עופרי איפה אני מוצא עוד דיסקים ... למכונה הזאת בשלב 7 אחרי שמצאתי את כל הגלגלים!!??.
C chaosoda New member 25/2/04 #60 עופרי איפה אני מוצא עוד דיסקים ... למכונה הזאת בשלב 7 אחרי שמצאתי את כל הגלגלים!!??.
פ פנטילון New member 25/2/04 #61 אתה צריך ללחוץ על שני גלגלים... בצדדים בשביל שיצרו לך את הצבע שיש באמצע אם הצלחת אז זה יהפוך אחרי פעמיים-שלוש לאפור ואז המכונה עובדת
אתה צריך ללחוץ על שני גלגלים... בצדדים בשביל שיצרו לך את הצבע שיש באמצע אם הצלחת אז זה יהפוך אחרי פעמיים-שלוש לאפור ואז המכונה עובדת
C chaosoda New member 25/2/04 #66 כוסאמק מה עושים עם התמונה שעל ה.. כאילו אחרי ששמתי אותה על הריצפה!!??.
C chaosoda New member 25/2/04 #69 טוב אז רק שאלה אחרונה, מה עושים.... עם המחשב אחרי שהכנסתי ת'קוד!!!??. (זה מראה לי ת'חדר הראשון)
C chaosoda New member 26/2/04 #74 נוווו אני לא יכול יותר!!.. יומיים שחמים האינטרנט שלי עובד בגלל המשחק הזה!!.. תנו לי רמז לגבי המחשב הראשון משו אני שמתי ת'קוד המזדיין וזה מראה לי ת'חדר הראשון!!!!
נוווו אני לא יכול יותר!!.. יומיים שחמים האינטרנט שלי עובד בגלל המשחק הזה!!.. תנו לי רמז לגבי המחשב הראשון משו אני שמתי ת'קוד המזדיין וזה מראה לי ת'חדר הראשון!!!!
C chaosoda New member 26/2/04 #76 סססדדדרר הצלחתי , אבל עכשיו אני.... תקועה בשולחן סנוקר המעפן הזה ואני מכניס כסף ומכה אבל הוא אף פעם לא פוגע!!!!!!!. מה עושים?.
סססדדדרר הצלחתי , אבל עכשיו אני.... תקועה בשולחן סנוקר המעפן הזה ואני מכניס כסף ומכה אבל הוא אף פעם לא פוגע!!!!!!!. מה עושים?.