לא מבינה כלום.... איך אני יודעת אם הגיבו לי להודעה ...?. מופיע סימן מיוחד או משהו??
ה הילה00 New member 22/11/05 #1 לא מבינה כלום.... איך אני יודעת אם הגיבו לי להודעה ...?. מופיע סימן מיוחד או משהו??
ל לא מצאתי ניק מקורי New member 22/11/05 #2 חחח אני סימון מחוות הפארק בן 17 רוכב שנה וחצי בערך אם אני הבנתי (נראה לי שהבנתי) חח גם את תביני מהררררררר
חחח אני סימון מחוות הפארק בן 17 רוכב שנה וחצי בערך אם אני הבנתי (נראה לי שהבנתי) חח גם את תביני מהררררררר
ה הילה00 New member 22/11/05 #3 אם..... אם התכוונת אלי בהודעה שלך חחחח אז גם אני מקווה להשתלב מהר כי אין לי מושג !!!!! ואם לא התכוונת אלי אז לא משנה חח =] אני עדיין צריכה ללמוד את זה
אם..... אם התכוונת אלי בהודעה שלך חחחח אז גם אני מקווה להשתלב מהר כי אין לי מושג !!!!! ואם לא התכוונת אלי אז לא משנה חח =] אני עדיין צריכה ללמוד את זה
נ נושית3 New member 22/11/05 #4 את פשוט מסתכלת בהודעה שלך אם יש תגובות מתחת חח.. אל תדאגי תתרגלי מהר! ברוכה הבאה אני אור בת 13 מחוות הפארק רוכבת שנה... השתלבות נעימה!
את פשוט מסתכלת בהודעה שלך אם יש תגובות מתחת חח.. אל תדאגי תתרגלי מהר! ברוכה הבאה אני אור בת 13 מחוות הפארק רוכבת שנה... השתלבות נעימה!