לא לקטינים..

Freedomfighter

New member
לא לקטינים..

סתם חשבתי לעצמי..אם זה פורום של בי סקסואלים..ואם יש כאן עוד אנשים בוגרים מינית (יש?)..אפשר לארגן משו..מי מעוניין..?
 
ההה

אני מקווה שהוא לא התכוון לסקס בלבד..אבל יכול להיות נחמד לפגוש כמה אנשים מהפורום והקהילה בכלל..
 
אפשר לארגן מפגש פורום ../images/Emo13.gif

אם יהיו מספיק משתתפים אז נוכל ונעשה את זה גם בכיף.. רק ש... יש מקום לכולם
(מתייחס למה שאמרת על ילדים.. )
 

Freedomfighter

New member
נחמד מצידכם..להחליט מה אני

רוצה ולשפוט אותי לפי מה שאתם קבעתם שהתכוונתי..כל מה שהתכוונתי ב``לא לקטינים`` זה שאני לא חושב שאפשר למצוא מכנה משותף שישעשע את בני כל הגילאים..ומתוך השתייכותי לקבוצת גיל מסוים דיברתי אליהם..אם רוצים אפשר להפגש כולם ולהתפצל אח``כ..
 
בטח שאפשר

הכנה המשותף זה שכולנו ביסקסואלים לא?.. חוץ מזה ההבדל גילאים לא משמעותי כל כך הגילאים פה הם 15-25 אז כולנו אותה קבוצת גיל. אבל אתה כתבת" לא לקטינים", "לאנשים בוגרים מינית" אז הקונוטציה שעלתה לאנשים זה אורגיה המונית חח.. ומפגש פורום יהיה אחלה.
 

Freedomfighter

New member
את צודקת,אשמתי ואני מצטער..

אבל בכל זאת אני חושב שגיל 14-16 זה עדיין קטן מידי,אפילו כדי להגדיר את עצמו ביסקסואל..אבל בכיף,אם יצא מפגש פורום אני אשמח אם כולם יבואו,תמיד יש הפתעות בחיים..;-)
 
זה לא בדיוק נכון,

זה מאוד תלוי בבן אדם והמקום שאליו הוא הגיע יש אנששים שמגיעים למקום שבו הם שלמים ושלווים עם עצמם בגיל 14 ויש שבגיל 50-לא. בכל גיל אתה ממשיך לחפש (אנשים שמתקבעים על-אני סטרייט ולא יכול להיות אחרת-זה די נוראי בעיניי..זה פשוט חבל..) אבל יש אנשים,והרבה,שגם בגיל צעיר יודעים ומרגישים,בלב שלם..ממקום מאוד נקי מה נכון להם.מה מרגיש להם.ואשריהם על כך.
 
למעלה