באמצע יום הלכתי לקנות גלידת טילון לנכדה, למוכר לא היה עודף 40 שח".
הטילון עלה 10 ש"ח, ולי היה 50 שח.
מה עושים במקרה הזה?
הטילון עלה 10 ש"ח, ולי היה 50 שח.
מה עושים במקרה הזה?
קונים 5 טילונים,
1 לנכדה
1 לך
ואת ה3 הנותרים מחלקים לילדים בסביבה
ואז לתת למוכר את מה שרצה מלכתחילה? להרויח ?וואווו איך לא חשבתי על זה❓️
![]()
זה לא יילך למוכר עם לקוחה פרסיהואז לתת למוכר את מה שרצה מלכתחילה? להרויח ?
אין לך עודף ? זב"שך
יש עוד מוכרים בסביבה
ואז לתת למוכר את מה שרצה מלכתחילה? להרויח ?וואווו איך לא חשבתי על זה❓️
![]()
זה לא יילך למוכר עם לקוחה פרסיה![]()
ברומניה נסענו בדרך צדדית ולפתע ראינו דוכן דובדבנים שניצב מתחת לעץ דובדבנים ענק. אין טרי יותר מזה. סוף מאי, ממש התחלת העונה. כמה עולה? 7 ליי לק"ג (בשער של היום זה משהו כמו 4 ש"ח). כשהמרתי כסף דאגתי לקבל גם שטרות קטנים. לא התמקחנו. האיש שלי נתן לו שטר של 10 ליי. לא היה לו עודף. אין בעיה, אמר המוכר והתחיל להעמיס את השקית בעוד ועוד דובדבנים. לדעתי הוא הכניס למעלה מ- 2 ק"ג, לשמחתם הגדולה של הנכדים שהיו איתנו.וואווו איך לא חשבתי על זה❓️
הילדים שלי צוחקים עלי.ברומניה נסענו בדרך צדדית ולפתע ראינו דוכן דובדבנים שניצב מתחת לעץ דובדבנים ענק. אין טרי יותר מזה. סוף מאי, ממש התחלת העונה. כמה עולה? 7 ליי לק"ג (בשער של היום זה משהו כמו 4 ש"ח). כשהמרתי כסף דאגתי לקבל גם שטרות קטנים. לא התמקחנו. האיש שלי נתן לו שטר של 10 ליי. לא היה לו עודף. אין בעיה, אמר המוכר והתחיל להעמיס את השקית בעוד ועוד דובדבנים. לדעתי הוא הכניס למעלה מ- 2 ק"ג, לשמחתם הגדולה של הנכדים שהיו איתנו.
ובאשר למוכר הטילונים- הייתי נותנת לו כרטיס אשראי, שישלם עמלה, ונראה אותו אומר שהוא לא מקבל אשראי על סכומים קטנים.
שיצחקוהילדים שלי צוחקים עלי.
"רק אמא משתמשת עם מזומנים"
יפה נתת לי סיבה, לפעם הבאה שיצחקו עלישיצחקו
גם אני לא מעט עם מזומנים
מה ל'שות שהרבה מקומות מוסיפים עמלת אשראי, גנבים, אז אני שולף מזומן
דוגמא נוספת, מוניות מעטות מאד מקבלות אשראי
ויש פתגםיפה נתת לי סיבה, לפעם הבאה שיצחקו עלי
יפה נתת לי סיבה, לפעם הבאה שיצחקו עלישיצחקו
גם אני לא מעט עם מזומנים
מה ל'שות שהרבה מקומות מוסיפים עמלת אשראי, גנבים, אז אני שולף מזומן
דוגמא נוספת, מוניות מעטות מאד מקבלות אשראי
פתגם נכון מאדויש פתגם
אין חבר נאמן יותר מכסף מזומן
פיתום האשראי לא עובר, לא קורא, כמה פעמים נתקלתי ב"אין תקשורת"
וואווו איך לא חשבתי על זה❓️
![]()
בבית חב"ד ברומניה יש עץ דובדבנים טעים טעים. ביערות הדובדבנים מרים.ברומניה נסענו בדרך צדדית ולפתע ראינו דוכן דובדבנים שניצב מתחת לעץ דובדבנים ענק. אין טרי יותר מזה. סוף מאי, ממש התחלת העונה. כמה עולה? 7 ליי לק"ג (בשער של היום זה משהו כמו 4 ש"ח). כשהמרתי כסף דאגתי לקבל גם שטרות קטנים. לא התמקחנו. האיש שלי נתן לו שטר של 10 ליי. לא היה לו עודף. אין בעיה, אמר המוכר והתחיל להעמיס את השקית בעוד ועוד דובדבנים. לדעתי הוא הכניס למעלה מ- 2 ק"ג, לשמחתם הגדולה של הנכדים שהיו איתנו.
ובאשר למוכר הטילונים- הייתי נותנת לו כרטיס אשראי, שישלם עמלה, ונראה אותו אומר שהוא לא מקבל אשראי על סכומים קטנים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.