לא להשתגע?

אצלי אין שולחן אוכל

וכמובן גם לא כסאות תואמים. לא בגלל העדר מקום אלא בגלל שהם לא פריט חובה, ויש לי פריטים שאני כן חייבת להוציא עליהם כסף בסדר עדיפות גבוה יותר.
לבת שלי יש שולחן כתר מפלסטיק עם כסאות תואמים ליצירה ולאכילה ואני אוכלת בסלון מול הטלויזיה. זה לא מנע ממני להזמין אורחים למרות שאין שולחן אוכל וכסאות לארוחות. כסאות אפשר תמיד לבקש משכן בהשאלה, אפשר לבקש מההורים להביא ברכב כסא או שניים בספסל האחורי (תאמיני לי שזה נכנס, ויש רכבים משפחתיים שגם בבגאז').
אצלי כשהזמנתי לארוחות עשיתי "בופה" על שולחן הסלון והמזנון והאורחים ישבו על הספות ועל כסאות גן של כתר. באמת שאף אחד לא התלונן וכולם אכלו, שבעו, נהנו ושאלו מתי הפעם הבאה. מראש אמרתי לתוך מה הם מגיעים, אלו משפחה ולא אנשים שלא מכירים אותי או את ביתי. הם באו בעיקר לאוירה ולא לנוחות של כסאות ביתלי ב12 אלף שח.
בואי נאמר בנימה חיובית שאלו יהיו הצרות שלך העדר כסאות.

עמדתם כי לא היו כסאות?

אני מקווה שלא נשרפה לכם המנורה, כי אז בטח הייתם יושבים עצובים בחושך... פולניה זה כאן!

(אין לכם שכנים להשאיל מהם כסאות? לחמותך אין כסאות מתקפלים להביא איתה? אפשר אפילו לפתוח "אגורה" ולמצוא שם כמה כסאות שאת רק רוצה בחינם)

חדר555

New member
מסכימה עם כל מילה שלך...

אין לי בעיה לארח וגם לא להתארח ולהביא דברים, לעזור ובכלל. יש לי בעיה שמחליטים בשבילי או במקומי ללא התייעצות עימי. וכל יפי הנפש שכותבים לך, תתעלמי !! בטוחה שכל ייפי הנפש שדבש וסילאן זולגים להם על הכתב, חצי לא נכון, אחרת הם לא היו עסוקים בהטפות, אלא בניסיון להבין. חזקי ואמצי ובהצלחה.

קליספרה

New member
למה ללא התיעצות איתך?

הופיעו לה בדלת ביתה בהפתעה?
ישבו לה עם רובה על הרקה?
איך בדיוק אפשר להכריח אותך לארח ללא ידיעתך???

אין לי מושג מה עובר עליכן - בחיי
כל נפץ הופך מיידית לפצצת אטום -
איזה חיים קשים שאתם עושות - מילא לסביבה - לעצמכן

למעלה