לא! לא! לא! ושוב - לא!

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
לא! לא! לא! ושוב - לא!

בריאן נחמד?
בריאן מראה רגישות?
בריאן בונה נדנדה???
ראבאק! כל הקסם של הבחור מבוסס על היותו the perfect specimen for a male bitch... מה פשר כל הלבביות הזו שהנחיתו עליו? זה ממש לא מקובל עלי! יושב בריאן לאלתר! תושב עטרה ליושנה.
mai (שנכנסה למשבר עמוק, ושוקלת ברצינות תהומית להצטרף לספיינבאר בלילינבלום/סוויט במוצ"ש הבא)

תגובה

הם שיחקו פחות טוב, הטקסט היה פחות אמין (אבל כן שעשע אותי העניין של "I came at the wrong time"/"You two have something in common") והבימוי היה יותר גרוע מבד"כ.

.m

New member
נו באמת...

הפקר מחריד אז "הבימוי גרוע", וכשיש פרק מעולה "השחקנים נפלאים"... גם כן קהל... mai (קצת תוקפנית היום. איתכם הסליחה)

BlueCat

New member
"יושב" בריאן?

מצידי אפשר להעיף אותו מהסידרה בכלל. יעשה רק טוב. או שלפחות יעשו ליהוק מחדש. מה זה הדבר הזה?

MARMELAD

New member
וזה עוד נהיה הרבה יותר גרוע בהמשך

צפו לזוגיות לוחצת

BlueCat

New member
קראתי ספוילר קטן../images/Emo58.gif על ההמשך..

ניראה לי שהסדרה הזאת הולכת להתדרדר...

.m

New member
לאאאאאאאא!

למה? עד שיש דמות גברית אחת שבנויה בצורה כ"כ מוצלחת, חייבים להרוס??? אולי זו פשוט קונספירציה נגדי? בריאן שלי? בזוגיות? אבל - פור גוד סייק - למה???
mai (מאוד לא מרוצה!)

מותק

קוראים לזה ג´אסטין. וזה בהחלט סיבה מספיק טובה לוותר על כל גברברי פיטסברג. והפרק? אמממ.. לא משו. אולי זה פחות מדי סקס, אולי זה יותר מדי פוליטיקה, ורוב הסיכויים שזה פשוט לא מספיק מבריאן מתנהג כמו מנייק ומזיין את הצורה לחצי מועדון (בריאן מקבל "בלתי מספיק" על זיון? לא לא ולא!), אבל הפרק הזה היה יותר אפרורי מבדרך כלל. ובאופן כללי, הניסיון הראשון של בריאן להיות עם ג´אסטין היה עשוי מעולה (עריכה אפלולית, בלי מוסיקה, שונה לחלוטין מסצנות סקס בדרך כלל ומוסיף לנופח הדרמטי של הסצנה) אבל הסקס בסוף היה צריך להיות הרבה יותר פרוע וסוער. נו, לא נורא. יש שבוע הבא. מומין

MARMELAD

New member
ואולי זה פשוט

שעונה שנייה של כל סדרה תמיד תהיה קצת מאכזבת, חוץ ממקרים נדירים... (כמו שדיסק שני אחרי דיסק בכורה מהמם תמיד יהיה מבעס משהו)

BlueCat

New member
תרשו לי להקיא../images/Emo5.gif

בריאן? ג´אסטין"? ועוד ביחד? שוב??? בלע.... חוצמזה הבחור שהיה עם בריאן כשהאמא נכנסה, היה הרבה יותר שווה. מגיע לו יותר טוב.

למעלה