לא יעזור

כוס קפה

New member
לא יעזור

לא אתאבד, כי זוהי טעות, אפילו שאני רוצה, יודע אני שזו שטות, אבל מה זה משנה שאני בין החיים, מה תעזור התאבדות, אם אני מת בפנים.

כוס קפה

New member
למה. . .

האהבה נותנת אנרגיות, ויכולה גם לקחת, ושהיא לוקחת, היא לוקחת את הכל.

יודע מה?

שים לב שכאשר אין למי לדאוג יותר נהיים חולים, אבל כאשר יש לך למי לדאוג כמו ילדים וכאלה, אתה נעשה יותר חלש. אז ככה אתה צעיר ורווק (לא טעיתי לא?) ויש לכם את הזמן להתבאס ולהכנס לדכאון מאהבה מה שבעצם אצלי אני מעבירה מהר לדף הבא לא בגלל שאין לי כאב, אלא בגלל שאני יודעת שהזמן עובר וצריך לההנות מכל רגע. טוב בעצם אני לא ממש יודעת על מה אתה מדבר? יונית

כוס קפה

New member
אני

צעיר ורווק, אין ספק (בן 17). והכאב שלי הוא לא בגלל שאין לי למי לדאוג, הכאב שלי נובע מזה שמי שאני אוהב, מי שאתן את עולמי ליבי נשמתי ועצם קיומי, לא מוכנה לאהבה בין דתיה וחילוני.

שוב סדר

התכוונתי שאדם עם מחויבות אין לו זמן לכאוב,,,אבל לא משנה. לענייננו, אם אתה מדבר על בינו לבינה היא דתיה ואתה חילוני, אז חבל לך על הזמן, ועוד איך זה בלתי אפשרי לדעתי בכל אופן, גם לי זה קרה עד לא מזמן, הרי זה לא יסתדר בסופו של דבר, למה ללכת נגד???

כוס קפה

New member
למה ללכת?

כי זה מה שאני מרגיש כלפיה, כי אני חושב שאהבה זה דבר שיכול לגשר בין הבדלי הדת, כי אפילו שאני חילוני, אני מכבד את אמונתה, ולא אפגע באמונתה בשום אופן. כי אני אוהב אותה.

היי קפה....

המממ.. סורי על ההתפרצות ככה.... אבל... קראתי את השרשור עד לפה בערך... לפי דעתי.... המממ...... זה יסתדר... הגלגל מתהפך........ ו. היא תבין.... שבשביל האהבה... אפשר לוותר על כמה.... דברים.... ואני לא אומרת לוותר על הדת או משהו כזה... על הערכים וכ`ו... הקיצר......... אני לא אבלבל ת`מוח.... רק.... אומר לך.. יאמבה בהצחה... ו.... אל תתאיש... יהיה טוב......(לא ממש מאמינה אבל מאוד מאוד מקווה...) מה שכן... הגלגל מתהפך..... זה פשוט ככה.... תתמיד.... היא תיהיה שלך.... בהצלחה..... :) קופלית...

היו אהבות מוזרות יותר !!!

אפשר לחשוב שאף אחד עוד לא חזר בשאלה או בתשובה... היו כאלה שהתמודדו באהבתם עם פערי גילים,הבדלי לאום ודת אז על מה אתה מדבר,בחור????!-קום והתעשט ופעל להשגתה!!לך כבוש את ליבה והפער בהשקפות הדתיות ימוג.

לכוס קפה ויונית !!!

כוס קפה, אתה שוגה.. יונית,את לא מרוכזת...באשמתי :cool: בגלל השעה המאוחרת אומר לשניכם ובקיצור(מחר ארחיב בנושא)- האהבה היא נצחית!!! האהבה לעולם לא נמוגה!!! היא רק עוברת מאחד לשני וע``י אחד לשני... ועל התיאוריה הזו לכו לישון!!!

כוס קפה

New member
מי כמוני יודע

שהאהבה ניצחית, אבל מה אפשר לעשות, שבשביל הדת היא תחסום את רגשותיה? עזים עד כמה שהם יהיו, מכיוון שאני לא יודע מה היא חושבת עלי, רק על מה שאני.

לא מסכימה איתכם הנה דוגמא

אני לא אלך עם נשוי, שמה אתאהב בו, ואני יודעת שהאהבה סוחפת אז נזהרת מלכתחילה. אני לא אלך עם דתי, אני יודעת שהאהבה....ולכן אזהר. בקיצור....אתאהב במה שיהיה אפשרי, לא לשכוח שניסיון העבר מלמד עם השנים להיות יותר הגיוניים ולא רגשניים. אם הבת שלי למשל תתאהב בבלתי אפשרי, אני אבין אותה אנסה לעודד, לחזק לתמוך אבל רק היא תחליט להרים ידיים, כי כמובן בסופו של דבר זה החלטה של הבנאדם עצמו. אבל מה? לי זה לא יקרה, אני מתאהבת גם לפי ההגיון.

לא רוצה לבלבל אותך אבל

יכול להיות שבגילי ובסטטוס שלי (גרושה) אני חושבת אחרת. אני יכולה להיות מאוהבת עד סוף הדרך וברגע שזה נגמר, אני יום למחרת עובדת על עצמי וממשיכה הלאה. יוצאת מבלה עושה הכל כדי לשכוח ולהמשיך הלאה. פעם התאהבתי בבחור, לא ידעתי שהוא נשוי, ככה חודשיים, וכשגילית, התבאסתי ``בגדול`` אבל יום למחרת אמרתי ביי ביי. אני מאוד הגיונית, לא אתן לרגש לפגוע בי. אתה עוד צעיר, צריך כוחות להרבה דברים בחיים שיזדמנו לך, לא חושבת שצריך לבזבז אינרגיה לשוא. אם יש אהבה, אז חופשי להוציא עליה אינרגיות אבל כשזה לא מתאים אתה צריך להמשיךךךךךךך.

כוס קפה

New member
אני לא יכול

להוציא אותה מראשי, אני לא רוצה גם. אני יודע שהיא חושבת שאני ``אחלה`` בתור ידיד, אז למה שלא יהיה סיכוי לעוד?

הסיכוי הוא תוצאה !!!!

וכדי להשיג תוצאות ,לך לישון,קום בבוקר וחשוב מה וכיצד לפעול כדי לרכוש ליבה !!!אין דרך אחרת...וזכור!-אין דבר העומד בפני הרצון!! יונית,זה גם בשבילך! :cool:

כשתתאהבי תדברי אחרת !!!

אין לאהבה שום קשר עם הרציו !! ואם תתחתני עם מישהו משיקולים שכלתניים תמשיכי לחפש את האהבה במקביל (או אחרי גירושים נוספים!) ואין היודע טוב יותר מבעל נסיון....

היו לי אהבות וכשיש לי אהבה

זה משהו מיוחד, ממש מקדישה את כל כולי לאהבה. למה אתה חושב שלא היתה? או שאין? רק שכאשר זה נגמר אני לא יכולה לשבת ולבכות או להיות דיכאונית, כמו הרווקים שנכנסים לחדר ונועלים או הולכים לחברים, לי יש ילדים, הם חייבים לראות עלי את החיוך, זו הסיבה שאני אחרי פרידות חזקה וממשיכה הלאה.

כוס קפה אולי אתה מראה לה

יותר מידי את אהבתך? והרי בגילאים שלכם, ברגע שהן רואות שהבחור מחזר יותר מידי, הן בעננים. שוב , זו דעתי.

למעלה