לא יפה, אבל מצחיק.

ixmix

New member
לא יפה, אבל מצחיק.

אמנם אין מלאכה בזויה, ובכל זאת משטרת ישראל והתנהלותה המביכה כל הזמן, בכל מקום... קולקציה של מטומטמים. ולכן למרות שבד"כ הייתי מתעצבן על שלט כזה, הפעם אני רואה אותו כאנקדוטה מצחיקה במאבק (אנקדוטה שיש בה מן האמת, למרבית הצער והבושה).

../images/Emo6.gif

:-\ סליחה מראש על הטפת המוסר, אבל אני לא מצליחה להתאפק: זה באמת מצחיק, אבל איך היית מרגיש אם זה היה מורה ולא שוטר, שהחץ מצביע עליו? הרי לא חסרים אנשים שאומרים על מורים ומערכת החינוך את מה שאתה אמרת על שוטרים והמשטרה.

ixmix

New member
מה, שמערכת החינוך היא קולקציה של מטומטמים?

קודם כל, ישנה סבירות מסוימת שהוא צודק. אולי אפילו סבירות גבוהה. מעבר לזה, אני לא חושב שכל השוטרים הם אהבלים גמורים, אלא המדיניות, יחד עם כ"א זבל'ה, היעדר ניהול נורמלי וראיית האזרח הקטן כאויב - הביאו את המשטרה להיכשל בהכל. האם זה המצב במערכת החינוך? - אולי. אני חושב שלא, שעדיין ניתן להצביע על הצלחות, גם אם ספורדיות ולא מספיקות. עדיין אפשר לראות שיעדים מסוימים מושגים במערכת הזאת, גם אם היא קורבה לפשיטת רגל. ובוודאי שכולנו מכירים מורים שאינם כאלה, אך אני איני מכיר ולו שוטר אחד שלא נשאב לבינוניות (במקרה הטוב) של המערכת המושחתת והמסואבת הזאת, בכל תפקיד שהוא. המשטרה שלנו היא כשלון בכל מה שהיא נוגעת בו, אשמח לראות הצלחות שלה, אבל למרבית הצער, הכאב והבושה אין כאלה כרגע.

ixmix

New member
עוד חצי מילה:

אם הייתי רואה שלט כזה מופנה כלפי מורה, גם אז הייתי צוחק צחוק גדול.

יכול להיות שאני טועה, אבל אני לא מאמינה לך.

אבל לא משנה. לא כל כך אכפת לי שצוחקים על שוטרים או על מורים, בכל אופן.

ixmix

New member
לא יכול להיות שאת טועה.

בטוח שאת טועה. מצד שני, מותר לך.

מאחר ויש סתירה בין

הדרך בה אתה כותב בפורום, והדרך בה אתה מתאר את עצמך (בחור נחמד), נראה לי שהתרנגולת צודקת.

ixmix

New member
אני מתנצל בפניך.

עלית עלי, אני חרא של בן אדם, זבל של בן אדם. אני בן זונה מתועב, צאצא של היטלר ממש. עכשיו יש לך אולי משהו עניני לתרום?

../images/Emo31.gif זה היה מיותר

גם אלמלא הוא הגיב מה שהגיב אבל על אחת כמה וכמה אחרי זה. אין שום סיבה או הצדקה לפרובוקציה הזאת. צריך שוב להזכיר לכם להגיב לגופם של דברים ולא לגופו של גולש?

אלא ש...

על מנת להיות מורה דרוה השכלה על-תיכונית בעוד שעל מנת להיות שוטר לא דרושה אפילו השכלה תיכונית.

אלא ש...

השכלה תיכונית, בימינו, היא לא כזאת דרישת מינימום גבוהה. ולתפקידים מסויימים במשטרה יש דרישות הרבה יותר גבוהות מהשכלה תיכונית.

ixmix

New member
אלא ש

הבעיה אינה רק בכך שהשוטרים שיש להם את האינטראקציה הגדולה ביותר עם הציבור הם בתפקידים שמאפשרים להם להיות אהבלים מוחלטים (שוטרי תנועה שכל שוטר יכול להעיד מה איכותם ומי מגיע לשם, יס"מניקים המתהדרים בעיקר בשרירים מגודלים והכאת שוטרים, יומנאים שכל אחד יכול להבין כיצד הגיעו לשם ומה נדרש מהם וכדו'). הבעיה חמורה מכך - גם ושטרים טובים נעלמים במערכת, משום שבכדי להתקדם צריך לעגל פינות (בלשון המעטה) ומעבר לכך, המערכת רואה באזרח את האויב מספר אחת, ובאויבים היא רואה יעד להגנה. בדיחה עצובה. ואם את לא מאמינה, ראי מה קורה במגרשי הכדורגל, בכבישי ישראל. או נסי לשמוע שיחה בין תוקפן לקורבן, כשמטרתו העיקרית של השוטר היא שלא תוגש תלונה. הכי טוב, קראי את סיפורה של הגברת שנרצחה לאחר עשרות תלונות במשטרה על השכן, שגם איים עליה ושרף את רכבה... "תסתדרו לבד", אמר לה השוטר, "תתפשרו" אמר שוטר אחר ושלישי יעץ להם לשלוח אנשים להכות את השכן כדי שלא תהיה בירוקרטיה. סיפור שמראה איך פועלת משטרת ישראל בענינים שבהם אלפרון לא מעורב (בענינים שבהם הוא מעורב, שומרים על חייו).

ixmix

New member
טפוי.

היס"מניקים אינם מומחים בהכאת שוטרים, כמובן. הם מתמחים בהכאת אזרחים.

Sea Urchin

New member
שכחת גורם נוסף: בתי המשפט

הרי אותו אחד שרצח את שכנתו נעצר על מנת להביא אותו להסתכלות פסיכיאטרית, אך בית המשפט שחררו בטענה כי הדבר אינו מצדיק מעצר.

ixmix

New member
אין ספק שיש עוד גורמים.

אני אישית חושב שהכל מתחיל במדיניות הישראלית בשטחים בארבעים השנה האחרונות, וכמובן שזה משליך על היבטים וגורמים נוספים האחראים לאבדן הבטחון האישי המינימלי בישראל. אבל גם אם נשאיר את הדיון לא פוליטי, הרי שברור כי בין הגורמים והגופים ניתן למנות את מערכת החינוך הקורסת, את מערכת הבריאות הציבורית המסואבת המתמוטטת בהדרגה, את מערכת הרווחה שמזמן הפקירה את האזרח לחסדי אנשים טובים, את מערכת הביטחון המושחתת מלמטה ועד למעלה, את מערכת המשפט שאין בה בקרה או משוב ופסקי הדין היוצאים ממנה הם לעיתים בבחינת לעג לרש. עדיין בין כל אלה ואפילו לאור תפקודם הלקוי, בולטת המשטרה בעליבותה, שחיתותה, טפשותה, חוסר תפקודה וכשלונה כמעט בכל מה ששוטרי ישראל נוגעים בו.

אטיוד5

Active member
שאני אבין

בגלל מדיניות ישראל בשטחים בית המשפט לא שולח רוצח למעצר והמשטרה לא מתערבת בסכסוכי שכנים? יש פה כמה כמוך, רק שהם החליפו את הכיבוש בביבי. ביבי אשם בכל מה שקורה במדינה. אתמול עניתי לאחד כזה בפורום אקטואליה שהוא בעצמו גם "קורבן הכיבוש" שהרי הוא בן 30, ואם כל מה שקורה בארץ הוא תוצאה של הכיבוש הרי גם לידתו היא כזאת.

למעלה