לא כל הנוצץ זהב טהור

litalarad

New member
לא כל הנוצץ זהב טהור

אני יודעת שלפעמים קשה בתפוצות.
אבל חלק כ"כ גדול מהדברים בארץ הוא בגדר מבזה!

litalarad

New member
אתה רציני?

מה הקשר בין זה לבין ספאם?
סיפור ישראלי של בעלי שאני בטוחה (בתור אמא שגרה 6 שנים בהולנד) שבתור ישראלים בתפוצות לא חווים אותו.
אפשר לא להתחבר אבל סתם לכלכך זאת לא חוכמה.

drz400e

New member
אני חושב ששירשרת לא נכון

אני אמרתי ספאם? אני לכלכתי?

רק שאלתי מה זה. לא הבנתי. לא הבנתי מה הוא כותב ועל מה , ולכן שאלתי. איך אגעת למסקנות המרחיקות לכת האלה? שאלתי מה זה. יותר פשוט פעם הבאה כשמישהו שואל , פשוט לענות.

(ואני עדיין לא מבין על מה הוא מדבר , ועכשיו כשאמרת שזה ״ישראלי״ , גם למה זה ״ישראלי״ )

litalarad

New member
סליחה

הכוונה לא הייתה אלייך.
אני מניחה שגם אתה התמלאת שליליות אליו.
אני שמה לך פה קישור אל הדף שיסביר לך באמת מיהו ומה הוא מייצג..

תרגיש חופשי להתעלם, אני אבין

drz400e

New member
ושוב ,אני לא מבין למה את מניחה שאני שלילי

עדיין לא קראתי את הקישור , אבל משהו פשוט לא מסתדר לי. אם אני אומר שאני לא מבין משהו אני שלילי? זה לא הנחה קצת מרחיקת לכת? אני לא שלילי , אני פשוט לא מבין שום דבר ממה שכתוב שם. זה הכל. אני מבין שיש לו ילד , או ילדה , ומשהו עם אחות שמדברת אליו לא יפה? הבנתי נכון? מה הקשר לישראל או חו״ל. I'm totally puzzled , במיוחד לאור התגובה האגרסיבית שקיבלתי ממך.

נשבע שאני לא מבין מה הולך כאן.

אז אני כן נכנסתי לקישור

תרגע גם עכשיו , אחרי שקראתי אין לי מושג מי הוא ולמה הבעיות שלו עם אחות טיפת חלב צריכות לעניין ישראלים בקנדה דווקא
אולי עם המפתחות אבד לו גם מספר הטלפון של המפקחת על האחיות הטיפות החלב בראשות משרד הבריאות
אבל למה אשתו חושבת שכאן אנשים מדקלמים אותו ( את מספר הטלפון) בעל פה

הנה גם אני הפכתי שלילית על חוסר בהבנה

קים שם חמוד

drz400e

New member
קים אכן שם חמוד

ואני רואה שממני היא מתעלמת. באמת הייתי רוצה להבין מה עומד מאחורי הרצון שלה לחלוק איתנו את הבלוג הזה.

dekelsgi

New member
אני דוקא חושב שלפי הסיפור יש ...

לכם ילדה חדשה ( או ילד) וחייכם סובבים סביבה וכמו הורים חדשים רבים אתם חושבים שהעולם כולו סובב סביב הילד שלכם.כולנו היינו שם. תהנו מהילד ומהחוויות ותרגיעו. טיפת חלב היא לא סיבה להגר לקנדה.

פורטי40

New member
רוחו של אפרים קישון קמה לתחייה

אותו סגנון , תוכן מוכר. או אולי יאיר גרבוז ב"תמיד פולני"

לא הבנתי מה את רוצה

את יודעת שבקנדה אין טיפת חלב, אין חלבון עוברי, אין שקיפות עורפית אין עוד אלף דברים שיש בישראל?

אין.

אז כן, באין-טיפת-חלב של קנדה לא מתייחסים כ"כ "נורא".
גם בזימבבואה אין טיפת חלב. זה מה זה אומר? שיותר טוב בזימבבואה מאשר בישראל?

בקיצר, אם בא לך לעבור לקנדה תעברי. אם בס"ה טוב לך בישראל, תישארי. מה שבאמת נראה לי זה שאת נהנית להשאר בישראל בשביל שיהיה לך מה לקטר. ואנשים כמוך ימצאו מה לקטר גם בקנה.

שיהיה פסח כשר ושמח.

למעלה