לא להרוג אותי!

oritra1

New member
לא להרוג אותי!

מי כמוני יודעת שמייקל גרוש פעמיים... ואפילו עם אחת יש לו 2 ילדים. אבל נראה לי שמייקל קצת דפוק בראש איך אפשר לעזוב 2 ילדים??? אני במקומו לא הייתי יכולה להמשיך קריירה בלב שליו

NoodleIsCute

New member
איפה את חיה?!

הילדים נמצאים איתו! ויש ספק אם הם בכלל מכירים את אמא שלהם

maltstar

New member
תוכיחי

הילדים איתו, כל הזמן. מאיפה הבאת את השטות הזאת? תוכיחי שהם לא איתו, בבקשה, הבמה כולה לרשותך. והם כן מכירים את אמא שלהם ותפסיקו לקשקש כבר כאילו אתם מכירים את מייקל אישית ויודעים מה הוא כן ומה הוא לא.

oritra1

New member
אני לא מכירה אותו אישית אבל...

חבר שלי כן אז אין לכם מה לדבר!!! אזלכל השאלות יש מענה

maltstar

New member
איפה ההוכחה שלך?

נו, אמרת שיש לך הוכחות - אז תוכיחי! כן כן, הילד הזה שאמרת שאת מתכתבת איתו באיסיקיו..יופי חברי הפורום עדיין מחכים להוכחה שלך..

Marty McFly

New member
ואיך הוא מכיר את מייקל?

ואיפה הוא גר? סתם, בשביל לדעת בטוח שהוא מכיר... וחבר-חבר או סתם ידיד?

oritra1

New member
פשוט

כי יש לו חבר בשם אורי גלר מוכר??? אם לא הנה תמונה:

maltstar

New member
קודם כל תפסיקי להתלהב

ותשני את הגישה את באה לפה אם הצהרות שונות ומשונות וטוענת שיש לך הוכחות, אז בבקשה תציגי אותם. אני לא נולדתי אתמול, כן, אני מכירה את אורי גלר, ואני לא צריכה את התמונה שלך וגם לא את הגישה שלך. ורק בשבילך - ואני מתכוונת לזה בשיא הרצינות - גם אני מכירה מישהו שמכיר שני ילדים שמכירים את מייקל - אני רצינית ביותר. אל תשחקי אותה כאילו את יודעת הכל בגלל שאת מתכתבת אם משהו שמכיא את מישהו שמכיר את אורי גלר... ועדיין לא הצגת הוכחה.

Marty McFly

New member
שששש.... להרגע!

אוקי, זה לא מה שהפורום צריך... גם ככה בקושי נכנסים, אז עוד שאנשים יריבו פה? זה משהו שאף אחד לא רוצה!! אוקי... החברה של אורית: איך את מכירה את אורי גלר? זה מה שביקשו ממך להגיד... ואם את יכולה, תתני הוכחה... זה הבקשה היחידה... ומאלטסטאר... קצת להרגע... אם היא מכירה ואם לא, את צודקת, לא צריך להתלהב... אבל זה גם לא משהו שצריך לגרום לך להתעצבן...

rita 1

New member
לדעתי את טועה

אני לא גאון ואני לא יודעת בדיוק מה קורה עם מייקל ואיך הוא מעביר את חייו אבל לפי מה שאני יודעת הוא אף פעם לא עזב אותם. הם קרובים אליו יותר מאשר לאימם. לפי האישיות שלו, ואיך שהוא אוהב ילדים הוא אף פעם לא היה עוזב אותם. הם בטח חיים יחד איתו באחוזה שלו, למרות שאני לא בטוחה. אבל אני יודעת שהוא מפנק אותם המון וקונה להם הכל אז את לא יכולה להגיד שהוא עזב אותם.

i love MJ

New member
די כבר אתם כמו

חתול ועכבר זה לא המעריצים שמייקל רוצה שיהיו לו תבררו את הענין

~orit~

New member
וואו... את מכירה מישהו שמכיר את

אורי? אפשר לגעת בך? חח.. סתם אל תפגעי. לידיעתך, כל אחד יכול להתכתב עם אורי. אני התכתבתי איתו לפני איזה שנה באימייל ודיברתי איתו על מייקל... ומי שרוצה יכול לשלוח לו אימייל. הוא עונה לכוווווולם : mailto:[email protected] וגם אם הוא יענה לך על משהו שקשור למייקל אל תקחי את זה כתורה מסיני עם כל הכבוד לאורי ולחברות שלו עם מייקל. כשהיינו בלונדון כדי לראות את מייקל ב MJ DAY 10 ופגשנו את אורי ודיברנו איתו -הוא בעצמו נשמע כמו איזה מעריץ מתלהב.... לא שיש משהו רע בזה.... אבל אני בספק שהוא יודע כל פרט בחייו של מייקל... ותהיתי אם להגיד את זה או לא - אבל חבר´ה - אתם מה-זה ילדותיים.... וזה נשמע כאילו התחלתם להעריץ את מייקל רק אתמול... אולי בגלל זה רוב המעריצים של מייקל לא כותבים פה.

Marty McFly

New member
היי!

אני דניאל, המנהל... אם הם לא כותבים פה, איפה הם כותבים?? ותאמיני לי, אף אחד לא מעריץ אותו מאתמול פה בפורום... סתם, אנשים התעצבנו אחד על השני...

~orit~

New member
הם כותבים בפורומים של מעריצים מכל

העולם. בעיקר כאן: http://pub20.ezboard.com/fkingofpopdiscussionnewsandreviews שזה החלק שבו כותבים את כל החדשות וגם אף אחד שם לא מאמין לכל נאד שכותבים על מייקל. הם יודעים להבחין בין דברים שאפשר להאמין לכאלה שלא. תסתכלו למטה יש אפשרות גם לעבור לחלק שבו סתם מדברים על מייקל. בכל אופן - אמרתי שזה נשמע שאתם מעריצים אותו רק מאתמול לא כי אתם רבים - תאמין לי שגם שם רבים. פשוט קראתי כבר הרבה ממה שאנשים כתבו פה על מייקל ולפי השאלות מעט מאוד נשמעים כאילו הם מעריצים "וותיקים" בוא נגיד. פשוט מפליא אותי לראות מעריצים שלא ידעו למשל שמייקל נפגש עם אריאל שרון... או דברים אפילו יותר בסיסיים מזה... לא משנה...

Marty McFly

New member
אה, אוקי...

אני לא ידעתי שהוא נפגש עם שרון, אבל מהסיבה הבאה: אני חזרתי להעריץ אותו רק לפני חצי שנה בערך, אבל אני אוהב ת´שירים שלו מאז שאני קטן, מכיתה א´ או ב´... אבל כמו שאמרתי, התחלתי לחזור ולהתעניין בו רק לפני חצי שנה... בגלל זה לא ידעתי ת´דברים האלו, כמו הפיגשה עם שרון וכד´. הבנת? ואם יש עוד מעריצים מהארץ, תבקשי מהם לבוא, אם בא להם... הם יוכלו לעזור לנו לעלות את רמת הפורום כדי שתהיה מתאימה גם לאנשים שיש בפורום ההוא שנתת... בבקשה!! תודה... דניאל

למעלה