עוד ירושלמית?? ואו, אנחנו באמת הרבה
W wasted years New member 1/8/04 #11 תחגגי איתי נשב יחד, נביט אחד לשני בעיניים, לא נאמר כלום ובסופו של דבר נמות משעמום ותולעים יאכלו את הנבלה
תחגגי איתי נשב יחד, נביט אחד לשני בעיניים, לא נאמר כלום ובסופו של דבר נמות משעמום ותולעים יאכלו את הנבלה
W wasted years New member 1/8/04 #26 מנבחי מוחי השופע יש לי רעיון אחר אילנה נלך לבית מרזח, נשתטח על הרצפה ונבקש כסף כדי לקנות עוגת הבית בריבוע הכחול
מנבחי מוחי השופע יש לי רעיון אחר אילנה נלך לבית מרזח, נשתטח על הרצפה ונבקש כסף כדי לקנות עוגת הבית בריבוע הכחול
A Angel lips New member 1/8/04 #24 אילנוש חחחח את נשמעת בצרה מחר אנחנות ניסע עם זויה ואני מקדימה בעצם יהיה אפשר להתחלק... כיאני בדיפרסיה. ונשכח מהכללל ויום הולדת נעשה בחורשה יהיה נחמד...
אילנוש חחחח את נשמעת בצרה מחר אנחנות ניסע עם זויה ואני מקדימה בעצם יהיה אפשר להתחלק... כיאני בדיפרסיה. ונשכח מהכללל ויום הולדת נעשה בחורשה יהיה נחמד...
V vk3 New member 2/8/04 #34 חחחחחחח מסכנה... אצלי המצב דומה ../images/Emo70.gif אז תבואי לסרטטטטטטט עם חןןןןןןן ותהני איתנווווווו
חחחחחחח מסכנה... אצלי המצב דומה ../images/Emo70.gif אז תבואי לסרטטטטטטט עם חןןןןןןן ותהני איתנווווווו