לא! לא יצאתי בשאלה!!

לא! לא יצאתי בשאלה!!

גם לא אצא! אני בטוח!!! רק תגידו רגע, מה נסגר איתכם? באמת כולכם מאושרים? כולכם אכן כפי שאתם מתארים?

לא אני לא מאושר

הפסדתי את הריחות של הזעה באוטובוס הדוסי הפסדתי שאני לא יוכל עוד להתוכח ישיבה בחרים עם ריח של שינה בפה הפסדתי את המקוה עם הקשקשים והשערות הפסדתי את הערינג בטיש הפסדתי הרבה דברים מסריחים ואתה הרווחת! אני ממש מקנה בך... אתה לפחות מרגיש נעים לחיות בזבל...

את

צריכה כדורים אח``כ לצאת ואם וכנראה זה לא יעזור את תצטרכי להישאר עם אחייך בפורום חרדים

היא אומרת שהיא ילדה

עם ילדים (ושלא לאמר עם משוגעים...) מדברים בשפה שלהם, אחרת הם לא יבינו.

uri80

New member
ועם כאלה שמדברים בשפה שפוגעת בחברי

פורום אחרים, מדברים בשפה שתגרום להם לכתוב בסופו של דבר במקום אחר ולא כאן.

אני חושב

שההודעה המזלזלת שלו פוגעת בהרבה יותר חברים מאשר ההודעה שלי הוא בא ולועג לכל היוצאים בשאלה שהם עשו את הפאשלה של החיים שלהם אתה רוצה שאני יקבל אותו בזרים ופרחים? לא ולא! וחוץ מזה חברי הפורום הם לא ילדים קטנים (חוץ מזותי ילדה טובה3) לא כל מילה אמורה לפגוע לכל אחד הזכות להתבטא איך שהוא רוצה בפורום דמוקרטי תסביר לי מה פוגע בהודעה שלי?

אם אתה יודע שמבחינתך

לא עשית פשלה שיצאת בשאלה. אז אין לך מה להע5ב מהחתיך הזה... אבל לרדת עליו אפשר תמיד.../tapuzforum/images/emo8.gif

אגב, אני מתנצל

על התיאורים המגעילים שתיארתי אותם אני משער שזה גרם למישהו לבחילה אבל מה לעשות זה האמת ותאמין לי שהייתי יכול לכתוב עליהם דברים יותר מגעילים בכל אופן אם אתה רוצה תמחוק את זה אבל קודם תמחוק את פותח השרשור שפוגע ברוב חברי הפורום...

עזוב אותו

לא מאמינה שאנשים רבים מהפורום נעלבו ממנו. אנחנו לא צריכים לקבל את אישורו על היציאה שלנו בשאלה ובטח ובטח שלא להיעלב ממנו. וכדאי שתעשה את זה גם אתה.

estersh

New member
קישור לשאלה דומה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=292&msgid=89780410 אלוהים, שרשר אותו אם אתה שומע אותי. לוכפתלי בכלל.

למעלה