לא! לא! לא! ושוב - לא!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
אני נורא לא מזדהה כאן עם כולם!!!!

אני חולה על בריאן (בדגש על חולה...) חולה על הקטעים שלו עם ג´סטין מתפללת כל שניה שבריאן יעשה ממנו חבר קצת יותר קבוע מייחלת לראות את הצד היותר רגיש (והנעלם) של בריאן למה אתם לא אוהבים אותם ביחד??? למה אתם רוצים שבריאן יהיה קר ומגעיל??? *שיר שמחכה להסברים*

MARMELAD

New member
כי זה בריאן

ברור שהוא יכול להיות רגיש ורומנטי אבל אז הוא לא יהיה בריאן. זה כמו שאם מייקל פתאום יתחיל להשכיב את כל חתיכי פיטסבורג אני נורא אשמח בשבילו אבל הוא כבר לא יהיה אותו מייקל שאני אוהב.

BlueCat

New member
חויה מתקנת?

כמידי כל שבוע ראיתי גם הערב את QAF, רק שהפעם יצא לי לראות בערוץ הסרטים את הסרט "משחק מיני". מה שהפתיע אותי היה שסצינות הסקס ההטרו שהיו בסרט "עשו לי את זה" יותר מבריאן קיני. זה מוזר, כי עד עכשיו סטרייט-סקס לא ממש משך אותי, שלא לומר אפילו די דחה אותי. אבל היה משהו בצורה שעשו את זה שהיה מרגש, וזה לא היה רק השחקן החמוד (מאוד!) היה גם משהו בבחורה ובחיבור בין שניהם. מה זה אומר עליי? שאני סטרייט בארון? שאני בי? שאפילו סקס הטרו יותר סקסי מבריאן קיני וג´אסטין (ועם מאי הסליחה)? מחשבות של 01:00 בלילה...

DJNYC

New member
אוי..אוי..אוי.. בכלל לא הבנתם אותו.

אבל גם החברים שלו לעיתים רחוקות מבינים אותו ואת דרכו המיוחדת. הוא הוגן, ואמיתי ובלי דראמה,והוא אוהב.

../images/Emo45.gif מסכים לחלוטין !

מה יהיה אם כבר מעכשיו מתחילים לשנות את מה שאהבנו בכל אחת מהדמויות. מה הלאה ? בריאן צובע ציפורניים ? מייקל הזיון הכי מבוקש בפיטסבורג ? טד מזדיין ? חוצפה
אגב, כמעט בכיתי.

ביג דיל

New member
אני היחיד שאהב את הפרק? ../images/Emo4.gif

זה נראה לי ההמשך הטיבעי לעונה הראשונה, וסוף סוף קצת יותר עומק לדמויות. לראשונה בחיי אמרתי בחצי פה שהסדרה מתחילה להיות יותר טובה מאחותה הבריטית. נו, אולי פשוט לא נראה לכם שיש יותר נפח ללסביות... (איך אני בהחלפת אוגוסטוס? לא שוס?)

למעלה