ותרשה לי לחדד......
גופיה לגברים - כן או לא? השאלה מסובכת לא פחות מהתשובה. תלוי לאיזה גבר, תלוי איך הוא נראה, תלוי לאן, תלוי מתי... יש רגליים שחובה לעטר אותם בסנדלים. יש סנדלים שחובה לעטר אתם את הרגל. יש רגליים שגם מגפיים עבות עד לצוואר לא יסתירו את הכיעור שלהם. יש סנדלים שתשלמי לי ואני לא נועלת. כן, אם יש לך כפות רגליים מטופחות. כן, אם אין לך אצבעות רגליים שנראות כמו אצבעות של מכשפה. כן, אם את לא מתכוונת ללכת באיזור עם חול או אבק (אין דבר דוחה יותר מרגליים מלוכלכות ואת אף אחד לא יעניין שזה מהדרך מהמכונית לבית הקפה... מחזה לא נעים בכלל - וזה אנדרסטייטמנט) כן, אם את יודעת ללכת עם סנדלים. יש סנדלי ערב, יש סנדלי בפאלו. יש כפכפי אצבע שעל יעל בר זוהר נראות הפלא... יש הרבה סוגים. הרבה נעליים, הרבה רגליים. תלוי. אי אפשר לקבוע ככה דרך האינטרנט.. . אני אישית מחכה כל השנה לקיץ. לי אישית נורא יפה סנדלים, רצוי על עקב. זה מאריך לי עוד יותר את הרגליים שגם ככה ארוכות נורא. זה סקסי. זה נוח. זה זה. יש לי חברה שכל פעם שהיא מעזה לעשות את המעשה חסר האחריות הזה ולנעול סנדלים נראית כמו מאמנות הכושר הגרמניות מהאולימפיאדה... פשוט לא. ואני אענה לך בשאלה שתסבך אותך - מיני זה יפה?... אה - שכחתי - את פרמטר הטעם. יש שיאהבו - יש שיסלדו. סמכי על הטעם שלך ותקווי לטוב.