לא מאמין

Acoustic 3

New member
אני מסכים איתך בעניין הזה..

אני גם לא מסכים עם דעותיו של הברבור בעניין.

אבל - הברבור הוא הומו בעצמו, ובעיניו חלק מלהיות הומו מלווה בכמה וכמה מאפיינים שבין אם אני מסכים להם או לא, אלו הן דעותיו.

מה שהבחור השני עשה זה להתנשא מעל קבוצת אנשים שפשוט בחרו לצפות בתכנית טלוויזיה, ולקרוא להם "ערסים ופרחות" - על כל מה שמשתמע מכך.

תכנית טלוויזיה לצד נטיה מינית ואורח חיים.

את מי אתה יכול באמת להבין פה?
את זה שבעיניו הנטיה המינית שלו משנה את אורח חייו של האדם לכיוון רחוק ממונוגמיה?
או את זה שחושב שהוא נשגב מעל כולם כי הוא צופה בנשיונל ג'אוגרפיק על פני תכנית ריאליטי שלה צופים רבים מכל קצוות הארץ בכל מעמד סציואקונומי?

מלבד זאת, בין אם אתה מסכים עם דעותיו ובין אם לא, הברבור כתב את דעתו. לא היה בזה חוסר כבוד.
רק חוסר הסכמה מצדינו, וזה הרי בסדר..

נ ע ל

New member
-

אני חושב שההכללה של ברבור יותר מפריעה לי מהסיפור השני בדיוק בגלל שהוא "אחד מאיתנו".
זה קצת כמו לראות יהודי אנטישמי :) אם סתם מישהו שונא יהודים ומשמיץ אותם, אפשר לנפנף אותו בטענה שהוא בור/גזען/ממציא תירוצים כדי לשנוא. אם מישהו יהודי בעצמו יבוא ויגיד "אני יהודי ואני יודע על מה אני מדבר והשנאה שלי כלפי אחיי מוצדקת" ובכן, יש לזה משקל כבד יותר, לא? גם מבחינת חבריו היהודים שחשים נבגדים וגם מבחינת כל האנשים מבחוץ שקיבלו הצדקה לדעות שלהם מ'אחד שיודע'.

בשורה התחתונה, לא נעים לי לשמוע שמישהו אומר עליי במין קביעה ממש ברורה שאני ככה וככה רק בגלל שאני הומו וזה עוד יותר חצוף כשזה מגיע ממישהו מבפנים.
אז אני מסכים עם איציק שאמר שהעובדה שדברים נאמרים בנימוס לא עושה אותם בהכרח חיוביים יותר וספציפית במקרה הזה, אני גם לא חושב שסופרבוי הגיב באופן ממש לא מכבד או מוגזם, זה סתם היה קצת ... מפולפל. :p

Acoustic 3

New member
אני לא בדיוק מסכים עם ההשוואה..

שנאה זה משהו אחר לחלוטין.. אנטישמיות זה משהו אחר לחלוטין.

כשהומו אומר שהוא הומופוב זה מטריד אותי מאוד.
כשהומו אומר שהוא "נרפא" זה מעצבן אותי פלאים.

אבל כשהומו אומר שלדעתו הומואים לא נועדו למונוגומיה. נו, אני יכול להבין. אני אולי לא מסכים, אבל בסדר, אני יכול להבין.

הברבור לא השמיץ הומואים או קבע קביעות חדות וברורות.
הוא אמר את דעתו בנושא משהו, שמן הסתם, כחלק ממהות הפורום, קשור בכולנו כבעלי נטיה מינית..

אני גם מסכים עם איציק לגבי מה שאמר, אבל אני לא חושב שמה שהוא אמר קשור בהכרח לעכשיו.
אם בכבוד עסקינן, אז כבוד היה פה.. ואין לי ספק בכך..

אגב, אתה כותב בנושא הודעה "-" וזה כ"כ קשה ללחות על זה מבלי ללחוץ בטעות על הכינוי שלך או על הנקודה הכחולה שבצד..

נ ע ל

New member

הכוונה שלי הייתה, שכשמשהו מגיע ממקום של כביכול ניסיון או השתייכות לאותו המגזר המבוקר- יש לו כאילו תימוכין והצדקה ולכן המשקל שלו כבד ורציני יותר.

להגיד "מאמי, הומואים לא בנויים לזוגיות, אין סיבה שאתה תהיה שונה" זה ממש לא תיאור של דעה אלא קביעה ולדעתי זה מתנשא וגם מסוכן כי זה בעצם אומר - "תוותר, גם ככה אתה לא בנוי לזה לאור העובדה שאתה הומו."

אני יודע, אני עושה את זה בכוונה! סתם, אני פשוט אף פעם לא יודע מה לרשום בנושא. קח תמנון.

Acoustic 3

New member
.

(נכון שזה מעצבן?
)

אני מסכים שהיתה בזה סוג של קביעה, אבל אני לא רואה בזה דבר נורא, בחיי..
בעיני זו דעתו, ואין סיבה שמישהו יטרח כל הזמן לציין "זו דעתי" כדי שאבין שהדברים שהוא כותב בהחלטיות כזו הם עדיין דעות בלבד..

נ ע ל

New member

ואני לא חושב שהתגובה של סופרבוי הייתה נוראית ובטח שאני לא חושב שהיא פגעה בכבוד של מישהו.
יופי! אני שמח שאנחנו מסכימים!

Uri04

New member
הוא צריך להזדיין איתו על מנת לשמור על בטחונו?

זה כמו להגיד לאישה מוכה להישאר עם בעלה, כי אוי ואבוי מה הוא יעשה לה אם היא תעז לחתוך.

זאת עוד דרך לראות זאת, אבל אם נהיה ראליים

אז המצב הוא כזה שהאקס חזר לכפר, מצבו הפיזי והנפשי לא טוב, והוא רוצה להחזיר לעצמו את מה שהיה לו, כנראה בכל מחיר אם הוא מאיים בחשיפה שתפגע גם בו...
אבל נרדי שלנו המשיך בחיו ויש לו אהבה חדשה שטוב לו בה.
צודק מי שמחמיא לנרדי על הבגרות, אבל נרדי צריך להיות חכם כדי לא להסתבך עם הסודות שלו. חכם מבחינתו זה להבין שמצבו הטוב "יוציא את העיניים" של האקס המוכה שחזר לכפר ולבדידות. לכן אני מציע שיתן מעצמו כדי לשקם את האקס, זה הרי יארך זמן קצר, עד שהאקס ימצא לעצמו אהבה חדשה. זה גם מבחן גדול עבור נרדי, כי בתקופה הזאת הוא יכול "ליפול" שוב לסנטימנטליות שהוא אוהב (שמישהו ילחש לו בערבית מילים לוהטות של תשוקה וכו') ולבגוד בחברה הנוכחי שלו (כלומר להיות עם האקס יותר מפיזיות גרידא).
אני לא אוהב את ההכחשה הגורפת כאן על חוסר יכולתו המולדת של ההומו לרקוד על כמה חתונות. אחת הוריאציות היותר פופולריות בימינו זה "יחסים פתוחים" ומה המהות של זה אם לא מה שאני מציע רק בנסיבות אחרות ?
לכן אני לא מציע לנרדי משהו לא מוסרי, אלא משהו חכם כדי למנוע נזק מתמשך, שהרי הם ימשיכו השניים לחיות באותו כפר עד הקבר, האקס הזה ירדוף אחריו כמו סיוט בכל פעם במסכה אחרת. לכן כדאי לנרדי לרצות אותו בתקופת הביניים. להיות הומו מדופלם עם חוקים מופלצים ומתנשאים (כנראה כמו של סופרצן מיודעינו) אפשר רק בתל אביב וכנראה רק אם יש לך משפחה ביולוגית מפוררת !).

ברבור דווקא חשבתי בכיוון שלך

אבל ברגע שהוא איים עליי הוא גמר את הסיפור אתי. המצב שלו קשה יותר משלי, יש לו הרבה יותר מה להפסיד ברגע שיוודע שהוא בעניני בנים ומהי עבודתו בתל אביב. אני בטוח שהוא ימצא לו איזה בחור צעיר שיהפוך לחבר שלו.

Uri04

New member

יפה עשית. לא נבהלת ולא התקפלת מאיומים ומעשי סחיטה. ועם זאת, אם המצב ייעשה בלתי נסבל - אל תהסס לפנות לגורמי אכיפת חוק.

איזה מן אקס זה?!

נשמע שהוא רק נימשך אליך ומחפש סקס אם הוא מוכן לפגוע בך ברמה כזו, או לפחות מאיים לפגוע בך ככה.

למעלה