לא!!!! לא רוצה אוגוסט!!!!

לא!!!! לא רוצה אוגוסט!!!!

אני כל כך לא רוצה את החודש הזה... הוא ממש עמוס אצלי!! קודם כל יש את קורס הפסיכו הזה שזה דורש המון השקעה.. שנית אני צריכה להתחיל לקחת שיעורים במת' שזה גם דורש השקעה! ושלישית שיעורי נהיגה... אין לי ז*ן לכל זה! למה לא יכלו לעשות את קורס הפסיכומטרי במקום אחר... ממש לא בא לי לחזור בחופש לבי''ס... גם צריך להתחיל לחשוב על מכירת הספרים שלי, וכל החרא הזה... אוף!!! אני ניכנסת לדיפרסיה! מזל רק שלחברה שלי נגמר מחר המלווה... מקווה שלפחות נצליח לצאת לבלות מחוץ למעלות!!!!!! גם יש לי יומולדת החודש... ואין לי שום רעיון איך לחגוג!

wildgirl1

New member
אז שיהיה לך גיוס קל

כמה שאני שמחה שיש לי עוד שנה שלמה עד הגיוס.

Evil Gremlin

New member
די!!!! תפסיקו עם זה

עוד לא הזמן להגיד את זה יש לי שבוע שלם

bariska

New member
מזל טוב:)

זה רק חודש אחד יעבור בטיל בלי שתשימי לב בכלל..לא צריך להיתרגש:)

wildgirl1

New member
מה רע באוגוסט?

חודש הכי טוב. אני אוהבת את אוגוסט , החודש הזה אמור להיות ממש טוב! כול המשפחה שלי אמורה להגיע מרוסיה וכול מיני מקומות, אני מקוה שהוא יהיה חודש מושלם! וגם היום הולדת שלי יעבור בכיף ובקשר לרעיון ליומהולדת את יכולה לנסוע לאנשהו להנות, לעשות איזה משהו במסעדה להזמין חברות וחברים וכו' , תמיד אפשר למצוא מה לעשות

קורס פסיכו זה לא כל כך נורא..

לפחות ככה אני זוכרת. שיעורי נהיגה זה אמור להיות כיף, ולפחות בסופם יהיה לך רישיון
שיעורים במת' זה כיף (לפחות אני אהבתי את זה..) ואי, תחשבי על זה, כולנו מתלוננים על משהו שהאחר מתלונן שאין לו את זה...
בקשר ליומו, יש לי המון רעיונות, תלוי את מי את רוצה להזמין ובאיזה סגנון. אם את רוצה, אני אשמח לחלוק...

datiza

New member
וואי מתמטיקה זה באמת כיף!! חולה על

המקצוע הזה... באמת... יש לי שיעור כבר מחר. וגם לי יש קורס פסיכו, והבאסה זה שזה בכלל לא בבי"ס שלנו אלא צריך לנסוע ממעלה אדומים לסניף שלהם במלחה.. זה מלא זמן!!! אני אצטרך לקום באיזה 6 וחצי כל יומיים

wildgirl1

New member
אמממ....

אנשים חשבתם על זה שאם אף אחד לא היה נרשם לפסיכומטרי היו מבטלים אותו ולא היינו צריכים לסבול? אני אישית לגמרי נגד פסיכומטרי ואני יעשה רק אם ממש אבל ממש אני יהיה חייבת בלי שאני יהיה חייבת לעשות את זה אחרי צבא אני לא עושה!

datiza

New member
אם את רוצה ללכת לאוניברסיטה את

צריכה לעשות. אני עושה עכשיו לא כי ממש אני נלהבת לעשות את זה, אלא כי אני רוצה ללכת לעתודה! או לממר"ם.. אבל לשם לא צריך.. קיצר גם אחרי הצבא אני אטמטם ולא אזכור שום דבר ואני רוצה להיתקבל לפקולטה למתמטיקה... בשביל זה צריך ציון גבוה

למעלה