לא מאמין

לא מאמין

האקס שלי הגיע לפני שעה ובא אליי לחנות של אבא שלי.
נראה מצויין הבן אלף, הביא מתנה קטנה. יצאנו לשוחח בחוץ, והוא בחשש שאל אם יש מצב שנחזור, כי הוא מתגעגע אליי, אל הגוף שלי ועוד כמה דברים שלא אכתוב כאן.
אמרתי לו שזה מחמיא לי נורא שככה הוא אוהב אותי, אבל התקדמתי הלאה, ויש לי חבר חדש ואני לא בוגד בו.
התחיל לתחקר אותי אבל לא נתתי תשובות.
אז אם אתה לא חוזר אליי הוא אמר, אני מספר לאבא שלך.
אמרתי לו שישכח מזה אני לא חוזר אליו.

לא התרגשתי, אני לא פוחד, לא יודע למה. אני לא רוצה שידעו עליי , אבל לא מפחיד אותי שאבא שלי ידע עלי. ירביץ לי? יגרש אותי מהבית? יחתן אותי בעל כורחי? ישלח אותי לארץ אחרת? לא מפחד. את הדברים האלה לא אמרתי לחבר שלי לשעבר. הבטתי בו ברחמים רבים, עזבתי אותו בחוץ וחזרתי לחנות.

מצוין, עשית בשכל

קראתי ככה פה ושם הודעות קודמות שלך לגביו אז אני עדיין לא מעודכן לגמרי- את זה אעשה בימים הקרובים ואגיב גם על הודעות קודמות. אבל מהסיפור הזה נקודתית נשמע שעשית בדיוק מה שהיה הכי כדאי לעשות. הבהרת לו מה קורה איתך בצורה מכובדת ועדינה אבל גם ברורה ואסרטיבית, לא נכנעת להבעת התוקפנות שלו ו"עשיית השרירים" הזאת, שדרך אגב מצביעה על זה שכדאי מאוד להתרחק ממנו כי נראה שהוא לא יציב ולהגיד דבר כזה זה מאוד משמעותי וקיצוני, הראית לו מי הבוס או מאיפה משתין הדג ונטרלת ככה את האיום שלו בלי הרבה מאמצים. הגישה שלך אגב מראה על המון בגרות, עוצמה והתמודדות יפה מאוד. הרחמים שלך היו מוצדקים, והבהרת לו גם את הנקודה שלך- "מאיים עליי? לא יעבוד. לא בבית ספרנו", מה שנקרא
אז סחטיין. קבל שאפו, ח"ח, מברוק עליך וכל השאר

תעדכן בהתפתחויות אם תרצה

רועי.

תודה. עד עכשיו לא ספרו כלום לאבא שלי

אני חושב שזה היה איום ריק . אני באמת חושב שהאקס שלי מסכן, כי יש לו כבר ארוסה, כי החיים בתל אביב הולכים להסתיים בקרוב, והוא בהחלט צריך בן זוג סודי שלא יאיים עליו ולא יסחט אותו. אני מתאים לדרישות התפקיד, אבל יש לי חיים אחרים.

כן, אין ספק

שהוא מסכן... עוד יותר לפי מה שאתה מספר עכשיו. אבל מה שנקרא- הוא הציע את המיטה שלו ועכשיו צריך לשכב בה. ואני אומר את זה עם כל הרחמים כלפיו. אבל לך יש את החיים שלך ואתה בטח לא צריך כזה נטל על הכתפיים, בטח לא עם היחס שלו.

נרדי, יחסים עם גברים זה לא יחסים עם אשה

סבבה שאתה רוצה לשמור נאמנות לחבר הנוכחי שלך, אבל האקס יושב איתך באותו כפר, והוא ממורמר ומקנא, יעני, חיה פצועה היא חיה מסוכנת !
אז נראה לי שהכי טוב שתחזיק את הנוכחי ותשמור לו אהבה, אבל תפריש מעשר לאקס בכפר ותזדיין איתו מידי פעם.
מאמי, הלב של הומו מחולק כמו פיצה - אין סיבה ששלך יהיה אחר

מממ מה זה הומופוב סופרמן ?

כל מי שרואה דברים שונה ממך ? המאמין שאתה אבטיפוס של הומו כביכול...

Acoustic 3

New member
תעשה טובה, אל תצעק "הומופוביה" על לא כלום.

לא היתה שום הומופוביה במה שהוא אמר.
הוא לא הביע פחד, שנאה, סלידה או כל דבר שלילי אחר כלפי הומואים.
להיפך, הוא אחד מאיתנו.
מה שמפריע לך זו דעתו בנושא זוגיות מונוגמית אצל הומואים, ועם כמה שגם אני לא מסכים איתו, בניגוד להודעה שלך, היא נכתבה בכבוד.

למעשה, ברבור צודק. אתה חוצפן. ואם אין לך עניין להכנס איתו לדיון, אז תמנע מלהגיב לו.

ItsikH

Member
כבוד למי? זו היתה תגובה דוחה גם לשואל וגם באופן כללי - אין בה כבוד לאיש, גם לא כבוד עצמי. אפילו לא ענין להומופוביה.

Acoustic 3

New member
ממש לא.

אני אולי לא מסכים עם דעתו, אבל היא נכתבה בכבוד. נקודה.

ItsikH

Member
כוונתך לשפה, אין גבול לדברים המכוערים שניתן לומר בשפה "מכובדת". זה שאדם עונב עניבה לא הופך אותו למכובד או למכבד.

Acoustic 3

New member
מה היה לא מכובד בהודעה שהוא כתב?

הוא ציין שהומואים לא מונוגמים. מה הבעיה הזה?

נ ע ל

New member
-

כמה הודעות למעלה נראה שהפריע לך שמישהו שם אותך במשבצת מסוימת כי אתה צופה באח הגדול,
אפשר להבין למה התגובה של הברבור משפיעה על אחרים באופן דומה, לא?

למעלה