"לא ילבש"

../images/Emo51.gif

גם אני שאלתי את עצמי, מלבוש לובשים נעל נועלים גרב גורבים עניבה עונבים שרשרת ? משרשרים ??? מאיפה נפלה הנה הענידה
=== רבי אברהם מרדכי אלתר הרבי מגור (נפטר בחג שבועות תש"ח) הנהיג כמה הנהגות שמעולם לא היו מקובלות בחסידות. [הפסקה ללימוד בין התפילות בשבת, עיתון המודיע, התארגנות בתנועת אגודת ישראל וכיו"ב]. שאלוהו: הכיצד אתה משנה ממנהג אבותיך? אמר: מנהג אבותי נקוט בידי, שכן מנהג אבותי לשנות ממנהג אבותיהם... === אף אצלי עניבה היא שינוי וכן שרשרת... אתה הבנת את זה ברוך ?

goylem

New member
וגם הנוכחי משנה

כגון ביטול לימוד העיון, ועוד, אך לא כדי לקיים את מסורת אבותיו כי אם לקיים מסורת בניו, או ליתר דיוק בנו. (למתקשים: המטרה היא ניטרולו של שאול כדי שלא יירש את הרביסטעבע במקום בנו, הבנתם מר ברוכים?...)

BatHell

New member
גם אני מתקנת...

"לענוד". (בגרות בלשון השנה...) בכל מקרה, תכשיטים על בנים זה אחלה. תהנה לך.

תודה ובהצלחה בבגרויות

כשעשיתי בגרויות, מקצוע חיבור למדתי אצל מורה צעירה ונאה, שנהגה להופיע בכיתה בבגדים צמודים ובחצאית מיני. כשהייתה מדברת על פיסוק... או על לשון נופל על לשון... אלו מחזבות שימה היו חולפות לנו בראז

תודה

המדים הכי יפים זה בחיל הים, אז אולי הכי כדאי לשרת שם ?! מעניין לחשוב כמה סוגי שיקולים ישנם בדבר העדפת סוג השירות הצבאי מסורת משפחתית (גם אבא'שלי וגם אחי הגדול שירתו בתותחנים) נטיה אישית לכלי או מקצוע צבאי מסויים (אני חולה על טנקים? מקלעים?) איפה יהיו כל החבר'ה (גולני?) פיתוח קריירה לעתיד (ממר"ם עתודה בלבהלהבלה) מה הדאווין הכי גדול (להסתובב בעיר עם מדים ונעלים סמלים ונשק של XYZ) עצלנות [או להפך] (אני רוצה להעביר ת'צבא הכי קל שאפשר [ולהפך]) איפה אפשר לפגוש את הבנים\ות הכי חתיכים\ות (בקריה?) סתם רולטה (באמת שאין לי מושג מה אני רוצה) או כמובן כמובן פטריוטיות צבע המדים? מאיפה בא לי הרעיון הזה??? של נעליך...

hadEs85

New member
חחחחח

האמת.... אני אשקרה ניתקלתי באנשים שזה היה שיקול שלהם.... מדים של חיל הים או האויר הכי יפים..... אנשים מטורפים! טנקיייייייייייייים!

כיוון שאני מסכים איתך

שלמספר 1 אינסוף לדיוק (1.00000000000000000000000). אשמח להסכים גם בעניין הלק השחור. אך לשם כך אצטרך שתסביר לי את עניין הלק השחור |אחוז שרעפים קמטים במצח גבות מכווצות פעילות ערה באונה הימנית של המוח| |מבט תוהה בעיניים| |חיוך נבוך על השפתיים| לק שחור לק שחור הקולות גועשים: לק שחור וכנגדם מתגלגל לו הד נישא: לק שחור לק שחור לק שחור יש לי חור בהשכלה חור בהשכלה הד: חור שחור

avi972

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

מה יהיה ? אני צריך ניק אחד לכל פורום ???

משך כשנתיים

עבדתי ברחוב יהודה הלוי בתל אביב, בקטע שבין חניון הדר שמול משטרת מרחב ירקון ובין רחוב אלנבי. המדרכה בצדו השני של הרחוב שייכת לרחוב הרכבת ויותר בהמשך לרחוב מקווה ישראל ובין שתי המדרכות ישנם הרבה אספלט הרבה מסלולים נתיבים רמזורים תמרורים מכוניות אוטובוסים משאיות אופנועים ולכל אלו אגזוזים מעשנים במרץ רב בעיקר בהאצה כשהרמזור מאפשר זאת. משך חודשים ארוכים בהיתי בענני האבק הפיח וברחוב האפור לגווניו השונים. לא הרי אפור כביש קרוב כהרי אפור נתיב מרוחק ולא שניהם כהרי תיקון שנעשה בכביש ולא זה וזה וזה כהרי אפור המדרכה ולא כל אלו כאפור הבניינים שספגו בסבלנות [שרק אבנים ובטון מזויין ניחונו בה] את הזיהום הסביבתי. ביום חורף אחד, זרחה השמש והעזה להגניב (בפעולת קומנדו) קרן אור זהובה מבעד לשמים האפורים מענן. אותה קרן אור עליזה בה עוסק סיפורנו, פילחה את האוויר הכבד עד שהגיעה למרגולתיו של עמוד חשמל אפור ושם, לאורה, נגלה לעיני מין צמח בר ירוק, גדלו מהמרחק שמעיני אליו נראה כגודל סימן הקריאה הירוק
ששמת lady כאן למעלה בהודעתך. איך שמחתי לראות מעט ירוק בתוך האפור האפור של הכרך התעשייתי והמזוהם. ומאז בכל עת שחפצתי בטבע, בשלווה, בנשיונל גיאוגרפיק, ידעתי, כל שעלי לעשות, הוא להפנות את מבטי למרגלות עמוד החשמל. שם, יציב בטוח ומוגן גדל לו הצמח הקטן והירוק. [וזה היה סוד רק שלי. שלי ושל קרן השמש ההיא, שנינו לבד בתוך העיר הגדולה]. האם יש בדברי מסר ?! [שמעו ותחי לבבכם ?!]

uri80

New member
../images/Emo45.gifאני ממש אוהב את הצורה שבה אתה

מתבונן על העולם.

למעלה