כרגע אין לי ילדים. מתכננת בעתיד
לפחות כרגע. אבל אין לי בעיה עקרונית עם המחשבה שלא יהיו ילדים, ואני כרגע לא חושבת שאם יהיו לי בעיות פוריות למשל, אני אתחיל לעבור טיפולים כדי ללדת ילדים. פשוט כי זה נשמע לי סבל ממשי, הטיפולים האלו.
בנוגע לחברה - אנחנו פשוט באות מבתים מאוד שונים. ההורים שלי לא מאוד חברותיים. יש להם חברים שהם שומרים איתם קשר עשרות שנים, אבל אין בעיה עקרונית אם הם לא ראו אותם מאיזשהי סיבה כמה שנים. הם לא חשבו שהתפקיד שלהם זה לדאוג לי לחברה. אפשר לשלוח לחוגים, ומרגע שיש חברה אז כבר הילדים דואגים לעצמם. ההורים לא אמורים להתערב בחיים החברתיים של ילדים אם אין נסיבות מיוחדות. אמא שלי הייתה איתי בבית שלוש שנים <לפי החוקים של ברה"מ היא יכלה להיות בחופשה ללא תשלום, ומקום העבודה נשמר לה, כך שהיא לא הייתה צריכה לחשוש שלא תצליח למצוא עבודה>.
לי גם לא היה קשר חזק מידי עם המשפחה המורחבת, והוא לא חסר לי. כך שאין לי שאיפה כזו לגבי ילדיי. יהיה - טוב. לא יהיה - גם טוב.
באופן כללי, אני בעד שיהיו לילדיי חברים טובים, אחד או שניים. כל האנשים שאני מכירה ומעריכה שיש להם חברים שלדעתי הם ראויים, מצאו אותם בגילאי חטיבה או תיכון, ועד אז לא היו להם קשרי חברות אמיתיים, רק ילדים לשחק איתם, או שגם זה לא היה. וזה לא נורא.
אחי הקטן הרבה יותר חברתי ממני והוא הסתדר מצויין <אבל הוא עדיין לא חברתי יחסית לממוצע>.
אם יוולד לי ילד חברתי מאוד, זה יהיה בעיקר טיעון נגד חינוך ביתי, אז כדי לאפשר לו חברה אני אשלח אותו למסגרת כלשהי בה יוכל לפגוש ילדים. אבל לדעתי הסיכוי לזה קטן. כשאני מסתכלת על משפחתי, אני חושבת שזה גנטי.