...לא כמו כולם...

-רוזי-

New member
...לא כמו כולם...

וגם אם אומרים לך ילדה... הם לא מבינים... וגם אם לוחשים לך שאת כבר גדולה הם לא באמת מקשיבים... את יכולה לבכות... מותר גם לך את יכולה לחייך... את מוכרחה דמעה שתרד, שקופה וחמה תהפוך על לחייך... שכה עדינה לנהר של פרא...צורב ומתוק... תגלוש על שפתיך...תחבק את כולך תרעיד בך צמרמורת... תגיע אל ליבך... הוא לא ישוב...תביני ילדה... את יכולה לשמוח...הוא שמח עכשיו את יכולה לרקוד... המוסיקה לא תכאב תשירי את ליבך...התירי את נפשך הארוגה בקרבו הוא לא יחזור..לעולם...לא לכאן...לא לפה... מותר להיות לבד ילדה... יהיה לך טוב... תלמדי עכשיו את עצמך לאהוב... את לא חייבת לעשות מה שאומרים... אל תקשיבי לעיניי אחרים... הסירי את המטפחת...שקושרת את גופך... את לא יכולה אליו להצטרף... עשי לך טוב... עשי זאת למענך... עשי זאת למעני.

*קסנדרה

New member
רוזי מהמם !!!

רוזי כל כך יפה ואני מאמינה שאת יכולה להעניק לעצמך ולאהוב את עצמך מותר לך לבכות והבכי משחרר הרגשתי את הרגש שהשקעת בשיר ריגשת אותי תודה לך קסנדרה

*may*

New member
מדהים

פשוט מדהים, אין יותר מה להגיד.. אהבתי כל מילה. פשוט מדהים.

גילית.

New member
ריגשה אותי דמעתך השקופה...

ריגשה אותי, דימעתך השקופה, וכמה עצב יש באותה טיפה מלוחה. ``כשעצוב הולכים לים, ולכן הים מלוח``- אומר אביב גפן וגם אני עושה זאת לעיתים כשקשה וכשכואב, הולכת לים ונירגעת... יום יפה צאי אל העולם, ואולי אל שפת הים, שבת שלום גילית

*קסנדרה

New member
לרוזי

רוזי שירך מביע כ``כ הרבה הדילמה בין הרצון להישאר ילדה קטנה לבין אישה בוגרת הדילמה בין לבכות כשכואב או להתגבר, כי אני גדולה אך הכנסת את כל כולך יפה קסנדרה

למעלה