לא לשכוחחח

All I Have

New member
לא לשכוחחח../images/Emo26.gif

היום בשעה 20:40 בערוץ 22 עבודת נמלים...סרט מושלםםםם (לפי דבריה של מור) לא לשכוח!!!

לא לא לא לא לאאאאאאאאא

זה 20:35 חחחחחחחחחחחח וזה לא סרט מושלםםםם זה סרט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ואל תשכחווווווווווווו

זה לא אותו דברררררררר

ראיתם ת'סרט???????? איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתה על הסרט הזהההההההההההההההה

Lopezit

New member
גרררררררררר מוררר

בגללך לא ראיתי תסרט!!!!!!!!!!!!!! אמרת שהיא אומרת שם רק 2 שורותתתתתתת גרררררררררר ושירה אמרה שהיא מדברת מלאאאאאאאאאאא

לא היא לאאאאאא היא רק נמלה משנית

חחחחחחחחחחחחחח רוצים שאני ימצא תסריט ותתחילו לספור שורות??? חחחחחחחחח היא לא מדובבת הרבה... ולמה לא ראית?? אמרתי שהיא מדובבת שתי שורות אבל גם אמרתי שהסרט מושלםםםםםםםםםםםםם זו סיבה מספיק טובה לראותתתתתתת

All I Have

New member
לא נכוןןןןן

היא מדברת הרבההההההההההההההההההה לא מלא אבל הרבהההההההה וגם בשביל 2 שורות מסכנות שווה לראות את הסרט...זה בכל זאת ג'ניפר

בטח ששוה לראות ת'סרט

זייייייייייייייייי
*עזבו.. התאהבתי בנמלה מצויירת... אני במצב קשה... קשה מאודדדדדדדד חחח* מה היא כבר אמרה בסרט? היו לה כמה שורות בהתחלה בינה לבין זי ואז היה ת'קטע שהודיעו שמהמלחמה חזר רק אחד והיא קולטת שזה זי אז היא כזה Thats not a soldier, thats Z ואז היה ת'קטע שהרביצו לוויבר והיה לה שם עוד איזה שורה וחצי ובסוף שהם התנשקו ובנו ת'מגדל היה לה עוד 2 שורות ואמממממ... בטח היו לה עוד כמה שורות שפספסתי אבל זהו פחות או יותר BTW איזה בובי אצטקה הנמלה שלהההההההההה וגם פרינסס באלהההההה אבל הכי הכי Z
חיחיחיחי

אני??? קרועה???

את סתם מקנאה בי כי Z אוהב אותי ואותך לא
לכי לכי תזמיני לך פאי אגסים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה