לא לירות בי...

מאיה מ

New member
לא לירות בי...

אני יודעת, לא ליפתוח הודעות חדשות, לשרשר! אבל אני כל כך מתרגשת, אני חייבת את כל התשומת לב לעצמי... זו פעם ראשונה ואחרונה, מבטיחה! אז כן כן, סוף סוף יש לי דולי משלי ואני ממש גאה, אני רוצה להפוך אותה להכי טוב שיכול להיות ככה שאני רוצה המון תגובות... הערות, הארות ומחמאות (אם יש...) ותודה לבנות שעזרו לי...

מאיה מ

New member
כמה הערות...

אני יודעת שהיא לא ממש מוצלחת, אבל תיהיו עדינים איתי, היא נושא רגיש...

yako

New member
תגובות +ניצוליישן!!

טוב!!!... קודם כל נתחיל עם התגובות:
לדעתי השיער ממש ממש ממש שווה!!!... אני לא יכולה להגיד לך על הצללה וכל זה כי אין לי מושג מה ההבדל בין הצללה נכונה ובין לו כאילו אני אישית לא רואה הבדל!!!... אבל הוא ממש ממש מגניב!.
בחולצה אני לא יודעת מה אבל משהו בציצים ליד הבית שחי לא מסתדר אולי יש דפקת קטן בהצללה באזור הזה... לא יודעת כדי לך לבדוק!.
והמכנסיים יפים וכל זה אבל אני לא מבינה מה הקשר בין הצבע שלהם לצבע של החולצה!!!... וחוץ מיזה ממש ממש מגניב השיער עושה פה עבודה טובה! עכשיו לניצול שלי! אני יודעת שהיא קצת זונתית אבל זה חלק מהרעיון והאי אמורה להיות קצת דומה ללולה רביט (מהסרט "מי הפליל את רוג´ר רביט?")... אז פליז תגיבו אבל בעדינות... אהה ודרך אגב הפעם כן אני עשיתי את השיער בעצמי ולא העתקתי!!

totally L

New member
לא קוראים לה ג´סיקה ראביט?

השיער נחמד, לא מיוחד מדיי. זה לא אומר שהוא לא טוב אבל. אמממ השמלה חביבה.

saxy mama

New member
טנקיו!

טאנקס על התגובות!... ואופס באמת קוראים לה ג´סיקה רביט אבל מישום מה התאים לה לולה רביט לפי דעתי לא יודעת למה!.... (פדיחות) סבבה אם אלה הצבעים שאת הכי אוהבת ואת חושבת שסה יפה אז תהני כי זה שלך.... (לא שאני אומרת שזה לא יפה)

תגובה

אז קודם כל עדיף באמת שתשרשרי כי אנחנו לא רוצים באלגנים צעקות ריבים ובכי
ועכשיו הדולי: טוב אז השער מעולה לשדולי ראשונ הובכלל!!! ממש טוב!!! הציצי.. טוב אאמממ לא כל כך טוב הצורה שלו אז צירפתי את החבילת ציצי של סיגל שתעזור לך הצללה טובה... וזנהו

הנה אחת שלי

אני יודעת שמיצינו את הקטע של חצאית על מכנב וגופיה על חולצה אבל זה מה שבא לי

למעלה