לא לבנות בלבד...(?)

yupy9

New member
לא לבנות בלבד...(?)

סנדלים בקייץ, סקסי או לא??? (וסליחה שאני ככה מתפרצת, למרות ההודעה המאוד רצינית של טמבל, שהיתה לפני, אני פשוט מאחרת...חייבת לעוף מפה...ולא יכולתי להתאפק... אז צ´וו ושבת מקסימה לכווווולכם!)

G.O.D

New member
אני חושב שהשאלה לא נכונה...

זה לא סנדלים בקיץ כן או לא, אלא סנדלים בכלל כן או לא והתשובה, חד משמעית כן!!! סנדלים לבחורה זה הדבר הכי סקסי בעולם, יצא לי לראות כמה תצוגות בערוץ האופנה ויש היום סנדלים סקסיות שחבל על הזמן, אם הבחורה משלבת את זה בצביעת הציפורניים בצבע בורדו (הצבע באהוב עלי אצל בחורות) אז גררררר.... G.O.D

babe10

New member
ותרשה לי לחדד......

גופיה לגברים - כן או לא? השאלה מסובכת לא פחות מהתשובה. תלוי לאיזה גבר, תלוי איך הוא נראה, תלוי לאן, תלוי מתי... יש רגליים שחובה לעטר אותם בסנדלים. יש סנדלים שחובה לעטר אתם את הרגל. יש רגליים שגם מגפיים עבות עד לצוואר לא יסתירו את הכיעור שלהם. יש סנדלים שתשלמי לי ואני לא נועלת. כן, אם יש לך כפות רגליים מטופחות. כן, אם אין לך אצבעות רגליים שנראות כמו אצבעות של מכשפה. כן, אם את לא מתכוונת ללכת באיזור עם חול או אבק (אין דבר דוחה יותר מרגליים מלוכלכות ואת אף אחד לא יעניין שזה מהדרך מהמכונית לבית הקפה... מחזה לא נעים בכלל - וזה אנדרסטייטמנט) כן, אם את יודעת ללכת עם סנדלים. יש סנדלי ערב, יש סנדלי בפאלו. יש כפכפי אצבע שעל יעל בר זוהר נראות הפלא... יש הרבה סוגים. הרבה נעליים, הרבה רגליים. תלוי. אי אפשר לקבוע ככה דרך האינטרנט.. . אני אישית מחכה כל השנה לקיץ. לי אישית נורא יפה סנדלים, רצוי על עקב. זה מאריך לי עוד יותר את הרגליים שגם ככה ארוכות נורא. זה סקסי. זה נוח. זה זה. יש לי חברה שכל פעם שהיא מעזה לעשות את המעשה חסר האחריות הזה ולנעול סנדלים נראית כמו מאמנות הכושר הגרמניות מהאולימפיאדה... פשוט לא. ואני אענה לך בשאלה שתסבך אותך - מיני זה יפה?... אה - שכחתי - את פרמטר הטעם. יש שיאהבו - יש שיסלדו. סמכי על הטעם שלך ותקווי לטוב.

G.O.D

New member
אין כמו דוגמא, לא?

אז צרפתי תמונה למה שאני התכוונתי כאשר אמרתי שסנדלים על בחורה זה דבר אלוהי
לגבי מיני... דווקא לא כ"כ הטעם שלי, אני מעדיף שמלות ערב או מכנסיים, אני מעדיף להשאיר מקום לדימיון...

babe10

New member
יש ויש

לא לבעלי קיבה רגישה... ואיך סנדל היה נראה על רגל כזו?.....

G.O.D

New member
../images/Emo31.gif אני אחרי האוכל.... |בחילה|

הרגת אותי עכשיו...

Nelli

New member
אולי אתה צוחק, אבל...

דע לך שישנם אנשים שבחינתם לראות כף רגל חשופה, זה הרבה יותר מרגש (במילים העדינות) מראות חזה חשוף של בחורה...מה לעשות - כפי שאני תמיד נוהגת לומר - כל אחד וה-CASE שלו.

G.O.D

New member
אני רציני לחלוטין.

אני שייך לCASE הזה והגיע הזמן שיפסיקו לראות בנו מוזרים...

Nelli

New member
ככל הנראה אני...../images/Emo68.gif

נעלמתי מהפורום לפרק זמן בלתי מבוטל...אבל הנה - "הנני כאן". ושוב סליחה ליהורם גאון...

ליאן.

New member
אוי ואבוי...מאיפה הבאת לנו את זה?

פורום גידולים לא מוסברים ?

babe10

New member
מהאלבום הפרטי

סתאאאםם... ממש לא. רגליי מפארות בכבוד כל סנדל. סתם אתר על פטריות רגליים...
יאק. אני יודעת. הייתי חייבת .

dianah

New member
גופייה לגברים....NOT !

אני שונאת לראות גברים עם גופיות... אם הגופייה יפה - אני מעדיפה אותה תלויה על בובה ואם הגבר מדהים - אני אעדיף אותו בלי גופייה בכלל... אבל השילוב של גבר + גופייה (גם אם חם וקיץ וכו´) ...שונאת! יש לי על זה קונטציה שלילית לגמרי...זה גבר ערס או סבא קשיש
סנדלים לנשים -
כל מה שבייב כתבה, גם לגביי, אמת ויציב...מאריך רגליים, סקסי להפליא
אבל הגופיות לגברים..לא תלוי בכלום - לטעמי פשוט לא!

למעלה