לא ינום

murmur

New member
לא ינום

השיר הראשון שכתבתי עייפתי ממחשבות עייפתי ממשחקים עייפתי מחלומות. אני רוצה לישון. לישון. אם אוריד משמרי ואעצום את עיני, אני עלול לפספס. אולי ארדם, אולי אשן. אולי לא אתעורר בזמן. אני רוצה להתעורר, אני רוצה זו שתעיר, לא תשחק. שלא תאכזב. זו שאוהב. אני רוצה לישון. אני רוצה לקום. אני רוצה להחליט, אבל מה? (מנהג מוזר ששמתי לב אליו, אני נוטה לסיים שירים בשאלה)

קסנדרה*

New member
מרמר אתה עקבי, וזה מצא חן בעיני../images/Emo13.gif

כל יום מפרסם יצירה, יפה
עייפתי ממחשבות עייפתי ממשחקים עייפתי מחלומות. אני רוצה לישון. לישון. אם אוריד משמרי * משמרי ?? בלי ניקוד אז אני לא הבנתי את הכוונה. (אולי הכוונה לשמורות עיניך?) ואעצום את עיני, אני עלול לפספס. אולי ארדם, אולי אשן. אולי לא אתעורר בזמן. אני רוצה להתעורר, אני רוצה זו שתעיר, לא תשחק. שלא תאכזב. זו שאוהב. * צ"ל פסיק אחרי לא תשחק ואחרי לא תאכזב. שלא צ"ל לא. אני רוצה לישון. אני רוצה לקום. אני רוצה להחליט, אבל מה? מרמר, היצירה הזו נכתבה בסטיכומטריה כלומר: מלים או משפטים/ביטויים זהים שחוזרים. אני שיניתי מעט את מיקום שורה אחת או שתיים, בגדר הצעה בלבד. לגבי התוכן אז הוא בהחלט מאפיים הגיגים הטורדים נער בגילך, אבל אני מניחה שאם תתמיד תגלה עוש נושאים ותעסוק גם בהם. לגבי מה שציינת. אתה נוהג לסיים שיר בשאלה. אין לי הסבר לכך ואם זה משתלב ביצירה אז מה רע ? קסנדרה

kaya11

New member
מרמר יקר ../images/Emo13.gif

אני מאד אוהבת שירים שמסתיימים בשאלה... אלו בדרך כלל השירים שגורמים לך לחשוב עליהם עוד קצת אחרי שהם נגמרים... לא תמיד השאלה ממש נכתבת, לפעמים היא עולה מתוך השיר ונותרת ללא מענה... במקרה של השיר הזה השאלה בהחלט מתאימה.

למעלה