לא לכעוס בבקשה

לא לכעוס בבקשה

שלום לכולכם יש לי ויכוח מתמשך עם ידיד,הוא טוען שבעולם הוירטואלי,על כל חלקיו,צ'אט פורומים וכד' כמעט ולא ניתן להכיר אנשים באופן אמיתי.לביסוס טענתו,או מעלה את הטענה הבאה,כל מי שיכול להכיר אנשים בעולם האמיתי עושה זאת שם,כל האחרים עושים זאת בעולם הוירטואלי לטענתו, האחרים בדרך כלל נושאים איתם מטען נחות. מה דעתכם? כתבתי בנושא, לא לכעוס. מי שחושב שאין זה נכון שיגיב עניינית וינמק את תגובתו.

magy

New member
לכל סיר יש מכסה

איך שאני שמחה שמצאתי את המקמה הזו..... (חיפוש בגוגל) אולי לא עונה לשאלתך...... אבל רציתי שחברי הפורום יראו....ויהנו. (ניצל"שתי את השרשור)
לכל סיר יש מכסה! מאת: רבקה פועל מי שאמר "לכל סיר יש מכסה", היה בטח סיר מאוד לא מנוסה! אני, אפשר לומר, סיר די מיומן, מנסה "להתכסות" כבר יותר מידי זמן? מכסים מקצות כל העולם כבר פגשתי, אבל את המכסה שלי משום מה לא מצאתי. בכל פעם שהכרתי מכסה חדש, התברר לי שהוא כבר מאוד משומש, שהוא לא מוכן להסתפק רק בסיר, ושהוא מכסה עוד עשרות סירים בעיר? או פוגשת בפאב מכסה ממש מדליק, מעוצב לתפארת, נקי ומבריק, מנסה עליו את מיטב התכסיסים, לבסוף מתברר שהוא אוהב מכסים?! ואם כבר הכרתי מכסה ממש נחמד, ש"התכסתי" בו יותר מלילה אחד, פתאום הוא מספר לי שהוא בעצם תפוס, שהוא נשוי לסיר לחץ, שהוא ממש הרוס, כי הוא אוהב אותי, אבל מה לעשות, את הסיר שבבית הוא ימשיך לכסות! וכשסוף סוף מצאתי לי מכסה ואהבה, הוא חובש לי כיפה וחוזר בתשובה? וכאילו שמשימת החיפוש לא הייתה מספיק קשה, נוספה לסירים פתאום צרה חדשה? וכל הכרות עם מכסה חדש, מלווה בחרדה מהאפשרות להידבק בנגיף החלודה? ותאמינו לי שאני סיר בהחלט לא רע, מבית חרושת טוב ויופי של צורה! (לא יכולה בכלל לדמיין או לחשוב, מה קורה לסיר שלא נראה טוב?) אני עוד נחשבת לסיר מבוקש, שלמרות הניסיון נראה כמו חדש? מבית טוב, עם המון מה להציע, עדיין מחכה שהמכסה שלי יופיע. ואת זה שהמציא "לכל סיר יש מכסה" אני מזמינה עכשיו לכאן! שיבוא וינסה!!!

אני עוד אחייב אותך בשכ"ניש../images/Emo130.gif

זה נכון לא ענית לי,אבל המקמה נשמעת אחלה. אני לא המצאתי את הפתגם,אבל אני מוכן לנסות. רק תגידי לי בבקשה,היכן נמצא הסיר הזה?וכמה זמן עבר מאז שהוא ממתין על האש? לכי תדעי,אולי הוא הוא כבר מפוחם לגמרי.אבל אני אקיש "רבקה פועל" ונראה מה יוליד חיפוש!

magy

New member
למה לרוץ לרבקה?

גם פה יש נשים.........
אגב, לא כולן על האש......ומפוחמות יש גם כמה תבשילי צ'ולנט לא רעים פה.

ולבא בודק והולך - (וואחד שם...../images/Emo13.gif)

רוצה לומר - כל אחד מאתנו חי בסביבה מסויימת, עבודה, מכרים, משפחה....כמה אנשים חדשים ניתן להכיר ולפגוש בסביבה זו ? האינטרנט מפגיש אותנו עם אנשים בעל מכנה משותף אך מאזורים שונים, סביבת עבודה שונה ומכרים אחרים. וכן, מנסיון אישי, ניתן ליצור קשרים עם אנשים נהדרים ומעניינים הנמצאים מעבר למסך ולמקלדת כשלכולם מטרה משותפת - לפרוץ מסביבתם המוכרת ולפגוש אנשים שיתאימו להם.
מי שאופטימי - יצליח..........

רשמתי לפניי

בבוא היום,בין אם אצליח ובין אם לאו,נפרע את החשבון בינינו.(מי ישלם על כוס הקפה).

סינדי 55

New member
חתונות

כמו לכל דבר בחיים~מזל לא מזיק.
מכירה כמה זוגות מקסימים,לא 1 ולא 2 שהכירו באינטרנט ואף נישאו. כל האמצעים הכשרים,כשרים. לא לכל אחד יש סביבה מלאת אופציות ו/או נטיה להכיר ברחובות...

לדעתי......

" העולם" הוירטואלי נגיש .יותר ויותר אנשים משתמשים בשירותי המחשב לכן גם הכרויות הן חלק מהענין.בעוד שפעם הכירו ברחוב ,במסיבות וכו'. אני מתפלאת שגם צעירים נזקקים לזה. אין ספק שההכרות הטבעית היא הכי טובה .אבל גם בהיכרות וירטואלית מפתחים חושים לא רעים.יש גם חסרונות להיכרות וירטואלית בגלל ריבוי הניקים-מה שגורם לחוסר אמון. יכולה לומר ששוחחתי עם אנשים מאוד נחמדים ומתורבתים.וכן.......גם "שרוטים". לכן אסור לעשות הכללות. בויכוח עם חברך לא סיפרת מה דעתך?

../images/Emo140.gif היי ל"בא בודק והולך"

החיים למדו אותי שהמציאות עולה על כל דמיון ואין כללים בתקשורות בין בני אדם. אפשר להכיר אנשים טובים לנו לא טובים לנו בכל מיני מקומות וסיטואציות. אפשר ברחוב, בסופרמרקט, ברמזור וגם באינטרנט. שמעתי על לא מעט זוגות שנוצרו בעקבות הכרות באינטרנט. גם אם לא מוצאים "חתן" או "כלה" ניתן להכיר אנשים בתחומי התענינות שונים.

למעלה