,במיטה,נזכרת בנשיקות המתוקות האלה,הממכרות,בצלצול היחודי בטלפון שלי כשאת מתקשרת. אני מתגעגע לעוצמה שהרגשתי כשהנחת את ראשך על כתפי או על ברכיי. הרגשתי אז מלך העולם,ששום דבר לא יעמוד בדרכי. היינו במשך שנה וחצי ידידים טובים.נפגשנו.ונכנסת לי ללב כמו רוח סערה,בתקופה שחסמתי את כל הכניסות. אני יודע שהיית לחוצה,מבולבלת,מאוכזבת,ובכל זאת רציתי אותך.כי ההרגשתי שזה זה. הכל הלך בסדר עד שהשמוק הזה התקשר,השאיר הודעות והציק. אחרי שזרק אוצר כמוך,התקשר והפריע ועכשיו את איתו ולא איתי. אבל אני לא אוותר לך.אני אמנם לא מתקשר,ולא מדבר אבל אני יודע שאת לא רוצה אותו,שחזרת לאפלה ההיא מתוך חולשה,כי מי חוץ ממנו יכול לתמרן אותך? אף אחד. הייתי צריך בזמנו לענות לטלפונים שלו אבל ביקשת ממני לכבד אותך ולתת לך לטפל בזה לבד. כולם אומרים לי וותר עליה,היא כבר איתו,אבל אני יודע שלא אוותר עלייך למרות שאת נכנעת לו. אתמול בלילה חזרתי מחבר,ובדרך נזכרתי בפגישה הראשונה שלנו אחרי החזרה שלך אליו. דיברנו ואמרת שאת לא יודעת למה את עושה את זה. אמרתי לך מה אני מרגיש ושאני אוהב אותך. אמרת שאני מרעיף עלייך אהבה כמו שהוא בחיים לא יצליח להרעיף עלייך. אז למה את איתו? אולי אם היית יודעת זה היה משנה לך ועושה לך משהו- אני לא אוכל,לא שותה,לא זז לחדר כושר,בקושי עונה לטלפונים אם זו לא את (וזו לא את),ואפילו לא מצליח ללמוד כמו שצריך. אז רק שתדעי לך,אני לא אוותר עלייך ואני אלחם עד שאני אשיג אותך,גם אם זה יעלה לי בבריאות. שלך,לתמיד

דוVשה

New member
זה השאיר אותי ללא מילים

ולא אוכל לפרט עוד... אבל אני מקווה, בשבילך, שפשוט תהיו ביחד.

היי

אני רוצה להגיד לך משהו קודם כל כל הכבוד על האומץ וההחלטיות אבל חבל שבמקום להמשיך לחיות אתה תקוע אני רוצה להגיד לך שהיום נפרדתי מחבר שלי שהיינו ביחד 4 שנים אז אני מבינה אותך אבל במקום לבכות אני מתכתבת עם אנשים כדי להמשיך לחיות למרות שמשהו בי מת.אל תהיה מודאג תן לזמן לעשות את שלו אני בטוחה שאמרו לך את זה מליון פעם אבל זה נכון ביננו מה זה יעזור לך אם תשב בבית ותחשוב עליה אני יודעת שזה דבר בלתי נמנע אבל תראה אותה היא ממשיכה לחיות למרות שהיא יודעת שאתה סובל אז איפה פה האהבה תעבור הלאה חמוד ובעזרת השם המזל יאיר לך פנים וגם האהבה תלמד להיות פתוח לקבל שינויים אפילו אם הם נכפו עליך הרבה הצלחה יעל

ה מוזה

New member
המכתב שלך העלה בי מילים של שיר

והוא לפני סיום סוגר כבר את השער. מרפה מן העניין, חומק אל תוך השיר. והיא לפני סיום שואלת: "האם אתה נשאר? האם השיר ימנע מבעדנו להמשיך?" "לא עוזב את העיר!" הוא אומר לה, "עבור אף אחד. אנחנו שניים תמיד, ביננו אלוהים אחד. ואת עבורי כמו שתיקה דקה, וכך או כך לא עוזב גם אותך". ואחר כך משום שתכלת, הרדיו מעודד, רק סימני החוף מעוררים ספק. והיא מתוך סיום שואלת: "האם יהיה מדי?" אם היא פתאום תפרוץ בבכי לא מתאפק. שמות לפני סיום, והוא פתאום מבטיח, מתוך חלום זהיר הם נשענים אל ים. למות לפני סיום, והיא על קו רקיע, מתוחה כמו עיר קטנה - דמוית שרב. -שלמה ארצי-
"אנחנו שניים תמיד, ביננו אלוהים אחד..."
ברוך הבא לפינת מכתבי הלב כתבת מכתב שנוגע ברגש העמוק ביותר מקווה שהיא תשוב למחוזות אהבתה

רוב שיריו נכתבו בשבילי...

במקרה נפלת על אדם שמכיר את קצב נשימותיו של ארצי בכל שיר ושיר,שגם אם תעיר אותו באמצע הלילה לאחר שבוע ללא שינה ידקלם לך כל שיר שיצא אי פעם מגרונו בין השנים 1968-2003. אז נושא משותף אחד לי ולבאי הפורום הזה יש לי,הלוואי שמילות השיר יתגשמו. אבל אני הייתי מעדיף את המשפט: "אני לא מתייאש כשהתזמורת מפסיקה" רב שלומות

למעלה