"לא ילבש"

"לא ילבש"

הערב מצאתי במקום העבודה שלי שרשרת וברוח שטות של רגע אמרתי לחברים שהשרשת היא מתנה בשבילי ושאני רוצה ללבוש (ככה אומרים? ללבוש?) אותה. ומדיבור לעשיה, שמתי עלי ת'שרשרת. זו שרשרת מכעין שרוך שחור ועליה תליון יפה של מגן דוד בצבע כסף לא צפיתי זאת. אך ברגע שהשרשרת הייתה עלי [מעל החולצה], הרגשתי כלכך נפלא [אין לי מושג איך זה], ממש הרגשתי ריגוש כזה חום וצמורמורת בגוף, כוח, הרגשתי שאני סקסי וזה היה ממש טוב לראשונה בחיי, בגיל 31, שמתי עלי תכשיט וואו

pinkli

New member
בנים עם תכשיטים

איזה יופי זה, הלואי ויתחילו לשים גם איפור. תתחדש על ההרגשה, ותהנה..
איך היה החופש? לא נפגשנו בסוף הא
העיקר שבילת בסטמפורד היל

איפור אולי בעוד 10 שנים

תוחלת החיים מתארכת וכדאי לשמור קצת ריגושים לעתיד ואני מקווה שעד גיל 80 או 90 יצא לנו להפגש
בלונדון הייתי מספר פעמים. אך הפעם לראשונה שהיתי כמה ימים באיזור הכפרי של דרום מרכז אנגליה. מאד אהבתי את המקום מזג אוויר מעט חם מבצפון, הכל ירוק, מול חלוני השתרעו למלוא העין שדות ובהם רעו סוסים כבשים ואיכר המעבד את אדמתו עולם אחר

Le Fay

New member
אומרים "לשים", וצריך לומר "לענוד".

תתחדש. ואני עדיין מנסה להבין את הקטע, לתלות חפצי נוי על אנשים (כמו תמונהעלקיר כמונורותצבעוניןלעץ כמו מקלעתניירלסכך כמו מקושלסף).

אולי זה כמו העשיר

בסין (או בהודו, או ביפן) שנתן לעני מרוד שתי פרוטות. ועקב אחריו לראות מה יעשה במעות. בפרוטה אחת העני קנה לחם ובשניה, לפליאת התורם, קנה העני פרח. שאל העשיר את העני: למה קנית הפרח? ענה לו העני: את הלחם קניתי בכדי שאוכל לחיות. ואת הפרח כדי שתהיה לי סיבה לחיות.

Le Fay

New member
בעיני זה יותר כמו

לתלות את שתי הפרוטות על הפרח כדי ליפות אותו; אבל אם נתת את העדי לעצמך ועיטרת בן את צווארך כי זה יפה בעיניך - כשר. הנוהל המקובל שמעורר בי סלידה הוא רכישת עדיים ותלייתם על אהובינו, תמיד חשדתי שזה סידור שנועד לקרקע אותם לתמיד בסיוע הגרביטציה.

Le Fay

New member
לא סלידה אלא תמיהה

יהלומים היו ידידיו הטובים של האדם בעיקר כשנאלץ לברוח. ועובבי צודק, רק התבלבל בין צפרדע לינשוף. עצרתי פעם לחשוב על המקור לזה (המוהר) ועל המעבר לתחליפים. תכשיטיה של אשה אמורים לייצג את שווי חסדיה בעודה עוברת לסוחר. לתלות אותם עליה, משמע להעיד אותם על שוויה המצטבר. כמו צריחי הכנסיות המוזהבים בפראג: עיר שהיתה פעם גדולה, עשירה ונאהבת. מבחינתי, הבעיה עם חפצי חן שקיבלת בעבר היא שהם מכבידים. לפעמים מוטב להניח להם בקופסא ולהמשיך בתרמיל קל. כשהמשכתי לפשפש, מצאתי עוד כמה דברים מעניינים. למשל, קצת על התכונות המיוחסות לענידת מתכות ואבני חן: זהב מסמם ומקרקע, כסף מעודד יצירתיות, נחושת יצרית ומעקרת, יהלומים מקשים את הלב, אמטיסט משכך ומרגיע, ג'ייד מביא מזל, זהב-שוטים - הצלחה כלכלית. יש עוד הרבה כאלה. תביט פעם מי עונד מה, תראה בעצמך.

uri80

New member
נו, ואני לא עונד שום אבן, אז מה?

אז מה זה אומר עלי? למה אני אמור לשפוט בן אדם או לחשוב שזה נותן לי בסיס לחוות עליו דעה מסוימת רק לפי האבן שהוא עונד? אני אוהב להביט על אבנים ומינרלים שונים לפעמים ולהעריך את יופיים אבל מכאן ועד ייחוס תכונות שונות אליהם המרחק רב מאד. אני לא ממש מצליח להשתחרר מהמחשבה שמדובר באיזו גירסה למעין עבודת אלילים שנתמכת ע"י אנשים שבדר"כ רק רוצים להרוויח מכך קצת כסף. (בדומה מאוד לתעשיית הקמיעות, המקובלים ושאר המתפרנסים מכך). אז איך אני בתור מיסטיקן? (אכן קטן אמונה, אני יודע. תרגישי חופשית לנזוף בי במסרים
)

uri80

New member
וכמובן שאני לא רומז

על כך שמכשפות מסוימות מרויחות מכך אלא דיברתי על התעשיה הזו בכללותה. פשש... כעת נרגעתי. לרגע היה נדמה לי שמתחיל לצמח לי זנב (ואולי גם איזה אשך שלישי). יש הטוענים שמסוכן להסתבך עם מכשפות בימינו.(תראו מה קרה לעובבי למשל) אני מעדיף ללכת על בטוח.

Le Fay

New member
תחליט אתה, אני מחליטה רק מה זה אומר

עלי
אחרי שהסתכלתי סביבי, מצאתי שדוקא מעניין לראות מי מעדיף כסף ומי זהב, מי בוחר יהלומים ומי אבנים צבעוניות, מתי אנשים מעבירים את הטבעת מיד שמאל לימין ומתי הם מסירים תכשיטים. בין השאר מצאתי שנוח לי יותר להתרועע עם נשים שמעדיפות תכשיטי כסף או בלי תכשיטים בכלל (אז לי זה כבר מועיל).

אני מעדיף זהב על פני כסף

לא שרשר זהב מעולם הערסים, אלא אני מוצא שנשים יפות העונדות שרשרת זהב עדינה מוגדש יופיין. מה זה אומר עלי ?

Le Fay

New member
יופי, תראה באיזה קלות חילקנו בינינו

את מצאי הנשים...

pinkli

New member
מענין מאוד..

אבל מענין גם לדעת שהמקור לכסוי הגוף הוא להגן מפני קשיי מזג האויר, האם זה מתמיה לראות את כל יצרני המודה ובגדי היוקרה? (אני לא מדברת על פיסת בד 'מעוצבת' שעולה מאות דולרים..) לכל דבר יש מקור שמשתנה עם השנים (גם אלוהים והדת..) האם זה חשוב? לדעתי כן! זה בהחלט מענין לראות מה האדם לובש ועונד ולראות מה מסתתר מאחורי זה, אולי יש פסיכולוגית הלבוש.. תכשיטים כיום הם חלק מהלבוש, בין אם זה זהב ויהלומים, בין אם זה אבנים ועצים יבשים.

../images/Emo140.gif

אני שואל ת'צמי, איך זה שאני לא חשבתי על כך...
מקרים כאלו, בהם רואים שלכל אדם יש זווית ראיה יחודית על אותו נושא, מעוררים בי תמיד תמיהה ופליאה: מצד אחד- רואים כמה קטן ומוגבל
כל בנאדם, שהרי הרעיון של חברו לא עלה על דעתו. ומאידך- רואים כמה חכם
כל בנאדם שיש לו רעיונות מקוריים משלו.

goylem

New member
תתחדש

אבל איך זה בדיוק מסתדר עניבה עם שרשרת??

למעלה