יפה! תודה
O ofrikit New member 23/2/04 #27 חחח ישלך עוד הרבה זה פאקינג חדר מעצבן (ויש עוד הרבה כמוהו) תרים את המדרגות תכניס את האבנים תסדר אותם כמו שצריך (קשה) ותכניס לשם את היצור ההוא
חחח ישלך עוד הרבה זה פאקינג חדר מעצבן (ויש עוד הרבה כמוהו) תרים את המדרגות תכניס את האבנים תסדר אותם כמו שצריך (קשה) ותכניס לשם את היצור ההוא
O ofrikit New member 23/2/04 #25 ווווווווהוווווווו............... סססססססססייייייייממממממממממתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייי את המשחק!!!!! יש יש יש יש יש איזה כייף!!!!
ווווווווהוווווווו............... סססססססססייייייייממממממממממתתתתתתתתתתתיייייייייייייייייייי את המשחק!!!!! יש יש יש יש יש איזה כייף!!!!
C chaosoda New member 23/2/04 #32 דסי איך הרמת ת'מדרגות!!??.. תקשיב נכון יש שם צאט כזה תיכנס לצאט עם הכינוי dasi ונעזור אחד לשני!!.
C CatchMeToo New member 23/2/04 #33 לך תזדיין יא הומו!!! בטעות נכנסתי לפורום עם הניק דסי, לא בשבילך.. ואז קיללתי אז העיפו אותי! נאצים מזדיינים...
לך תזדיין יא הומו!!! בטעות נכנסתי לפורום עם הניק דסי, לא בשבילך.. ואז קיללתי אז העיפו אותי! נאצים מזדיינים...
O ofrikit New member 23/2/04 #35 רשמתי למעלה ובקשר לאיך שמסדרים את המדרגות -לחיצה אחת על השמאלי- שניה...אני צריכה להזכר בשאר
O ofrikit New member 23/2/04 #36 מממ על השני אני חושבת גם פעם אחת ואם אני לא טועה על הימני פעמיים (לחיצות) אני ממש לא בטוחה!
C chaosoda New member 23/2/04 #38 אין מצב שלא סידרתי ... תאבנים נכון?. כאילו הימיני בימיני ושאמלי ובמאלי וכו...??. אהה ואיך אני מכניס ת'עכבר!!??.
אין מצב שלא סידרתי ... תאבנים נכון?. כאילו הימיני בימיני ושאמלי ובמאלי וכו...??. אהה ואיך אני מכניס ת'עכבר!!??.
C chaosoda New member 23/2/04 #41 הצלחתי עכשיו אבל אני לא מצליח.. להעביר אותו מהצד לצד עופרי עזרה בבקשה!!. (עד הסוף כאילו)