לא כיף..

לא כיף..

ביני לבין ידיד שלי יש מתח מיני.. כאילו, ליפני חודש התנשקנו ומאז כמעט כל יום נפגשים ומדברים המון! ועכשיו, יש את ההרגשה של הנשיקה, כאילו שזה אמו רלקרות עוד פעם.. כל פעם מתקרבים ומתרחקים.. וזה מחרפן אותי.. איך אפשר לשבור את זה? תודה. שירן.

sh53

New member
קשה לענות כשלא מכירים אתכם

או כשלא יודעים איך השיחות ביניכם. האם מאז המקרה אתם שיניתם משהו בהתנהגות שלכם, לדוגמא לא מספרים על קשרים עם אחרים? אולי אם מספרים על קשרים עם אחרים או אהבה כלפי אחרים, אז זה מעביר מסר לצד השני שהמשכתי הלאה ואני מתחילה להביט על אחרים. אולי אתם "משחקים" אחד עם השני, כלומר מעבירים רמזים מיניים קטנים, אבל ממש לא צריך יותר מזה? אולי קודם נהגתם להתחבק ולהתנשק בתור ידידים, אבל אולי בגלל מה שקרה אתם מנסים להמשיך הכל כרגיל וגם מתחבקים ומתנשקים, אבל בגלל מה שקרה, אתם יודעים שזה לא "רק" חיבוק/נשיקה?

העיניין שמאז

אנחנו באמת ידידים, אנחנו באמת נפגשים כל יום, עד אז לא חייכנו אפילו אחד אל השני. אנחנו מדברים על הכל.

sh53

New member
אולי צריך להכניס קצת בדיחות?

לשבור את המתח ולצחוק קצת?

sweetdreams

New member
מתח מיני בין ידידים

דבר ראשון, אני לא הבנתי מההודעה שלך אם את רוצה שזה שיקרה, שתתנשקו עוד הפעם, או לא.. ובכלל מה דעתך על זה שיש (או על האופציה שיהיה) בניכם משהו שמעבר לידידות רגילה. הניסיון שלי אומר שאין פה אמצע.. אני לא יכולה להיות ידידה של מישהו שאני מתנשקת איתו מדי פעם, ויש בנינו משהו לא מוגדר שכזה.. הוא כבר לא ידיד שלי, הוא מוגדר בתור משהו אחר (חבר, מישהו שאני יוצאת איתו, יזיז או ווטאבר). אם לחצות את הקו הזה או לא? זה תלוי בסיטואציה. היו מקרים שקפצתי על זה (לפעמים זה הצליח ולפעמים לא), והיו גם מקרים שהעדפתי שלא לשנות את מצב העניינים (האמת שבדיוק עכשיו יש לי מקרה כזה, עם ידיד לכאורה "פוטנציאלי", שהעדפתי שלא לקדם את העיניינים איתו). את צריכה לחשוב קודם כל מה את רוצה ממנו, ואיך הדברים האילו ישפיעו על הקשר בניכם, ואם זה מתאים לך בכלל.. כשיהיו לך את התשובות האילו, יהיה יותר פשוט לדעת מה עושים..

למעלה