לא להרוג אותי!

i love MJ

New member
לחברתי דנו´ש

אני מצטערת לעשות לך בושות אבל לך אין שכל אני שאלתי את חברך.

Marty McFly

New member
חחח לא נראה לי שהיית צריכה

לגלות ת´שם שלה... לא נורא... אני ידעתי...

i love MJ

New member
שאלתי אותו

היום (יום שבת) תשאלי את המנהל. חבר שלך בילה עם מייקל רק שתדעי

Marty McFly

New member
כן...

אני לא כל כך מאמין לו, אבל לא נורא.. הבנתי שהוא בילה עם מייקל ואורי גלר באיזו הופעה... די קשה לי להאמין, אבל לא נורא... תבקשי תמונה, אני בטוח שיש לו אחת... ואורית, עשי טובה, אם יש נושא אחד, אז במקום כמה הודעות, שימי אותו בהודעה אחד בלבד, אוקי? שזה לא יראה בתור הצפה... אני הולך עכשיו לסרט עם שתי ידידות שלי... ביי בינתיים!

~orit~

New member
זה היה מכוון אלי oritra?

בכל אופן - דניאל - הייתי מביאה לכאן תאנשים האלה. הבעיה היא שמראש הם צריכים לראות פורום "נורמלי" שיש מה לעשות בו. הם לא יתחילו להגיב כאן כי לא יהיה להם על מה. בוא נגיד דבר כזה - היתרון של פורום ישראלי לעומת פורום שאינו ישראלי הוא שכאן אנחנו יכולים להגיד אחד לשני מה יהיה בטלויזיה על מייקל (אם יהיה) - כמו למשל הקונצרט לציון 30 שנות קריירה שיהיה בפסח בערוץ 3. את זה למשל לא ידעתי - אלא רק אחרי שקראתי את זה כאן. אז תודה על זה. ושלחתי אימייל לשאול אם אכן הוא ישודר - וענו לי בתשובה חיובית. מה עוד יכול להחשב כאן כיתרון? למשל כשצריך שכל המעריצים יתארגנו ויכתבו מכתב מחאה בתגובה לכתבה כלשהי, או לחילופין - בקשה לשידור קונצרט כמו במקרה של ערוץ 3 וכו´.... אפשר לחשוב על עוד יתרון או שניים...

~orit~

New member
נעים להכיר אורית ../images/Emo13.gif

אגב - ראיון גדול!!!!! שנערך עם מייקל בדצמבר 2001 ע"י שדר רדיו אמריקאי שממש ממש אוהב את מייק. ראיון מצחיק בטירוף. חובה להוריד ולשמוע. מייקל מתפקע שם מצחוק.

למעלה