לא יעזור

כוס קפה

New member
אבל

היא לא יודעת מה אני מרגיש כלפיה. . . אני יודע את דעתה מפי חברתה הטובה ביותר. את אומרת שכדאי לי להראות לה מה אני חושב עליה? אני מפחד שזה יפגע בידידות. . .

כל החיים הימור אחד !!

רוצה לצאת למערכה על כיבוש ליבה בלי לקחת סיכון ???!! המטרה הסופית היא החשובה ולא מצב הביניים שכלל לא משאת נפשך.

יש הבדל!!!

בין להיות `חזק` לבין להיות `הגיוני` !!! החוסן הנפשי הוא דבר מולד להיות הגיוני הינו דבר נסיבתי את אישה חזקה כי זה אופייך ,ואשרך שכך. אבל יש אנשים כמוני, חזקים,שיודעים שלא ישברו ולכן דווקא מרהיבים עוז להסתכן ולפעול עפ``י הרגש כי יודעים שיצליחו בכל מקרה להשתקם . יונית,אל תגידי שאני לא מסבירן טוב... :cool:

ארבל חייבת לשכנע אותך שאתה טועה

לא יעזור. אתה צריך להבין את הנקודה עליה אני מדברת. אתה בין אם גרוש או רווק או נשוי, נניח התאהבת בבחורה וזהו זה נגמר, נשברת והילדים שלך רואים אותך כל יום? אתה רוצה להגיד לי שתמשיך להיות דיכאוני????? על חשבון הילדים ? לא. אם אתה רווק, אז מצידי תישן יום ולילה ותבכה על אהבתך. אני לא מבינה מה הבעיה להבין למה אני מתכוונת. אהבה זה דבר מהמם משגע, כשהתגרשתי השתוללתי המון, אבל לא אשכח שזה בא על חשבון הילדים שלי, כל האהבות והאכזבות, לכן לא מוכנה שזה יקרה שוב.

למעלה