לא כתבתי פה אבל

• פותח הנושא jily
  • פורסם בתאריך

jily

New member
לא כתבתי פה אבל

אחרי שגיליתי שלא הקליטו לי את הפרק ואספתי פיסות מידע מהפורום אני כמעט בוכה. אתם חייבים להשלים לי מה קרה? עם מי גייל התחתנה? ממי הילד של ג'ן? במה לעזאזל היא חולה? מה קרה לסבתא שלה? מי זה הילד שעובד אצל פייסי? במי ג'ואי בחרה?

ofrikit

New member
גייל? ../images/Emo58.gifקצת

לא יודעים ממי הילד של ג'ן זה גם לא ממש משנה.. היא חולה במשו שהדם לא מגיע מספיק ללב והיא גוססת ): לסבתא שלה יש גידול איפשהו..והיא לא מתה הילד שעובד אצל פייסי לא מעניין אפחד:) _לא ממש אומרים מיזה_ וגו'אי בחרה בפייסי כמובן:)

jily

New member
אז מי הבחור החדש?

זה שאמרו ששיחק באיזשהו סרט????????

מנצלש"ת!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo107.gif

אנשיםםםםם הייתי עכשיו באתר המוזיקה של דוסון.. וראיתי שבפרק אחרון-אחרון יהיו את שני השירים שאני הכי הכי הכי אוהבת!!!!!!!! "Angel" - Sarah McLachlan שיר מושלם!! אני בוכה כל פעם שאני שומעת אותו! ו: "Say Goodnight" - Beth Nielsen Chapman דייי אנשים אני כל כך מתרגשת! אני ימות בפרק! נשבעת לכם!!!!

מקפיצה! ../images/Emo107.gif

אני חייבת לשתף אותכם!

shira245

New member
זה באמת 2 שירים מדהימים,אני אוהבת

במיוחד את Angel..שיר מדהיייייייםםםם!

amit hakapit

New member
../images/Emo26.gif

אני ראיתי את שני הפרקים אתמול אצל ידידתי מעזה... למען האמת מהפרק הראשון לא ממש התלהבתי... אבל בפרק השני לא הפסקתי לבכות, זה היה כל כך מרגש. אבל השיא של הבכי היה ב-say goodnight בקיצור, "הכינו את הממחטות, אולי תבכו"...

כככןן!!../images/Emo105.gif../images/Emo58.gif

מזה שמחתי שהם שמים שירים מתחילת הסדרה בפיינל..

שיווו ../images/Emo7.gif ../images/Emo107.gif ../images/Emo58.gif

אבל הקטע הוא שדווקא את שני השירים האלו.... בכל פעם שאני שומעת אותם (שזה בערך כל יום..) אני מתחילה לבכות! ועכשיו שגיליתי שזה יהיה.... אלוהיםםםםם אני אבכה כמו מטורפת!

ofrikit

New member
\:

אני לא מוצאת את..Say Goodnight-Beth Nielsen Chapman ואתן גורמות לי לרצות לשמוע אותו \:

כי יש לך טעות בשם של הזמרת...

תכתבי Say Goodnight, not Goodbye או רק Say Goodnight ותמצאי... והשם הנכון של הזמרת זה Beth Nielson Chapman עם O ולא E..

למעלה